mishko 5 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan opet nove cene.samo sto ne poklanjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan zanima me za koji obim glave je L kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan velicina L je za obim glave 60 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan da li su te rukavice muske ili zenske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga za 30 eur jel moze ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan vec su cene spustene do maksimuma.ali moze kaciga za 40 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan na sve artikle dajem popust po 10 eura znaci zenska jakna 40 e. Ako je tako onda kupujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 8, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze li model cizama... pokusao bih da nadjem nesto podataka o njima, pa se mozda dogovaramo onda. I malo me zbunjuje, tamo na pocetku za cizme pise i 41 i 42... koji su broj??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa rokericom? Koja je sirina u ramenima i obim ispod pazuha? U startu si za nju rekao 50. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan jel u meru ulaze i siske ispod miske? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan evo odgovora za sve.sirina rokerice uramenima 58 cm a obim ispod pazuha 122 cm, i cena je 50 eura,cizme sa slike su br.42 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan cizme su marke highway,placene prosle godine u iouis-u 70 eura.izvinjavam se,broj su 41 ali ja nosim 42 i taman su mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Premerim se i javim. Ajd razmisli oko slanja pouzecem,jer si mi daleko. Druga je opcija da dodjem kod prijatelja u Tobolac,ali to mora da saceka. Naravno,ako mere odgovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan premeri se i javi.moze pouzecem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan na sve artikle dajem popust po 10 eura znaci zenska jakna 40 e. Ako je tako onda kupujem. /quote] Dobro Misko svima dade odgovor a meni nista.Sta ja sad da razmisljam i kako da se nadam??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan moze zenska jakna za 40 eura,ali zato ce prsluk da te kosta 50 evra.stize mi oprema iz usa pa mi treba svaki euro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina zenske jakne ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan velicina z. jakne je L.marka menzzo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,ne odgovara rokerica,tesna u grudima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan moze zenska jakna za 40 eura,ali zato ce prsluk da te kosta 50 evra.stize mi oprema iz usa pa mi treba svaki euro. Moze.A mogao bi malo i rodjendanski popust. Srecan ti rodjendan,puno zdravlja i predjenih kilometara ti zelim.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan zenska jakna prodata.najzad je nesto krenulo.ajmo!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio tu nekoliko dana,svima koji su se javljali pustio sam odgovore na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan cizme od 10 eura prodate,ajmo dalje!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Mishko, u kakvom je stanju rokerica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,ne odgovara rokerica,tesna u grudima. Cestitamo, hebes jaknu, bice jakni... :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...