MZ 80 Napisano Jul 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A koji ti je to bolnijhi deo? Reganje, prenos, sta li .Kako to nedoreceno bre pises!!! :-[ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Juce ti ja masem..a ti desno kraj steca... King, moras da uzmes nesto malo vece i jace..kako bi se samo osecao mocno na nekom coperu..krstarici..viragu... Juce sam provozao mog mz-a i tuga i bluz..ne znam de noge da stavim..sve mi nesto krivo i nestabilno.. Lupis shakom o sto i kazes od danas kombinujem za novi motor i tacka.. :o Eno jos uvek kod Duleta ona lepa kawica..svega 6 glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko sokole,bilo mi je drago videti tvoju ispruženu ručicu u znak pozdrava. Što se tiče kawe i sl. od toga nema ništa.Do daljnjeg. @mz Oprosti ja sam čovek u godinama i pred odmor mi se dešava da prolupetam. Treba još platiti osiguranje i udariti pečat u saobraćajnu u Svilajncu,odnosno u Svetozarevu.I tu mi je problem,jer sam ja ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jesili ti cuo da to ponekadh oce agencije da rade..za adekvatnu nadoknadu..oko crvene.. Kola su mi bila registrovana u SU.. i brza posta i usluge agencije..su bili jeftiniji negro benc..putarina..kafana i vreme.. Mislim da je oko 150 din slanje dokumenata danas za sutra..pa ti vidi sta ces.. Ukucaj u gugletu agencija za registraciju Svilajnac.. pa kontaktiraj mile dame i sve im lepo objasni..kako je to bilo i dal moze i koliko ce da boli Srecno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,Vlajko,ti na nasem sajtu odgovaras naseg drugara da ne vozi MZ?!!! Mi to nikada nismo rekli nikome, i svako je dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vodi na nase JA tablice?? Pa ima tu jos mnogo da se placa, imas autic znas valjda. Nije samo osiguranje i pecatic. Uostalom sedni na motoric i za 1,5h si u Svilajncu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Doći ću kolima.Pa nastaviti za Kraljevo.Tehnički sam odradio,treba još da uplatim osiguranje i takse i da predam u SUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,Vlajko,ti na nasem sajtu odgovaras naseg drugara da ne vozi MZ?!!! Mi to nikada nismo rekli nikome, i svako je dobro dosao. Jes' vala, nismo naučili na partibrejkere. :-[ Ovo je MZ Svet, oaza za vlasnike, ljubitelje i poštovaoce MZ motocikala. Svi ostali afiniteti su na BJB-u pa ko šta voli i kako se traži. Mi ovde smo se pronašli u MZ-u i ovo je naše mesto pod suncem. Svakoga dana nastaje sve više Foruma, Asocijacija i mesta za okupljanje pa je sloboda u opredeljenju sve veća. Ovde su ljudi koji su se već opredelili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se izvinjavam sto vam narusavam idilu.. 10-15 godina sam terao kojekakve mzove jawe i ostala cuda do kojih se jedva nekako moglo doci..I uvek sam govorio da je to najbolji motor za najmanje para.. Ali to vise ne vazi sa trenutnom situacijom na nasem moto trzistu.. A kolegi Kingu..samo sam zazeleo bolju spravu..bez namere da ikog vredjam.. To samo Vuji moze da je bolji mz od honde..ali dobro svi smo mi pomalo isti a i razliciti..postujem svaciji stav.. Izneo sam samo moje iskreno misljenje sednuvsi na mz-a posle godinu dana akanja onde.. Strasno postujem i volim taj motor..ali sve cu da uradim da je ostavim u posedu, zakljucam u vitrini i pazarim neku enduracu..ST, Afriku ili slicno..jer je to najbolji motor za nase uslove..3 u 1 maltene.. Jel sad treba Peki da se ljuti? Vujo cinimi se da takvim caurenjem u mz svet..gubite cari ostatka sveta..ima dobrih i kvalitetnih ljudi koji voze i tdm-a, caponorda, kle-a i... uopste mislim da nije vazno sta covek vozi..vazno da vozi..i vozi.. Sutra ako prodam mz-a nisam dobrodosao na vasa okupljanja? Ja sam hteo i da zajedno pravimo zadnje okupljanje..pa da tu bude hrpa gvozdja..ali bilo je ne..ok..separacija.. Mislim da Sunca ima dovoljno za sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sagledam