Jump to content

Moto Zajednica

Da podelim sa vama

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Da podelim dozivljaj sa vama na forumu...

U Petak sam uzeo motor Aprilia Pegaso 650, a moj skuter je otisao u ruke drugog vlasnika.

E sad jos samo da dodje lepse vreme pa da se pridruzim vasim putovanjima (ako me primate :D ).

Za pocetak, moram da naucim da vozim sa menjacem, jer do sada nisam imao prilike. Do sada je bilo samo dam gas i on ide :D

Proslih godina je sredina Januara znala da bude topla, nadam se da ce tako biti i ove godine.

Sve u svemu, slicice motora cu staviti kada ga izvezem, a ovih dana to nema sanse :(

P.S. uz profil ide i odgovarajuca slicica...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
...E sad jos samo da dodje lepse vreme pa da se pridruzim vasim putovanjima (ako me primate :D ).

Kakvo je ovo pitanje??? :roll:

Sve sa Srecom!!! :kul: :fcab:

Evo danas, po drugi put sam izasao da probam motor. Bio sam pre neki dan ispred zgrade, obrnuo 2 - 3 kruga po ulici i uspesno izmenjao par brzina.

Danas smo brat i ja probali motor na Uscu, naravno opet par krugova. Nije tesko, vozio sam se cak i sa devojkom. S obzirom da sam vozio skuter par meseci, navikao sam na tezinu motora, tako da nije bilo tesko krenuti...samo malo frka :D Da sam presao sa bicikla na Aprilia-u, bilo bi zajebano.

U svakom slucaju, malo mi je trip sto se tice brzina, neutralne pozicije...navikao sam da na kolima mozes uvek da bacis u neutralni polozaj, a ovde moram da brojim u kojoj sam brzini. Mislio sam da napravim uredjaj koji ce mi prikazivati brzine. Jedan mali displaj i to je to.

Evo i par slicica slikanih mobilnim telefonom...

Brat Lujo

404.jpg

Marcony

404.jpg

M & I

KIoCd_miic0.th.jpg

M & L

8rUab_mlln8.th.jpg

Pegaso

A6pIN_pegasolf3.th.jpg

Ja sam, ja sam...neka neka, dobro je da smo se upoznali!

Kako bi me drugacije zapamtio :D

Ti bese onaj na semaforu sa saputnicom?

Ma ovo je bila samo mala probna voznja, kad smo se vracali kuci stavila je kacigu. Mada si u pravu, UVEK KACIGU!!!

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

U svakom slucaju' date=' malo mi je trip sto se tice brzina, neutralne pozicije...navikao sam da na kolima mozes uvek da bacis u neutralni polozaj, a ovde moram da brojim u kojoj sam brzini. Mislio sam da napravim uredjaj koji ce mi prikazivati brzine. Jedan mali displaj i to je to.

[/quote']

Trebao bi da imaš signalizacjiu za neutralni položaj, obièno je to zelena lampica na tabli. Vremenom nauèiæeš u kojoj si bzini, i mislim da bi ti displej samo oduzao vremena i novca, a da ga kasnije ne bi ni gledao. Koncentriši se na vožnju, to je ono pravo. Rutinu æeš da stekneš.

najzli

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja