mikica 8 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan 11,12, i 13. 09.2009. Odrzace se moto susret u organizaciji mk. SVETI ILIJA iz Grocke . Skup ce se odrzati na Dunavskom keju kod novoizgradjene sportske hale . Detaljnijeinformacije o samom susretu ocekujte uskoro. Mikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A oces ti biti tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Fizicki sigurno a ostalo negarantujem :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan A TO SE NESMIJE DA PROPUSTI TU MORA DA SE DODJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 11, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A TO SE NESMIJE DA PROPUSTI TU MORA DA SE DODJE Tako je, ce da dodjemo u velikom broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav MK SVETI ILIJA od Mirka i MK NO LIMITS iz KIKINDE.Dolazimo na skup kod vas,mi ćemo najverovatnije praviti još jednu žurku povodom renoviranja i proširenja našeg i vašeg MOTO RANČA i to vikend pre vas 5.09.2009.Još ćemo javiti i potvrditi sve to.Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dodjem s mora evo i mene. Pozz MK Sveti Ilija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A TO SE NESMIJE DA PROPUSTI TU MORA DA SE DODJE PA DOBRO CE DODJEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio na Avali i u Rumi video je plakate. Dakle na skupu ce svirati BEND X i Kraljevski apartman uz njih ce biti i nekoliko demobendova. Bajkerima ce biti slobodan ulaz oba dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio flajer jos u petak u sm.palanci kod copersa, i program mi se mnogo svidja a i za bajkere je ulaz ....mhm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Septembar 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ima jedno muzicko iznenadjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kraljevski apartman je dovoljno iznenadjenje za mene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa nekoliko drugara, najverovatnije u petak uvece. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i zelje da se svi lepo provedete i za mene popite koje pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a popicemo budi ubedjen u to :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko program,sta se desva veceras, jel ima neki koncert???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i zelje da se svi lepo provedete i za mene popite koje pivo hvala, a u subotu pijemo u tvoje zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan popicemo u tvoje zdravlje tolko da nemoras da ides kod doktoa narednih 10 godina :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ja za par sati krecem iz Lugana-(CH) pa se sjutra vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan juce bilo dosta ljudi, kraljevski je super odradio, nego jel to kraljevski ima novog pevaca, onaj lik sto je stalno viseo na mikrofonu sa leve strane pored gitariste? :-))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan juce bilo dosta ljudi, kraljevski je super odradio, nego jel to kraljevski ima novog pevaca, onaj lik sto je stalno viseo na mikrofonu sa leve strane pored gitariste? :-))))))))) Nisam ja "onaj lik" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super Poz za klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan dobro dobro meni je bilo jasno da je tebi bilo dobro hehe zanimljivo vece hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kamo neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na fonu nekoliko,ali nikako da nabavim dodatak za mini sd kartice Inace jel ima na forumu neko iz kluba? E da,jel ima neko slika skutera onog poznatog,ja sam dosao tim cudom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...