postove sa realne tacke, ne vidim ni C od caurenja u MZ svet... Mnogi su terali MZ-ove pa su samim tim dobrodosli sa svojim iskustvima i savetima! Sa druge strane u postu: Juce ti ja masem..a ti desno kraj steca... King, moras da uzmes nesto malo vece i jace..kako bi se samo osecao mocno na nekom coperu..krstarici..viragu... Juce sam provozao mog mz-a i tuga i bluz..ne znam de noge da stavim..sve mi nesto krivo i nestabilno.. Lupis shakom o sto i kazes od danas kombinujem za novi motor i tacka.. :o Eno jos uvek kod Duleta ona lepa kawica..svega 6 glava... ne vidim da si "pokopao" MZ s' tiom sto si rekao vece i jace ono kasnije ( "sa nogama" i sl.) je licno tvoje misljenje i o tome ne treba komentarisati... Ali u proslom postu si elegantno pljunuo po MZ-u: ... A kolegi Kingu..samo sam zazeleo bolju spravu..bez namere da ikog vredjam.. ... pa mene sada interesuje koji su to kriterijumi po kojima se odredjuje da li je neki motorcikl "bolja sprava"? S' postovanjem Picasoo MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nek izvine VUJOVA honda al za nju nikada ne bih dao ovu moju spravu pa i da mi doplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljui,pa nemojte tako.Vlajko je fini dečko i samo je poželeo da sednem na nešto (sa čega neću moći dsiđem bez hoklice). Nit je to bolje nit je gore,važn je vetar oko ušiju (kad se skine kaciga).Meni je lepo na Ljuti zver.Posle svake vožnjeosmeh mi je od uveta do uveta. I ja ga stvarno volim.Biće to lep motor kad se do kraja sredi.Sad ga još žuljaju mali problemi,ali radi se na tome.NA nekoj zveri ti problemi bi bili finansijski veći i za mene neizdržljivi.Ja sam našao svoje mesto pod Suncem i to je to. Pozdrav svima koji vole vetar u lice,bez obzira na čemu sede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci..ne verujem..htedoh da izmenim svoje postove posle razgovora sa Vujom..ali kasno..citiran sam..i za malo ode mas u propas;) ocigledno da vas vredja moj stav.. Niti mi je namera da nekog vredjam, niti nekog nerviram..a pogotovu nasega Vuju..Zapenio covek oce srcka da ga udari..daleko bilo.. @ Picasoo ako treba da povlacimo paralele izmedju kave gpz550 i mza 250 ili 251 ili mini boldorke i 251..mislim da nema potrebe.. Dalje, zasto bih pokopavao mz-a..?motor koji ima svoje cenjeno mesto na moto lestvici..Mene su Slovenci zezali za motor na reliju..Kochimatorom se cudili kako moze u Sloveniju sa transalpom..pa sta..argumenti i cinjenice su tu..kad se izuzme sujeta..ostaje normalan dijalog.. Pogledajte malo druge forume..pa da vidite sta ljudi rade..kako se blate i zabijaju noz u ledja..pletu spletke i kroje nam moto sudbinu.. Evo izvinjavam se i visocanstvu MZ-u, sto rekoh da mozda ima bolja sprava.. Jel treba jos nesto da uradim? Vujo slobodno brisi sve nevezano za Kingovu temu..ostalo cemo uzivo..lakse je;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan @ Picasoo ako treba da povlacimo paralele izmedju kave gpz550 i mza 250 ili 251 ili mini boldorke i 251..mislim da nema potrebe.. Nisu paralele u pitanju vec kriterijumi... Nego... Evo izvinjavam se i visocanstvu MZ-u, sto rekoh da mozda ima bolja sprava.. Jel treba jos nesto da uradim? Treba... da platis pivo! Sorry King za off-ovanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana,registrovao sam jednog MZ 250, 8.500 dinara sve ukupno,radila se nova saobracajna i to je to. Mnogo bre ! Zato sutra...svi ,svi,svi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dogovoreno.. svako ko me vidi..a vozi mz-a.. neka mi mahne i ima pivo, a moze i dva Hebes kriterijume..cuvaj zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Rm d dm d dm.. pevucka, dimucka... IDEEEEEEE Ruu uuuu ruuuuuu urlucka, zavijucka... IDEEEEEEEEEEE Razlika je u nekoliko EEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Chupo a jel nizbrdo i kad se nalijes kerozinom <) Po meni najveci nedostatak danas na mz-u.. su delovi..novi jeftini