Night Rider 77 4 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kako da se nasteluje masina da bi bacala plamen iz izduva nesto slicno kao na ovom klipu?! <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 18, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drzis gas, iskljucis kontakt, ukljucis kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan JEL TO DA MALO SMARAS PO MOTO SUSRETIMA ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6200 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to je da brze sje** motor. Ima se, moze se. A tek onda sto je glavni baja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Drzis gas, iskljucis kontakt, ukljucis kontakt. Nije ovo "pucanje", nego su otvoreni izduvi, i na pustanje gasa dobija backfire. Recept: Kupis R1, skines izduvnu granu, razjebes paljenje i svetlis non-stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo napisi na kom bi ti to motoru pravio .? Najjednostavnije ti je da skines kompletan auspuh , i dobices da ti masina baca plamen, a verovatno ce te i komsiluk gadjati trulim paradajzom, krompirima i svim sto im padne pod ruku. U rekordnom vremenu ces postati najpoznatiji u kraju, i svi ce ti pominjati sve po spisku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Naspes benzina u auspuh:-)))))))))))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uzmes mali otvoreni auspuh i ne nastelujes karbove posle montiranja. ne znam cemu, ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 19, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan eto nama jos jednog "pucacha"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan otvoreni ispuh i kasnije paljenje... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ma ovako bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nece biti jasni ljudi koji ne voze motore radi voznje, ljudi koji hoce da im puca iz auspuha, dok se drugi brinu sto im se to desava kao ni ljudi koji postavljaju plave LE diode ispod motora i kola. ??? Posebna sorta lozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan e ovu temu sam otvorio zato sto me interesuje jel sam mnogo puta video sto na trkama sto na ulici ovaj fazon,a to ne znaci da bih i ja radio na masini isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nece biti jasni ljudi koji ne voze motore radi voznje, ljudi koji hoce da im puca iz auspuha, dok se drugi brinu sto im se to desava kao ni ljudi koji postavljaju plave LE diode ispod motora i kola. ??? Posebna sorta lozaca... ja sam se brinu sto mi motor kad ga cepim pa pustim gas dok se spusta u manje obrtaje puca i izbacuje plamen...objasnili mi ljudi da je to normalno za otvoren izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nece biti jasni ljudi koji ne voze motore radi voznje, ljudi koji hoce da im puca iz auspuha, dok se drugi brinu sto im se to desava kao ni ljudi koji postavljaju plave LE diode ispod motora i kola. ??? Posebna sorta lozaca... Sta fali diodama... zakon! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan UVEK AL UVEK KUKAJU NA PUCACE ONI KOJI TO NISU U MOGUCNOSTI ........POZDRAV OD BAJE PUCACA.A UGRADI CU I DIODE DA BUDEM GLAVNI BAJAAAAAAAAAA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi danas jedan pucač-traži svećice koje sam mu rado prodao al nažalost nisu bile svećice u pitanju...neće pucati neko vreme...dok ne nabavi drugu mašinu....! I on je voleo da bude glavni baja...... :D konacno jedan manje! Za takve ljude nisu motori vec pomoc doktora psihijatra ili psihologa, u zavisnosti od stepena poremecenosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kako da se nasteluje masina da bi bacala plamen iz izduva nesto slicno kao na ovom klipu?! <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> A ti kolega,ako te interesuju ovakve teme i pitanja, bolje parkiraj ili prodaj tu tvoju jadnicu koju imas (ako je imas), dok joj nisi dao po nosu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan nedaj se zaplasit ko nije probo nij ni znao.ja neznam u krivinu i ne prelazim 80 al znam da pucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj slicicu to je nekad bio klip sa mog agregata sta da radim kad volem da pucam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se drzim onog kad agregat dobije naseg vazduha to mu je kraj tako da sam uvezo drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se drzim onog kad agregat dobije naseg vazduha to mu je kraj tako da sam uvezo drugi Nadam se da uvozis od nekud gdje nemaju pristup youtube-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...