kvacilo 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Poz bikeri. Treba mi pomoc,budzim streeta od Yamahe fz 750 i treba da mu uzmem lanac ilancanike,pa me zanima za kolko zuba da uzmem veci zadnji zubcanik zbog dizanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...blago meni uzmi ti i manji prednji, smanjices konacnu, ali ga na 3000 dizes na zadnjak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvacilo 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan dobro al koji odnos da stavim za kolko manji prednji a za kolko veci zadnji. Bitno mi je jer treba da kupim novo nemogu vratiti ako se zeznem.Imali ko sta na umu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan manje napred i dva vise pozadi od seriskog. Ici ce na zadnji a opet ce imati koliku toliku krajnju brzinu. A mozes i jos da se igras ako ti bas krajnja brzina neznaci. Koliko se secam kroz maglu 1 manje zub napred je kao da si stavio 2,5 zuba veci pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan manje napred i dva vise pozadi od seriskog. Ici ce na zadnji a opet ce imati koliku toliku krajnju brzinu. A mozes i jos da se igras ako ti bas krajnja brzina neznaci. Koliko se secam kroz maglu 1 manje zub napred je kao da si stavio 2,5 zuba veci pozadi. Tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti tabela na ovom možeš da vidiškoji koji prenos imaš sad na motoru . http://www.jtsprockets.com/fileadmin/files/jtgearratio.pdf Treba da pomeriš prenos tako da bude veći. Ako je veći prenos imaš bolje ubrzanje , s ovim gubiš krajnu brzinu. Ako je manji prenos imaš veću brzinu , s ovim gubiš snagu motora što se tiče ubrzanja. Ako napred staviš 1 zub manje a pozadi 2 veći sigurno da ćeš imati veću snagu za zadnjak ali to je 100 % da ćeš gubiti od krajne brzine i da ranije ode motor u blokadu. Koji su ti lančanici trenutno na motoru ? 17-43 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvacilo 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jeste kod mene je 17-43 znaci da ubacim 16-45 a koja marka lanca bi bila najbolja za te stvari da mi ne puca stalno prosla je sezona propsla sa dva lanca nije bas jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi sigurno stavio DID. Na tvoj ide lanac 50 ( stara oznaka 530 ) sa 110 linkova. 50 VX preporučuju do 100 konja 50 VM do 130 konja ovo imaš i u zlatnoj ali ništa nije jači isto ide do 130 konja 50 ZVM preko 130 konja najviše ovaj zadnji će da izdrži ali je i najskuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvacilo 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan brate hvala ti na savetima znaci mi puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne uzimaj 110karika ako menjas prenos, ako stavis veci pozadi mozda ce ti trebati vise karika... ja bih ti preporucio napred 14 i pozadi 47 zuba moci ces i u prvoj i u drugoj na gas da ga podignes s tim prenosom (mozda) ako dizes na kvacilo, onda mozes i 15-47 ili 15-45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...