B@ne 307 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vjerujem da su mi moderatori izbrisali post pa kakv je ovo forum lijepo pitam i niko mi ne odgovara na lijepo postavljeno pitanje onda upadne lik i pocne da se svadja sa mnom kako ja nemam pojma ,a ja samo lijepo postavio pitanje na koje mi niko nije odgovori . tako da cu ga ponoviti opet pa moderatori ako oce neka brisu. da li neko na forumu ima ktm koji je presao vise od 30 000km Tvoj post niko nije izbrisao, on se nalazi u temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10259.480 Ja imam KTM koji je prešao više od 30.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko na forumu ima ktm koji je presao vise od 30 000km Nemanja, KTM koji bih ja rado posjedovao kosta nekih 15-ak 000 eura, a 30.000 km predjem za manje od godinu dana. Zamisli sta bi bilo kad bi mi motor riknuo za to vrijeme? KTM bi odavno prestao da postoji. Ali da je skuplji od konkurencije, jeste, u svakom pogledu (nabava, odrzavanje...). To sto u oglasima nema puno kilometraze je nesto sasvim, sasvim drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moderatori ti nisu izbrisali post vec su celu diskusiju prebacili u odgovarajucu temu: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=10259.msg704108#msg704108 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ali da je skuplji od konkurencije, jeste, u svakom pogledu (nabava, odrzavanje...). Batice, pogledaj sve sitnice ugrađene u njega, tu nema konfekcije i normalno je da košta ako hoćeš full WP, Marchesini, Brembo, Renthal, Maguru, hidrauliku, titanijum, magnezijum, hrom-molibden, aluminijum ... bla, bla ... pa i plastiku koja ne puca tek tako ... a ni za održavanje ne bih se složio, bar po mom iskustvu mada je još u garantnom roku i nekih 13.000 km nije neka posebna kilometraža. Servisni interval 10.000 km jeste kraći ali to je prirodno i takav je kod svih proizvođača ovakvih sklopova. O zadovoljstvu u vožnji neću ni da pričam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan normalno je da košta ako hoćeš full WP, Marchesini, Brembo, Renthal, Maguru, hidrauliku, titanijum, magnezijum, hrom-molibden, aluminijum ... bla, bla ... pa i plastiku koja ne puca tek tako ... WOW! :o Kako to zvuci! Danas sam sat vremena balio na testovima 990 SMT. Da mi je da ga probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm 990 :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim šargarepu, tako zaigram. Dragi prijatelji, srećna vam Nova godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali da je skuplji od konkurencije, jeste, u svakom pogledu (nabava, odrzavanje...). Batice, pogledaj sve sitnice ugrađene u njega, tu nema konfekcije i normalno je da košta ako hoćeš full WP, Marchesini, Brembo, Renthal, Maguru, hidrauliku, titanijum, magnezijum, hrom-molibden, aluminijum ... bla, bla ... pa i plastiku koja ne puca tek tako ... a ni za održavanje ne bih se složio, bar po mom iskustvu mada je još u garantnom roku i nekih 13.000 km nije neka posebna kilometraža. Servisni interval 10.000 km jeste kraći ali to je prirodno i takav je kod svih proizvođača ovakvih sklopova. O zadovoljstvu u vožnji neću ni da pričam Apsolutno si u pravu, ali sve to mu ne smanjuje cijenu. Ko uzme KTM dobije puno, ali i mora da se ispljune dobro, a vecini je to problem. Kad kazem skuplje odrzavanje, onda mislim bas na taj Brembo i to, kad treba da se zamjeni... BTW, Sretna nova godina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko uzme KTM dobije puno, ali i mora da se ispljune dobro, a vecini je to problem. Tačno. I kod ostalih proizvođača kad je u pitanju vrhunski proizvod ista je stvar. Vidi samo tu novu Yamahu V-MAX, odmah pođe voda na usta, a cena je uvek problem, ali - jednom se živi Srećna nova godina i mnogo što dužih i što lepših vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega ProMoto Centar daje 30 dana garanciju na enduro motore, zar nije zakonom obavezan na minimalnih 6 meseci ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 79 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vlasnik Pro Mota isto vozi enduro i krece se u tim krugovima, tako da zna kakvi ludaci ovde voze Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan To je za takmičarske motore jer se voze na sat a ne na kilometar, garanciju daje fabrika a ne zastupnik. Slično je i kod ostalih proizvođača... p.s Srđan vozi beli Duke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ... vozi beli Duke 3 Toliko se meni svidja taj motor, da sam skroz poludeo. Ali, navikao sam se na visok klirens pa ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se meni svidja taj motor, da sam skroz poludeo. Jak je ovaj njegov, sa učitanim sportskim mapama ... ... i izvađenim silencer-om ... ... jde k'o mećava ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To je za takmičarske motore jer se voze na sat a ne na kilometar, garanciju daje fabrika a ne zastupnik. Slično je i kod ostalih proizvođača... p.s Srđan vozi beli Duke 3 Mislim da ih Promoto ne vodi pod takmicarkim modelima vec enduro a imaju i sveta pa prepodstavjam da imaju i homologaciju za registraciju. http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/enduro/530-exc-r.html A sto se tice toga da fabrika daje garanciju, mislim da su obavezni da se prilagode nasem vazecem zakonu o zastiti kupaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/enduro/530-exc-r.html To je takmičarski enduro motor dok je za putni enduro http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/dual-i-adventure/690-enduro.html garancija dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/enduro/530-exc-r.html To je takmičarski enduro motor dok je za putni enduro http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/dual-i-adventure/690-enduro.html garancija dve godine. Meni rekli da su samo SX takmicarski ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidite da se kvari. Koliko ovo kosta (desna dekla LC8) i da li je i kocnica otisla ili je "savitljiva"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis da jos stoji kod ostalih otpadne ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ovo kosta (desna dekla LC8) 58 Eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 58 Eura Jos 30 minuta do biti ili ne biti na Ebay-u. Drzite mi palceve da se uclanim u ekipu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Sta bi? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da vam kazem, tj. da si javno lupim stambilj "GLUPAN" na sred chela, ali ajd... Sjedim ja tako sav napet, ispunio cifru i cekam zadnje sekunde pa da kliknem "place bid". I na 7 secundi do isteka kliknem i pojavi se sledeca strana sa brdo nekog texta i gore u cosku mali sivi buttoncic "Confirm bid"... Cim sam ga upratio, naravno slomim se da ga kliknem, samo da bi vidio "auction has ended".... A sto je naaaajtuznije od svega, niko nije povisio cijenu (tako da sam mogao i juce da bidujem i da pobijedim) Jbga, ovo mi je bilo prvi put da se ganjam po ebay-u, ali sansa je bila...uh... Sad se tjesim onom starom kineskom "Ako je nesto previse dobro da bi bilo istinito, onda je vjerovatno tako". A kad mi to ne pomogne, onda imam rezervnu "Ko zna zasto je to dobro". Motor je bio 950 SM iz 2008 i izasao bi me na cesti nekih 5500-6000. Imao je onu stetu na dekli gore, slomljenu ruckicu kocnice i malo ostecen desni (otvoreni) top. (uz originalne naravno neostecene) Eto, odoh sad da se ubijem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nema veze, ustedeo si sebi 6000,i onako bi ti se brzo pokvario (PS priznaj da si okasnio zato sto si uporedo gledao domaci but i guz,pa te zanelo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...