fritzns 8 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam repair manuals za ove modele pa ako nekog zanima mogu negde okaciti.U pitanju je DVD od 1.8 giga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zapakovao pa kome treba i nema problema sa netom ;D ..sad je oko 440mb http://rapidshare.com/files/265131273/bmw_repair_manuals.part01.exe http://rapidshare.com/files/265134740/bmw_repair_manuals.part02.rar http://rapidshare.com/files/265127127/bmw_repair_manuals.part03.rar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budok 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Deluje vrlo ozbiljan repair, da se i ja pridruzim ekipi zahvalnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 11, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kume ti si lud, Ima da te obese za j a j a ovi iz Radulovica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozitsu 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na programu, a ovi iz Radulovica su sabani. Ja sam odustao od saradnje sa njima, da li ima zainteresovanih da razradimo nabavku djelova iz Hrvatske? Naime od njih (BMW.hr) sam par puta nabavljao djelove koje nemaju na lageru, a vec sledeceg dana su dobijali iste iz Njemacke. Samo da provalimo kako efikasno da ih unesemo u Srbiju. Ne ceka se 15 dana, ne ostavlja se kapara, prodavci znaju sta prodaju. Ima li neko ideju, a da nije standardna posta (posta.hr)? Moze na mail, PM i sl. Poz, B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slao neke delove za MZ - nekim momcima u Hrvatsku autobusom. Oni meni posalju novac busom, ja njima deo , i to funkcionise. Ide se na poverenje, i do sad nije bilo problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zapakovao pa kome treba i nema problema sa netom ;D ..sad je oko 440mb http://rapidshare.com/files/265131273/bmw_repair_manuals.part01.exe http://rapidshare.com/files/265134740/bmw_repair_manuals.part02.rar http://rapidshare.com/files/265127127/bmw_repair_manuals.part03.rar Okaci prvi deo ponovo, ako nije problem: This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se registruje na RS, napravi besplatan collectors account, pa da okači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga http://rapidshare.com/files/267452076/bmw_repair_manuals.part01.exe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A broj 2 http://rapidshare.com/files/265134740/bmw_repair_manuals.part02.rar nemoze vise da se skine? Mmozes li da obnovis, molim te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 28, 2015 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da mi pojasni nacin odrzavanja aluminijskih kofera, tacnije BMW Touratech Adventure serije. Problem je sto nakon sto sam ih prvi put prao, samo sam ih ispricao u perionicu (topla voda+sapunica, zatim isprano demineralizovanom vodom) i tako otisao bez da ih obrisem. Sada kada sam drugi put isprao, opet istim nacinom, prilikom brisanja sam primetio da se pojavila kao neka vrsta lakse koroziju u obliku kapi, slicne onim koje ostaju nakon pranja ili kise. Trljanje na suvo i na vlazno uz pomoc krpe nije pomoglo da se ukloni. Imate li neki savet ili preporuku kako odrzavati ili uciniti da koferi ponovo zablistaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 28, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kojim si sredstvom prao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 29, 2015 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prao sam u onim self-boks auto perionicama. Po onome sto pise na aparatu, radi se o nekom sredstvu u prahu, organskog porekla, i sluzi za pranje prljavstine. Zatim je isprano demineralizovanom vodom (bez potrebe susenja krpom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 29, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Djunta mi rece da je neko imao problema sa deterdzentom bas na tim samousluznim perionicama. Da li su farovi matirali ili tako nesto. Uglavnom, verovatno je sredstvo bazno pa nagriza aluminijum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 29, 2015 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u samousluznoj perionici prao motor sa koferima (alu Touratech), takodje demineralizovana voda, bez brisanja, nisu ostale nikakve fleke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 29, 2015 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, sta je, tu je. Ubuduce cu izbegavati da perem tamo. Nego postoji li neko sredstvo ili nacin da se to ispolira ili slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da to nema veze sa vodom koja ima dosta kamenca u sebi? Uzmi malo sirceta na krpu pa probaj da obrises te fleke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 29, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem da je do vode. Jer peraci pod visokim pritiskom (100-200 Bara) imaju jako osetljive mlaznice i pumpe, potpuno sam siguran da imaju sklop za omekšavanje vode (kućne sudo mašine imaju to). Pre će biti od jako agresivnog sredstva za pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Koji filter za ulje koristite? Pitam zato sto je nekad BMW promenio preporuceni filter, tako da sad umesto hf164 ide hf160 (oznake kod Hiflo, ali su dimenzije iste i kod drugih proizvodjaca). Novi filter je malo duzi, i ima drugiaciji kluc. Da li eventualno ima neke razlike u montiranju (osim sto treba drugaciji kljuc). http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF160 http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF164 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 10, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji nadjes. Bitno ja je neki brendiran i da ima magnet u sebi da pokupi opiljke iz ulja. Ostalo je nebitno sipaj dobro ulje, promeni filter za vazduh. Proveri stanje kocionog ulja ja menjam svake godine. Antifriz ko antifriz moz jedno pet godina posle menjaj. I cepaj misko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 7, 2016 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da se suoci sa problemom da zadnji ABS senzor zakaca o venac ABS na tocku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kociono ulje u bocici mi je zamuceno(skoro kao mleko). 2god. (15000km) je staro i funkcionise odlicno. Da li tako treba ili da ga menjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 14, 2016 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ! To je posledica pranja pod visokim pritiskom jer je uslo malo vode u posudicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...