tajland, Indija..kambozda.... masina je za grad sasvim dovoljna..i kada sed sipa no smoke..moze se opusteno stotinak kilometra oko grada ..meni i na hondi utrne guzica..ali negde na 300-400 km puta u danu..zato bih veliki enduro sa autonomijom od 700 km bez kosmodiska.. Ljudi, svakom je svoj motor najbolji na svetu..jer to je tako..nemamo ni bolji ni gori..nego najbolji..ali posle nekog vremena se pojavi jos bolji i tako covek stalno trazi ze.. ovaj masinu svog zivota.. Meni je mz u srcu od malih nogu..i uvek ga branim i hvalim u krugovima drugih motora..Mz je mz i tu nema price.. Jos jednom se izvinjavam sto sam dirnuo svetinju.. Na kraju za mene su to sve hrpe dragog gvozdja..voze ih ljudi, a oni su tu zbog nas..a ne mi zbog njih.. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ee, i posle ne valjaju klipovi..sad bi ti Boki svasta reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan A šta je ovde beše naslov teme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 19, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naslov teme je kingov ljubimac a to je upravo MZ o kome se diskutuje Previse puta sam procitao "izvinjavam se ako sam dirnuo svetinju" meni to lici na ruganje. Mi volimo to sto volimo i takvi smo kakvi smo i nije samo marka motora u pitanjui nego i sjajni ljudi,zane i deca a nadje se i po koji ljubimac (Emzo). King, kako ide motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Naslov teme je kingov ljubimac a to je upravo MZ o kome se diskutuje Previse puta sam procitao "izvinjavam se ako sam dirnuo svetinju" meni to lici na ruganje. Mi volimo to sto volimo i takvi smo kakvi smo i nije samo marka motora u pitanjui nego i sjajni ljudi,zane i deca a nadje se i po koji ljubimac (Emzo). King, kako ide motor? bas tako, isto pitanje King, resen problem sa auspuhom...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je čudo a što je najgore nije jedina takva. Prepuna je OFF-a i ko zna čega sve ne tako da je motor o kome se tema otvorila najmanje prisutan. Onda sam se dogovorio sa Kingom da pobrišemo odavde dosta stvari pa je spisak ispao predugačak. Pa sam razmišljao da temu obrišem i da King otvori novu temu koju bi napunio sadržajima iz ove. E a onda sam razmišljao kako nema svrhe brisati bilo šta, naročito u jednoj temi, ne bi bilo uredu, kao da je Kingov motor manje vredan. Samo jedna obaveza postoji, da se tematski podele motori od ljudi i druženja. To je jako teško jer je motor ipak neodvojiv deo svakog od nas i ljutnja kada se ovakav ''propust'' desi ne bi bila opravdana. Ipak, na neki način ćemo morati da rešimo ove probleme bez obzira što u ovom trenutku ne postoji jasna orijantacija šta da se radi. Radićemo sajt i ideja je da se na njemu predstave svi naši motori. Koga to može da interesuje sasvim je jasno, sajt će posećivati svi ljubitelji i poštovaoci MZ-a pa je izvesno da na njemu naših motora treba da bude. Ukratko, teme o motorima treba da pruže kratak i sažet prikaz jednog određenog motora bez ličnih pitanja i komunikacije ''kako si?'' ili ''danas sam se vozio...'' Onda onaj ko otvori temu može da vidi motor, koji je i kakav je, šta je na njemu rađeno, kako ga vlasnik održava i sl. Sve ostalo, dileme, razmišljanja, komunikacija i sl. treba da ide u teme ''o ljudima''. Ako nekoga interesuje određeni vlasnik onda su podaci u temi '' ko smo i čime se bavimo''. U ovom trenutku neko ima temu o svom motoru, neko je nema a Picasoo ima dve i to potpuno opravdano, dvaput je pravio motor. Ja recimo nemam temu jer sve čekam da stavim ovo i ono, da popravim, poboljšam... a u međuvremenu vreme ide. Sajt će biti na redu kada se završi nov izgled BJB-a. To je veliki posao, Pablo se time bavi već mesecima a zapelo je kod Oglasa jer su najproblematičniji, mnogo se ljudi tamo zakači... Ovo ide kako ide, glupo mi je da brišem ako neznam šta radim, može da se briše uvek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...