srbac 2446 Napisano Mart 19, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od kojeg proizvođaća ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar boje na motorima nemaju svoj broj-sifru kao na autima?Ako imas sifru onda po njoj pravis boju. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 19, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Zar boje na motorima nemaju svoj broj-sifru kao na autima? Ako imas sifru onda po njoj pravis boju. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока E baš u Srbiji potrefe nijansu po tom broju. Od 10 slučaja 8 nisu ni blizu. Svi majstori i prodavci farbe govore , nema problema, ne brini.... a posle , šta da se radi, to je to. Mada KTM ima takvu plastiku, koja nije farbana, nego je narandžasta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potrefe oni bas original, vec se desava da su kola prije farbana, a i stara farba zna malo da matira, pa se cini da nije ista. Posle poliranja citavog auta se izjednaci ali ako farbas citav motor onda nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je predlog da kod nekog ko radi auto boje kupiš RAL 2009. I iz fabrike da ti KTM da boju, na motoru je već malo izbledela pa će opet biti razlike. Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 19, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Farbam ceo motor nece biti razlike !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rad ....Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ovo kod mene u arhivi, možda nekome koristi oko boje KTM_Farbcodes.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 20, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim farbu u BGu, od kog proizvodjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Neko čačka ovo još uvek? Msm, ima li neko tu TuneECU aplikaciju pošto više nije besplatna i još bitnije, ima li neko kabl za povezivanje da pozajmi Svašta bi hteo ali ništa ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav naranzastoj ekipi i jedna molba. Resavam da se ponovo vratim na žičane felne, navukao sam se, i prvi pik mi je KTM 950 Adventure. Treba mi motor sposoban kako za duzi put, tako i za laksi enduro. Za teži enduro imam manji motor. Ali kao i svakoj priči ima ali, a to je moja visina od 178cm, pa se brinem da ce mi biti previsok, ali to ne mogu znati dok ne probam. Zamolio bih ako bi neki kolega koji poseduje ovaj model dozvolio da samo sednem na njega (ne da probam da vozim, mada je i to moguce uz depozit u vrednosti motora naravno) da mi se javi. Odgovara mi najviše Novi Sad i Šabac, ali ako treba otišao bih i do Beograda. Plaćam u tekućoj valuti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 18, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan S verziju zaobidji, a običnu gledaj da je što mladja, mislim da je 2005 ili 2006 najniža serija. Ako ti Kraljevo nije daleko imaš mogućnost da se vozaš ceo dan. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ima u NS par komada, nadam se da će se neko javiti...ako se ne javi, gde ga sretneš - isprepadaj ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, OverLord said: S verziju zaobidji, a običnu gledaj da je što mladja, mislim da je 2005 ili 2006 najniža serija. Ako ti Kraljevo nije daleko imaš mogućnost da se vozaš ceo dan. Hvala kolega, ali za sada mi je Kraljevo podaleko. Svakako necu S verziju, ona je jos vislja. Godiste bih naravno sto mladje jer je bilo izmena, ali je ponuda jako slaba (trenutno u PA samo jedan) pa nece moci da se bas bira, mada i ne zurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 18, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2005 najnizi, i cini mi se da se najlakse vozi i po offu i na asvaltu. Gazim punim stopalom sa obe strane. Ovo je sa vikipedie cisto da uporedis razlike u visini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Octobar 15, 2020 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ja voleo jedan Adventure S iz 2004... lemy, jesi li na'vatao nekoga? Ako nisi, imam sada broj od drugara koji vozi Adventure 950 tu u našem gradu...javi se na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Octobar 15, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nastavak tabele cisto da ostane u temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemaanjaa 1 Napisano Octobar 20, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Yamaha xmax 250 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pocetnik sam u motociklizmu vozio sam najveci motor od 250ccm3, interesuje me konkretno motor KTM 450 EXC... Kakav je u voznji po terenu i da li se isplati da ga kupim 3000-4000 evra pa da ga prepravim u super moto ili da kupim neki duke isto 450...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7461 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 3097 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 20, 2021 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Octobar 20, 2021 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da nađeš Duke 390. Odličan motor. verujem da se za 4000e može naći.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Novembar 1, 2021 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda ima ili zna gde naci klackalice za SX450 2006. godiste, a da ne prodajem bubregSent from my SM-A505FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 369 Napisano Novembar 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, lakistrike95 je napisao: Da li neko mozda ima ili zna gde naci klackalice za SX450 2006. godiste, a da ne prodajem bubreg Sent from my SM-A505FN using Tapatalk motocross team Promenio Novembar 2, 2021 član VIRGO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 369 Napisano Novembar 2, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2020. at 12:32, lemy je napisao: Pozdrav naranzastoj ekipi i jedna molba. Resavam da se ponovo vratim na žičane felne, navukao sam se, i prvi pik mi je KTM 950 Adventure. Treba mi motor sposoban kako za duzi put, tako i za laksi enduro. Za teži enduro imam manji motor. Ali kao i svakoj priči ima ali, a to je moja visina od 178cm, pa se brinem da ce mi biti previsok, ali to ne mogu znati dok ne probam. Zamolio bih ako bi neki kolega koji poseduje ovaj model dozvolio da samo sednem na njega (ne da probam da vozim, mada je i to moguce uz depozit u vrednosti motora naravno) da mi se javi. Odgovara mi najviše Novi Sad i Šabac, ali ako treba otišao bih i do Beograda. Plaćam u tekućoj valuti Pozz Evo konkretnog odgovora da kompletiras sliku... Ja sam 194 / 110 -115kg Ja vozim adventure s verziju...i vozim ,druzim se i ucim-stičem iskustvo sa @vava i x puta smo mogli uporediti motore Moj motor je dooosta visočiji...klirens je veći....štapovi...zadnji amortizer veći...bla bla bla Ti sa 178 cm visine...ne bi pipnuo zemlju na s verziji....zaustavljanje motora bi ti bio nemoguć na bilo kojoj podlozi a da to nije asfalt ...i to na ravnom... Razlog je visočije teziste...i kada se motor nagne...sa te visine....treba ga zadrzati....imati snage... S verzija se teže vozi po krivinama od "običnog"...i nemoguće ga je...oboriti na fuzaster ma koliko spretan vozač bio... Al nije mu to ni namena... Jednostavno..."u kopačkama...se basket ne igra" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo , jel ko od vas stavljao distancere na volanu na ktm 1190 adv . Ja porucih sa ebay distancere koji podizu i priblizavaju volan za 2.5cm . Juce ih postavio al mi nekako sajle i kablovi djeluju dosta zategnuto , do duse kisa je i jako nevrijeme a garaza mi je bas uska pa cu neki dan kad stane lise vrijeme napolje izgurati motor i malo ljepse to posloziti. Al me interesuje , ako budu bile zategnuti kablovi necu nista moci uraditi no cu morati skinuti ih jel ?Ovo sam porucio jer visok sam 183cm i ovi distanceri bi mi bas znacili , jer mi je i ovako dosta velik motorSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9337 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz Beograda ima 1190 ili 1290, model do 2015. Plaćam kafu, piće.. Voleo bih da vidim, sednem i čujem motor, a trulo mi je da idem i cimam nekog iz oglasa, da bih video da li mi sve to svidja ili ne .. ?Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...