KTM+A 535 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neki photoshop ili? KTM LC4 690 adventure? Ja nisam video da se ovo negde vozi, gledao sam i sajt njihov i nista Ako jeste steta :'( Dobro izgleda pa zar nevoze pariz dakar sa slicnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Fotosop ja bi rekao, ne verujem da bi imao fabricki izduv od 690sm a zadnje svetlo od 640... Evo pustinjske lisice> 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako se KTM odlucio da ne napravi 690 Adventure puno ljudi je uzelo stvar u svoje ruke, pa ima par proizvodjaca koji proizvode kitove za 690 enduro. Nova prednja maska, nosaci satova, tank, pumpa goriva i eto ti Adventure. BTW stvarno glup potez KTM-a je ta odluka. Pogotovo kad se uzme u obzir povecana pouzdanost i smanjene vibracije na 690-tki u odnosu na 640. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da se prijavim ovde jer ipak je to ista fabrika, ali neka ne volim bas sa plebsom da se mesam ipak je klasa klasa :) (mala sala ako neko shvati ozbiljno). Doduse je malo vise plavo nego narandzasto, ali sta moze covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Jun 13, 2011 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oho! Cestitam Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jun 13, 2011 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Alo Marko pa ne moze to tako, daj pivo... utiske... slicice.... Puno blata, sume sa malo kvarova i padova ti zelim :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitiam Đuroviću !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jos nemam bas utisaka jer je sinoc stigao. Kad bude javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Jun 14, 2011 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Marko, jel sad XL ide u zasluzenu penziju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ce jos da sljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan cestitam Mare !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jun 15, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan oce biti haski na Gocu Marko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam, posto bi trebao sa devojkom da dodjem, a na berga tesko dvoje @Kepo Hvala Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan (Super)Duke>Rooke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Gle ovi šta napraviše od super dukea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan VRH !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji voze ili su vozili Lc4 : koliko se često uključuje venitlator na vašim motorima? Kad je preko 30 stepeni i vozim po gradu često se uključi. Sad kad sam bio na Debelom Brdu, a bilo je 35-36 stepeni, čini mi se da je radio non-stop. Da, i vožnja je bila uglavnom drugom brzinom, samo ponekad u trećoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje, sad se i ja zamislih...nikad ga nisam ni cuo od auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...nikad ga nisam ni cuo od auspuha Oseti se po levoj nozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Leti po gradu, kad baš zakuca gužva, svaki čas se uključivao i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema guzve kad si na LC4. ...mani se ventilator pali samo na zescem off-u. Kad ga cimam duze u prvoj na maloj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nisam primetio da se palio i po najvećoj vrućini u gradskoj vožnji, možda zato što ima dva hladnjaka i što ulje prolazi kroz ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nisam primetio da se palio i po najvećoj vrućini u gradskoj vožnji, možda zato što ima dva hladnjaka i što ulje prolazi kroz ram hehe i ja nemam tih problema jer i moje govedo nema ventilatore zimus sam ga raskupuso do sitnog mikrona skoro sam ga sastavio ove plastike sam nesto nabrzaka smutio nisu bas... ali za off vrse poso ovo je er600lc4 iz 88 god (tata ovim 640,690 ) razmisljam se sta da radim snjim motorce je extra al sam ja sjebo kicmu, frka mi da se neusinem kad ga palim ima samo kurblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...