O l e g 118 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi dual sport guma, jer se vozim dosta i po asfaltu, a i treba doci do lepih terena. Ako stavim 130 umesto 140, a fabrika je propisala 140, sta se desava, nisam razumeo zasto treba izbegavati asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Inace idem gde me Jimmy vodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi dual sport guma, jer se vozim dosta i po asfaltu, a i treba doci do lepih terena. Ako stavim 130 umesto 140, a fabrika je propisala 140, sta se desava, nisam razumeo zasto treba izbegavati asfalt? Ja na mom KTM imam dual-sport Heidenau K60Scout 140/80-18 jer i ja dosta vozim po asfaltu da bih došao do lepih terena. Treba izbegavati asfalt ako staviš Desert ili neku drugu MX gumu koja je dobra samo na terenu ali nije za vožnju po asfaltu, kratko traje i kliže se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za klizanje sam shvatio, pogotovu sto je Desert vrlo tvrda guma pravljena za kamenite pustinjske terene (to sam u medjuvremenu saznao). Ali nisam shvatio zasto ako stavim 130 umesto propisanih 140, treba da izbegavam asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 30, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan pogresno si razumeo,sa t63 ,Heidenau ili nekom trecom dual sport gumom 130 ili 140 ne moras da izbegavas asfalt,sa mx gumom izbegavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da ne davim vise, znaci ako stavim 130 umesto 140, nema nikakvih promena u voznji po asfaltu, ili bilo kom drugom terenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Mart 30, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvih promena, stavi slobodno 130 i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stavljam T63 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavljam T63 Kada nakon 200-300 kilometara motor pocne brujati nemoj mijenjati lezajeve kotaca. Nece pomoci, to zuje T63! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 31, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stavljam T63 Nemoj da te iznenadi kada na uzduznim neravninama na putu ili sinama motor krene da seta levo-desno kao da si probusio gumu ili zaboravio da stegnes tocak. To je normalna pojava za T63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 701 Napisano Mart 31, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih vas za info, ako je ko od vas vlasnik ili je vozio KTM 990 Smr... kakav je za putovanje, jesu li vibracije jake, potrosnja... Kod nas se u Podgorici prodaje za 5.500 e 2008 godiste , mislim da to nije puno para za ovaj motor.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 31, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan ako niko nije plakao za njim ok cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanje samo prepravi to "R" u "T" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 1, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Clan foruma "vladaktm" ima SM 990 sa opremom od SMT-a. Nije cesto na forumu, ali mozes da ga pitas za iskustvo. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/2380-vladaktm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam provozao svog prvog KTM-a Duke 640 2005 godiste cini mi se ! Malo je reci da sam prosto odusevljen ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2039579/ktm_duke/ Odlican motor isli smo u voznju zajedno bas nema sta da se zameri na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @Desmo Iz mog slabašnog shvatanja upotrebne vrednosti SM ovaj drum gde se gore voze nema blage veze sa SM samo iz jednog razloga jer je prebrz i bezličan za jednocilindričan motor sa 65 KS, 140kg. Motor zapravo nije mogao da pokaže svoje dobre osobine bez obzira na vozača. To što on može da se tuda kreće to je jedno a to što se SM vozi po mnogo sporijem putu sa mnogo više krivina, promena pravaca, naglih usporenja i ubrzanja to je drugo. Utisak vožnje SM na ovom putu je iz moje perspektive isto kao da sam se provozao na Vespa PX200, znači skoro ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan http://motocikli.bjbikers.com/bajaj-preuzeo-47-ktm-a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da nema neko kurblu viska za ktm 400 `94, ali ista je i od 600, 620, 640, 660..... sa leve strane motora... moja od mnogo upotrebe malo rasklimana mada radi jos uvek ali nije zgoreg da se zameni.... hvala unapred na odg.... kurbla je ona sa klikom, a ne povratna sa oprugom... ili ako neko zna gde moze nova da se kupi bicu zahvalan na informaciji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano April 6, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ebay,kickstarter lc4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan ebay,kickstarter lc4 znam i ja za ebay druze mislio sam ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano April 8, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sigurno novi model za 2013.. :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Špijunska slika sa tajne lokacije u Matihofenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...