YOman 109 Napisano Decembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan auuu Veci' date='samo te gledam i pitam se da li ti uopste pitas Sektu da li smes da uzmes nesto drugo? [/quote']Pomeshao si,Koma...nije on sektash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najzli ja znam da bi najbolje bilo da ide na vazduh Ali i pri toj brzini sigurno ne prelazi 14 litara na 100 km odnosno na 20 minuta E da glavna mana mu je sto se ne cuje znaci ja kad bih ga uzeo prvo bih uradio auspuhe (ne bih kupovao drugi samo povadio sve iz njih, mislim staklena vuna i sta jos ima) i stavio neki filter. E onda bi isao ovako http://video.google.com/videoplay?docid=-1131683016683181768&q=Honda+CBR+1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan koma, nisam ja u sektase jos uletio.. samo sam naglas razmisljao nego, nesto gledam ovaj snimak sa Nirburgringa... sto se desava ovim R-ovima? mora da su im dizne zacepljene nesto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Amateri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu Veci' date='samo te gledam i pitam se da li ti uopste pitas Sektu da li smes da uzmes nesto drugo? [/quote']Pomeshao si,Koma...nije on sektash... ma znam ,i kada je kupovao prosli motor da nije slusao mene i daneta pogresio bi,zato je sekta tu i ovaj put da decku otvori oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koma' date=' nisam ja u sektase jos uletio.. samo sam naglas razmisljao nego, nesto gledam ovaj snimak sa Nirburgringa... sto se desava ovim R-ovima? mora da su im dizne zacepljene nesto..... [/quote'] ali mozda si upravu kada bolje razmislim..posto vozis samo leti 2 meseca i to od kafica do kafica mozda i nije za tebe nesto tipa Stroma,GS-a...a jesi razmiljao o skuteru,100cc,malo trosi ,lagan ti je za voznju a i ne treba ti motor za put,jel tako?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i shtavishe moze sto da razvije hehhe do budve za tili cas )))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i shtavishe moze sto da razvije hehhe do budve za tili cas )))))))) ma sta pricas,znas li ti koji je to put za njega od Podgorice do Budve :shock: :shock: najbolje je da kupi jos jedan da ima u Budvi ,tamo je leti guzva,moze i od 50cc a i jeftiniji je nego ovaj od 100cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e vala kad mi neko pocne prosipat sive celije odje a on se sam prosipa 2 put u jednom danu... prosto nemam komentara koma, ocu da uzmem brzi, jaci i udobniji motor da se ne umorim dok se spustim do Budve covjece.. zamisli umoran dodjem, nisam nizasta! a treba da se kupam, da gledam zene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e vala kad mi neko pocne prosipat sive celije odje a on se sam prosipa 2 put u jednom danu... prosto nemam komentara koma' date=' ocu da uzmem brzi, jaci i udobniji motor da se ne umorim dok se spustim do Budve covjece.. zamisli umoran dodjem, nisam nizasta! a treba da se kupam, da gledam zene....[/quote'] pa ko vozi mora i da padne,ti mozes samo da padnes sa stolice,iz auta jos niko nije ispao koliko znam ma salim se,dobar motorcic gledas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hm onda imash chak cijelih 500 beverly sa tri koera velikim vizirom , injection electronic bla bla prava stvar za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR1100XX http://www.superblackbird.com/default.cfm a ovo ako hoces da se prikljucis nekoj drugoj vrsti ,,sekte'' http://superblackbird.arnolddegraaf.nl/ a evo kako je sve pocelo (u glavama marketing sluzbe) http://video.google.com/videoplay?docid=-7629769891267292012&q=Honda+CBR+1100XX+Super+Blackbird&hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki stole the crown in 1999 with the Suzuki GSX1300R Hayabusa, which boasted an extra 5mph or so at the top end. Perhaps not entirely coincidentally, "Hayabusa" is the Japanese name for the peregrine falcon, which preys on smaller birds such as blackbirds. hahahahahahah vrh vidjite ovaj dio iz wikipedie,a btw na drugom liku covjek je vishe ne vozi nego je uzeo 1200gs-a hehehhe eto tolko o motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe joj i 50 mph vise kad je ruzna kao gabor a i neudobna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan vjerovatno je i 1200 ruzan a tek neudoooban ihaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes zato ga je Gaso uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Decembar 20, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A jel istina da se XX vise ne proizvodi? Znam da se u Americi ne prodaje vise... Da Honda ne planira novi model uskoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 20, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ,,Nezvanicne informacije, ali iz pouzdanih izvora iz vrha fabrike'' bi otprilike ovako glasile. Bila je planirana zamjena postojeceg modela za 2007 godinu, ali odlozeno je za dvije godine jer naslijednik mora biti NAJBOLJI MEDJU NAJBOLJIMA. Otprilike mora daleko da nadmasi K1200 i ZZR1400 po svim kriterijumima i zato je inzinjerima ostavljeno jos malo vremena za razvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Decembar 20, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ' date=',Nezvanicne informacije, ali iz pouzdanih izvora iz vrha fabrike'' bi otprilike ovako glasile. Bila je planirana zamjena postojeceg modela za 2007 godinu, ali odlozeno je za dvije godine jer naslijednik mora biti NAJBOLJI MEDJU NAJBOLJIMA. Otprilike mora daleko da nadmasi K1200 i ZZR1400 po svim kriterijumima i zato je inzinjerima ostavljeno jos malo vremena za razvoj.[/quote'] Daj javi tom 'pouzdanom izvoru iz vrha' da u XX-a ubace RC211V... I tako im sad skuplja prasinu u nekoj laboratoriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 20, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubacice, i to big bored Naravno sa manje snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan E neko je na ovom forumu (ili na motori.hr) pomenuo test 100.000 km ove zvjerke u nekom casopisu (mislim da je motopuls) al ubih se od searcha i ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E neko je na ovom forumu (ili na motori.hr) pomenuo test 100.000 km ove zvjerke u nekom casopisu (mislim da je motopuls) al ubih se od searcha i ne mogu da nadjem Motopuls zadnji broj koji se pojavio kod nas ima test XX-a na 150.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK jel ima neko taj motopuls da slika to i stavi na imgshack? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan OK jel ima neko taj motopuls da slika to i stavi na imgshack? Ima neko... Oces da slikam naslovni stranu ili ceo clanak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...