Marcony 5 Napisano Decembar 19, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim dozivljaj sa vama na forumu... U Petak sam uzeo motor Aprilia Pegaso 650, a moj skuter je otisao u ruke drugog vlasnika. E sad jos samo da dodje lepse vreme pa da se pridruzim vasim putovanjima (ako me primate ). Za pocetak, moram da naucim da vozim sa menjacem, jer do sada nisam imao prilike. Do sada je bilo samo dam gas i on ide Proslih godina je sredina Januara znala da bude topla, nadam se da ce tako biti i ove godine. Sve u svemu, slicice motora cu staviti kada ga izvezem, a ovih dana to nema sanse P.S. uz profil ide i odgovarajuca slicica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 19, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam! Zelim ti puno predjenih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...E sad jos samo da dodje lepse vreme pa da se pridruzim vasim putovanjima (ako me primate ). Kakvo je ovo pitanje??? :roll: Sve sa Srecom!!! :kul: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom. p.s.Da se ne cudis odakle ova tema, ja sam je podelio iz tvog predstavljanja i postavio ovde novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Decembar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i u zdravlju da ga izvozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 19, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam i zelim ti puno predjemnih km :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za tebe. Odlican motoric si kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Markoni! Kupio si sjajan motor. Imao sam priliku da ga vozim. Sretno i pamet u glavu, razlika je velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Neka je srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam i neka je sa sreæom druženje sa novim motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera! Nadam se da sam ti bio "sreccka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Èestitam... Samo laganese... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan samo lagano dok ga malo ne ustosas, a to s mjenjacem je najmanji problem, vidjeces sve najbolje i srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je to sprava, i ide i koèi i sve ostalo. Aj nek je sa sreæom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor za pocetak a i dosta udoban za putovanja rekao bih svaka cast na izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Decembar 19, 2006 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na izboru.pegaso je prava lutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Decembar 20, 2006 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 1, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas, po drugi put sam izasao da probam motor. Bio sam pre neki dan ispred zgrade, obrnuo 2 - 3 kruga po ulici i uspesno izmenjao par brzina. Danas smo brat i ja probali motor na Uscu, naravno opet par krugova. Nije tesko, vozio sam se cak i sa devojkom. S obzirom da sam vozio skuter par meseci, navikao sam na tezinu motora, tako da nije bilo tesko krenuti...samo malo frka Da sam presao sa bicikla na Aprilia-u, bilo bi zajebano. U svakom slucaju, malo mi je trip sto se tice brzina, neutralne pozicije...navikao sam da na kolima mozes uvek da bacis u neutralni polozaj, a ovde moram da brojim u kojoj sam brzini. Mislio sam da napravim uredjaj koji ce mi prikazivati brzine. Jedan mali displaj i to je to. Evo i par slicica slikanih mobilnim telefonom... Brat Lujo Marcony M & I M & L Pegaso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa! Tiii si taj što vozi devojku brez KACIGU??? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor :kul: Cestitam, neka ti je srecan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, ja sam...neka neka, dobro je da smo se upoznali! Kako bi me drugacije zapamtio Ti bese onaj na semaforu sa saputnicom? Ma ovo je bila samo mala probna voznja, kad smo se vracali kuci stavila je kacigu. Mada si u pravu, UVEK KACIGU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju' date=' malo mi je trip sto se tice brzina, neutralne pozicije...navikao sam da na kolima mozes uvek da bacis u neutralni polozaj, a ovde moram da brojim u kojoj sam brzini. Mislio sam da napravim uredjaj koji ce mi prikazivati brzine. Jedan mali displaj i to je to. [/quote'] Trebao bi da imaš signalizacjiu za neutralni položaj, obièno je to zelena lampica na tabli. Vremenom nauèiæeš u kojoj si bzini, i mislim da bi ti displej samo oduzao vremena i novca, a da ga kasnije ne bi ni gledao. Koncentriši se na vožnju, to je ono pravo. Rutinu æeš da stekneš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...