GhostMile 4614 Napisano April 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam htio da ga blatim u oglasima, ali sad moze... ;D Opasno mu je taj auspuh blizu (cijele) noge. To original tako? Oblazhi s nechim (keramicka traka ili nesto) da ne zamirisi "rostilj"... ;D E, da, s obzirom na cc i 2t, cvrsto ga se uhvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan uff ti si ga zgrabio , ja htio iz bosne da idem po to staro chudovishte ;D De sad odmah prve utiske cvaje od 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan GhostMile nije fabricki vec neka budzevina uplasio sam se kad sam ga cuo - bukvalno ne moze da se prica od buke - promenicu to BRACO nema voznje vec ce neke prepravke da budu pa cu vam pokazati kad sve bude gotovo a do tad ne bi da pricam o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sto ne moze da se prica pored njega, nego sto ispadaju zubi u toku voznje!!! Uff, sa srecom da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me samo potezanje tog ludaka, ostalo manje bitno...cuj 500 cvaja cross loodilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano April 13, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise, taj motor tri vlasnika promenio na forumu, a ni jedan da se usudi da sedne da ga vozi, svi kao nesto popravljaju i prepravljaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije Saletov :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije Saletov :D Šta ćeš kad je kanta. Za to već postoji tema http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10259.520 nemoj i ovde. Tema je otvorena da bi mi koji vozimo te kante razmenjivali iskustva koja se tiču popravki. Baš kao što ste i vi otvorili temu Yamaha-all in one. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Izvini boga ti , namjerno sam a i bez smajlija. p.s. neka urednik prebaci ovo da covjeku ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan uff ti si ga zgrabio , ja htio iz bosne da idem po to staro chudovishte ;D De sad odmah prve utiske cvaje od 500ccm I ja se nameracio, ali pretekli me, Neka je sa srecom novom vlasniku. I drzi se dobro za volan, da ti ne pobegne kad budes probavao kako poteze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh, al ova slika izaziva na dobru voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TT600 cija je to 525tica? i ako moze da se proba samo reci gde da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bila posle slikanja dobra voznja Drugar kupio skoro, a posto nije na forumu ja se malo hvalim i drugarom i KTM-om Nisam nikad bio ljubitelj KTM-a, ali od kad je ovo kupio i ja vozio par puta, poceo sam da cenim tu marku motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Imamo isti bajk, istu kacigu, iste cizme (ako su tvoje Tech 3)i. Evo slike pre i u toku oranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmm.. ko je od vas dvojice zainteresovan da proba moj 690sm dok ja poteram tu 525-ticu? ;D rado bi jednu takvu prepravio u sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 15, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slika od mene.... da se PODSETIM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih narandzastih od veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko plantaza mandarina, ,jeeebteeee! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan meni se danas ugasi djuk...u ponedeljak moram da zovem pro moto da zakazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan meni se danas ugasi djuk...u ponedeljak moram da zovem pro moto da zakazem... NE, samo to NE!!! ONI to samo cekaju, (AFRIKANCI)!!!!! ;D ;D ;D Pa de se pokvari pre 100.000, da li je MOGUCE!!!! ;D ;D ;D P.S. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ces odmah resiti Pozdravi Srdjana i Bobana od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan par slika za uff-a. na crnim malo posvetljeno da vidiš da sam u pravu, a na narandžastim snimi sjaj koji pokazuju strelice. ajsad odluči se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve jedno moze karbonske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kažem ti da po sjaju u rupi vidiš da su štangle u pitanju a ne 2 lima. bc je ista ko narandžasta skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bi najradije originalne acerbis rally pro ali ionako cemo da ih izbusimo pa bolje jeftinije da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...