Jump to content

Moto Zajednica

Kit Stage6 i promena km sata

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova

Pozdrav, zeleo bih da radim kit na 70cc na malaguti drakonu 2t masina... Da li je dobar taj klip stage6 i da li ce nesto da skodi masini ili ne??? Koliko ce otprilike moci da ide???

I zeleo bih da promenim km sat na njemu, digitalni je ali bih zeleo da stavim obrtometre sa skazaljkom a brzinu digitalnu... da li mogu to da uradim i koji je najbolji za to???...

Takodje bih zeleo da stavim i sat za gorivo, on ima samo sijalicu za rezervu, da li mogu i gde mogu to da nadjem??

Pozdrav, i unapred hvala!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Za Stage 6 mogu da ti kazem da je dobar za skutere. Ali kada vec menjas klip onda moras sve da promenis. Cilindar, radilicu i ostalo. Posle toga i prenos ide drugi, a da ne zaboravimo auspuh koji treba dabude otvoreniji kako bi ti motor isao bolje. Sve to kosta jako puno, oko 40000. Za ostalo ne znam.Vidi sta kaazu ljudi iz Motoboxa za instrument tablu. Mozda imaju tako nesto, mada svi stavljaju digitalne a ne analogne.

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Stage 6 Pro je jedan od najboljih auspuha koji se kod nas mogu nabaviti i sa kojim dobijaš lepo povećanje snage ali što kaže Titja, treba uložiti i u "kit" - klip i cilindar od 70 kubika, staviti oko 1g lakše rolnice u varijatoru i staviti 50% jaču centralnu oprugu u "menjaču" pozadi. Podešavanje prenosa je dugotrajan proces, treba menjati nekoliko setova rolnica da se pronađe optimalna težina za tvoj skuter i tvoju težinu. Sa svim ovim što sam naveo tvoj skuter bi trebao bez problema da dostigne nekih 80-90 km/h.

• U prolazu, 61 postova

arakis mala greska,neradi se o skuteru :D

ja znam na skuteru,ako je neki slabiji kit kao sto je stage6 sport pro netreba da se menja radilica,ali zato moras karburator da menjas,rezonantni auspuh da stavis....kad ga sastavis opet ce ti vise trositi,po mojem misljenju ostavi ga tako kakav je i teraj!

Drug moj stavio na SR 50 kit i auspuh koji kostaju zajedno 40000 i posle 300 km polomi lezajeve na radilici. Ja sam ubedjen da  to ne moze da ide duze od 2-3 hiljade km.

• U prolazu, 61 postova

Drug moj stavio na SR 50 kit i auspuh koji kostaju zajedno 40000 i posle 300 km polomi lezajeve na radilici. Ja sam ubedjen da  to ne moze da ide duze od 2-3 hiljade km.

znam ti druga,na facebook-u mu je ime vojvodina finest....njegov setup moze da predje najmanje 15k bez otvaranje motora,njemou su se sjebali lezajevi zbog loseg montiranja

znam ti druga,na facebook-u mu je ime vojvodina finest....njegov setup moze da predje najmanje 15k bez otvaranje motora,njemou su se sjebali lezajevi zbog loseg montiranja

Da on je. Ali ja to ne bih radio nikada. pre sam se lozio na te stvari ali sada hvala ne.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja