Marcony 5 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lampicu za neutralni imam. Ma nije tesko da se napravi displej sa brzinama, vec imam neku semu u glavi. Kostao bi max 500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ooo svaka cast neka ti je sa srecom ali nista od voznje do proljeca samo kisa kisa kisa i ja cekam lijepe dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lampicu za neutralni imam. Ma nije tesko da se napravi displej sa brzinama' date=' vec imam neku semu u glavi. Kostao bi max 500 dinara.[/quote'] Zanimljivo... :misli: Šta æe taj displej da radi kad omašiš brzinu pri šaltanju :? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 2, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav displej samo praksa i ustosaces se nece ti to trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lampicu za neutralni imam. Ma nije tesko da se napravi displej sa brzinama' date=' vec imam neku semu u glavi. Kostao bi max 500 dinara.[/quote'] Zanimljivo... :misli: Šta æe taj displej da radi kad omašiš brzinu pri šaltanju :? ? da omasi brzinu :shock: kako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lampicu za neutralni imam. Ma nije tesko da se napravi displej sa brzinama' date=' vec imam neku semu u glavi. Kostao bi max 500 dinara.[/quote'] Zanimljivo... :misli: Šta æe taj displej da radi kad omašiš brzinu pri šaltanju :? ? da omasi brzinu :shock: kako to Pa lepo, nije to Honda da promeni brzinu samo na pomisao vozaèa. Ti klikneš, displej pokaže, a ono KRRRrrrr, našao neki ler izmedju 3. i 4., a piše 4. na displeju :wink: ! Mislim moš' se desit', ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ako se i desi, tu je reset funkcija u obliku lampice za neutralni polozaj (ili posebno dugme), tako da bi u vecini slucajeva bilo OK. Ako ima jos neka ideja oko problema koji mogu da se pojave slobodno iznesite kako bih sagledao moguce komplikacije i dodao mehanizme prilikom izrade uredjaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan motor izgleda super, èestitam i da se voziš dugo i bezbedno! e sad sto se tièe ovog displeja za brzine... moj savet ti je da vreme koje èeš utrošiti na nabavku delova i izradu te spravice potrošiš na vožnju, a 500 dinara na benzin. vrlo brzo æeš se naviæi na menjaè (taman dok potrošiš tih 500 din goriva ) i posle nekog vremena naæeš gledati ni lampicu za ler, a kamoli displej sa brzinama. na kraju æeš po zvuku mašine i brzini kretanja taèno znati u kom si stepenu prenosa. ideja nije loša ali æe ti ubrzo postati nepotrebna. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste taèno... ali ima nas koji volimo da èaèkamo radi èaèkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ali ima nas koji volimo da èaèkamo radi èaèkanja u tom sluèaju... samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 17, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nije bilo bitno da li sam u 3. ili 4...Jednostavno,prilagodis brzinu uslovima i shaltash po potrebi...Ako gubi snagu - nizi stepen;ako oslobadja obrtaje i trazi vise,a ja imam uslove da mu pruzim vise - veci stepen .Malo "s brda,s dola" receno,ali u sushtini se sve svodi na to...A chini mi se da nova Suzana GSX-R (xex,nova...valjda model od 2005. pa na ovamo) ima digitalnu tablu i na tabli jednosegmentni LCD na kojem ispisuje stepen prenosa.Ja sam svojevremeno hteo da uradim neshto tako za auto,ali smo posle dugih kontanja digli ruke.Potrebno je to sve lepo vezati na kompjuter,bla bla bla...A postoji uredjaj za auto koji se da kupiti i vrsi bas tu funkciju,kachi se posebnim konektorom za komp u kolima,i koshta "trichavih" 120 eura...E,a tek sam onda' digo ruke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 17, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan e cak na mom suzukiu gs 450 iz 82 godine ima pokazivac brzina! crveni brojevi od 1 do 6! bas me cudi da noviji modeli slabo furaju taj fazon jer je sam pokazivac vrlo precizan i nikad ne omane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...