Shoma 83 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan U cemu moze biti problem? Znaci kad stisnem kocnicu tj kad se upali stop svetlo prednje se znatno pojaca kao i svetlo u satovima?! Nesto mi to nelogicno ??? Akumulator mi je prazan skroz, da li to ima neke veze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nemas dobru masu za svetlo pa kad stisnes kocnicu tad dobijes pravu masu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je isto tako, ali se jako malo pojaca gotovo neprimetno........nov mi je akomulator a masa je sigurno dobra...tako je vec par godina i mene to uopste ne brine i tako teram. A ranije kada sam vozio Hondu bilo mi je isto tako ko sto kazes a isto mi je akomulator bio los.....zapravo vozio sam bez njega jer Honda je palila na kurblu i mnogo je jace sijalo kada kocim......ali i nju sam tako terao i nista se nije desilo.....jbg. neki elektricar verovatno zna u cemu je fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije masa u pitanju. iskopaj ti negde semu instalacije pa pogledaj kako je svetlo vezano kao i stopaljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan nije masa u pitanju. iskopaj ti negde semu instalacije pa pogledaj kako je svetlo vezano kao i stopaljka. Povezano je kako treba sigurno. Sve je radilo ok dok je akomulator bio dobar. Nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan U pice da je masa upitanju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema teorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako kad ugasiš svetla i stisneš kočnicu i opet se upali svetlo.To znači ta ti sijalica nije odgovarajuća u štopu ili su se spojili dva donja kontakta u fasungu ako ide dvopolna sijalica.Vrati plus pa da jaču struju na svetlo.Skini sijalicu i vidi jel ima jedan ili dva kontakta u dnu fasunga to su uvek +,masa mu je sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan nema teorije. Budemo videli! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Cim uhvatim vremena probacu da nadjem gde je problem pa cu da javim , da vidimo ko ce da placa pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce Cicku isti problem .Resenje je bilo prometuti sijalicu u zadnjem svetlu imao je umesto sujalice sa dva vlakna onu sa jednim.Proveri da nije i kod tebe to ili neki kratki spoj u grlu nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi Jos nista. Nisam imao vremena ovih dana da se zezam oko toga. Javicu u cemu je bila problematika kad se docepam garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Resio problem! Nije masa, nije kratak spoj... Akumulator je krepao nacisto! Oterao kod drugara auto elektricara i ustanovili smo da je tecnost bila daleko ispod minimuma, skoro pa je nije ni bilo. ;D Onda smo ga malo dopunili i probudili iz mrtvih i sad svetli kao Las Vegas! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema teorije. Budemo videli! ;D tja, propade mi piće. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...