acim 765 Napisano Avgust 27, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi se samo o kazni, već o zaštiti. Čovek na gornjem videu je veoma rizično vozio, pa još bez opreme, znači nema uopšte svesti o bezbednosti, slično kao i kod nas. Čudi me to za osnivačku članicu EU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovaj tip na snimku nema apsolutno ništa od opreme, šteta što nema PLAVE FILA PAPUČE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi se samo o kazni, već o zaštiti. Čovek na gornjem videu je veoma rizično vozio, pa još bez opreme, znači nema uopšte svesti o bezbednosti, slično kao i kod nas. Čudi me to za osnivačku članicu EU. Acime, ja sam zaboravio da stavim smajlija u prethodnom postu posto delim tvoje misljenje ali ovo: "Čudi me to za osnivačku članicu EU." nema veze s' mozgom! Pa oni su najveci cigani na Balkanu, kakva EU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni su najveci cigani na Balkanu, kakva EU... Ma znam za to, ali opet rekoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i bandita sa opremom(poluopremom) :o ,mnogo smo ih napali ;D ,nama ovo izgleda kao opasna voznja,ali ocigledno da im je to uslo u krv,kao sto nekom ko nikad nije vozio motor izgleda opasno kada se neko nagne u krivini. Uzivajte: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan A evo i Panagosa za ljubitelje R-a :o I ne znam da li ste primetili ali sve ovo rade na putevima gde ima saobracaja!!!Znaci ne vezbaju po parkinzima nego jednostavno tako voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da malo oživim temu, najviše sam viđao Hondi (Varadero), ne računajući one nihove ljute mašinice (4T 125,200,250)... Bio sam verovatno i jedan od retkih srećnika: Tasos, Limenas 2010. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan To su mi bile najslađe palačinke u životu.... Evo još malo slika od predprošle godine: Fmx & Hyper Yamaha Crypton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan U i oko Parge ove godine od ozbiljnih motora najvise XT-ova sam video i par Afrika i Stromova a sta klinci rade sa ovim zujalicama od 80-125 ccm tipa ovog Crypton-a to je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko iznajmljivao skuter 50-125ccm u Grckoj ove godine? Interesuje me koje su cene. Najverovatnije idem za Pargu pa bi mi znacilo par informacija gde iznajmiti, koje su cene i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Moji ćale i keva su bili na Krfu i iznajmili su na 5 dana skuter (Kymco People s50) i izašao ih je 40e što je realno smešno a pritom su obišli ceo Krf uzduž i popreko (gorivo ih je koštalo nekih 10-15e). Iznajmi skuter, to ti je ubedljivo najjača kombinacija za male pare osim ako nije veća ekipa onda iznajmite auto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh jbg nisam iznajmljivao skuter tamo isao sam kolima. Mogu ti pomoci oko cene goriva ono ide od 1.55 pa do 1.8 evra za litar. Procitao sam na nekom od foruma za putovanja da je lik prosle godine u Avisu jeftinije iznajmio kola kad je rekao da je iz Srbije. Ako te nesto zanima oko Parge slobodno pitaj vrati sam se pre nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam gledao po netu i cene iznajmljivanja skutera su od 18e pa koji euro nise za vise dana. Planirao sam da uzemem za 7 dana i tad je cena 115e (~17e dan) sto mi je skupo. Drug mi je pricao za Krf za 7 dana su platili oko 50-60e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi svoju kacigu, jer su one što oni imaju odvratne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog Cryptona: A i jedna prava mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Off, ali koja je fora sa tim "koznim" rezervoarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ http://www.bagster.com/en/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 5, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Off, ali koja je fora sa tim "koznim" rezervoarom? Šta znam, mnogi to imaju, ne grebe se rezervoar, verovatno i prenosi manje toplote na međunožje, a i ne izgleda loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bagster prvenstveno proizvodi tankbag-ove koji se kače na ove kožne presvlake, tako da mu presvlačenje rezervoara dođe nus produkt (a nije jer super izgleda ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Slikao sa moje terase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Off, ali koja je fora sa tim "koznim" rezervoarom? zaista moze po nekada da izgleda fenomenalno. ima ih, koznih presvlaka, radjene za varedera u sarama rezervoara!!! ossnovno im je da ih sunce ne sprzi. retko ko drzi motor u garazi, pogotvo leti ( 5 6 meseci), jos jedan od razloga je da se ne opeku kada upekne zvezda. video sam da ima cak i modela, presvlaka, sa dzepom koji je taman za dokumenta da se stave, moere biti korisno.... sve u svemu, u pocetku izgleda malo cudno ali posle se navikne covek, sasvim dobra stvarcica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, ali ne videh kralja grckog asfalta Varadera?? Inace sto se koznih presvlaka tice, najpopularnije su od proizvodjaca Bagster(francuska mislim) i kostaju(original) oko 150 eur za Varadera, dok su za manje motore (citaj ostale igracke:)) jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Slabo sam ih viđao, možda ni jednu za razliku od prošlog puta. Moguće da ima veze sa lokacijom. Po selima se uglavnom voze jednocilindraši a stranci se dovlače sa Bembarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...