Jump to content

Moto Zajednica

Nemanja Pavlović

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nemanja Pavlović

  • Rođendan 09.11.1992.

Contact Methods

  • MSN
    pavlovicnemanja@live.com
  • Website URL
    http://pavlovicnemanja.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Leskovac/Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nemanja Pavlović's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ima ga u motobox-u ali nema cena za njega...
  2. Hvala ti, nisam bas znao mnogo o tome... Zimi ga skidam, redovno, i pokusavam da ga maksimalno ocuvam, ali su mi rekli samo to. Od sada cu se pridrzavati ovih pravila :)
  3. Sve po propisima, i na servis redovan sam ga terao ))... Salim se, tamo gde sam ga kupio proverili su mu samo da li ima destilovanu vodu dovoljno i bilo je sve u redu.
  4. Mozda sam malo poceo da smaram, ja se stvarno izvinjavam, ali pokusavam da potpuno udjem u taj mali svet dvotockasa ... Epa sada imam ovakav problem, akumulator na speedfight-u mi je skoro crkao, brzo se prazni. Zeleo bih da kupim neki KVALITETAN koji necu morati da menjam za nekih 12 meseci ... Koji akumulatori su najbolji sto se toga tice, ne pitam za cenu bitno mi je samo da je dobro, posto pokusavam da na skuteru stavljam sve najbolje, ipak je to motor za gradsku voznju bez koga ne mogu, odrzavam ga redovno, ali sada me akumulator zeza. E da, zaboravio sam da napomenem, direktno na akumulator su vezane led diodice preko prekidaca, hocu da stavim i osigurac ali ne znam koji. Tako da bih i to trebao da imam u vidu prilikom kupovine akumulatora ...
  5. recite mi onda sta je kvalitetno uraditi na skuteru ali da traje... Ako to uopste postoji. ??? Razmisljao sam se da odradim fabricki kit, mozda je to dobro??? Ali svi mi kazu da su se stage6 kitovi fenomenalno pokazali. E sad, pomagajte kako poboljsati motor i da to traje, sta je nakvalitetnije.
  6. Mene su jednom zapisali tako i bap, posle mesec dana stigla mi je kazna... Valjda sam trebao da potpise mda se slazem, da dobijem jedan primerak kazne... ???
  7. Pa jedan me pusti, a drugi me zapisa, pa se necka dal da mi napise kaznu ... Videcemo kad stigne
  8. Ma ni rasprava nista ne pomaze... Mene su dvaput zaustavili i sve na fino, objasnjavam ja njemu, objasnjava on meni, a ja samo sto ne skocim da ga zadavim. Mnogo nam je nedokazana vlast.
  9. Ti su najgori... Pre nekog dana mene zaustavi milicajac, a ja bio sa devojkom na motoru i pita me mali vidis da ovde stoji za 1. Ja mu rekoh da je greska da po pravilu ovaj motor treba za dvoje. On ce meni, isuvise je on mali za dvoje, reko pa vidite da ima nogare za zadnjeg a i sediste je vece, taman komotno dvoje da sednu. On ce meni ma ti si to naknadno stavio te nogare. Pocesmo tu nesto da se prepiremo i ja mu reko vidite da i ona i ja nosimo kacige, valjda je bitnije sigurnost nego to da li je greska ili ne, a on ce meni pa i ovo ti je sigurnost, moze opruga da pukne i posle sta si napravio... :SSSS
  10. Promenjen mu je auspuh, stavljen je neki bullet, lepo se cuje, a i lepo ide... Takodje mu je promenjena dizna. A sta mislite da li je bolje da stavim taj fabricki kit ili stage6??? Koji su se bolje pokazali???
  11. Ma moji drugovi voze skutere i vecina su registrovani za 2... Samo mene za*e*ase... Malaguti moj je bio registrovan za dvoje a bio je 50ccm... Ma izludis u ovom gradu, kad god te zaustave kenjaju ti kako ne smes da vozis dvoje i svaki put hoce da ti pisu kaznu. A kako bih mogao da ga prebacim na LE tablice??? Sta mi sve treba??? Jer ce tad da se registruje na vecoj kubikazi ili sta???
  12. Pozdrav, vozim peugeot speedfight2 koji je registrovan za jednog, a ima veliko sediste i nogare za suvozaca... Sta da radim da bih ga preregistrovao za dvoje??? Mnogi skuteri su registrovani za dvoje, a manji su od mog... Ne mogu vise da se raspravljam sa drugovima milicajcima. POMAGAJTE!!!!
  13. Pozdrav, razmisljam se da stavim neki kit na moj peugeot speedfight2... Pa mi recite sta da radim, nasao sam kod motobox-a stage6 kit 70cc za peugeot LC. Ne znam da li ce se uklopiti... Ne znam da li postoje fabricki kitevi za ovaj model??? Da li ce se mnogo vise kvariti kad mu stavim kit, imao sam iskustva sa stage6 lagerima i klipovima i super su mi se pokazali, ali ne znam kako ce ovo raditi? Takodje bih zeleo da stavim i bolje gume, zbog stabilnosti vozila, pa ne znam sta da stavim, od peugeota su preporucene tubeless gume, ali kad ide malo brze cini mi se kao da je nestabilan, i ne znam sta da radim da bih mu povecao stabilnost...
  14. Izvinite sto me nije bilo, bio sam na odsustvu ))... Rec je o peugeot speedfight2... Sad me jos zanima da li postoji kit na 80ccm fabricki, ili nesto jos kvalitetnije sto nece da se kvari bas tako lako...
  15. izvini za off ali mi malo pojasni zasto ti je nezgodno....ne znas kad si usao u crveno pa da presaltas ??? mislim da su obrtaji na skuterima bez brzina jedna od najglupljih stvari ikad izmisljenih. Pazi, kao prvo prvo hocu da ga stavim zbog estetske vrednosti a kao drugo imam promenjem auspuh, stavljen je neki bullet, i hocu da vidim kako radi sa starim a kako sa novim ))... To je ono glavno ))
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja