wrong rider 1 Napisano Jul 26, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ove 2009 god. osnovan je moto klub POSEIDON iz Budve klub ima za sada dvadeset članova a sastanke održavamo u kaffe Garden u centru grada. za sada nijesmo još postavili sajt mada je u toku. Nesrećnim sticajem okolnosti ostali smo bez našega člana i velikog borca za moto svijet Pera (drajv-a) tako da ove godine nećemo praviti moto žurku kao što smo planirali, ali će mo se upoznati po moto skupovima i družiti sledeće godine kod nas na skupu u Budvi. Predsjednik kluba- Vlado Bulatović tel. 067 251 400 Sekretar kluba- Luka Banović tel. 068 140 448 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sadiul 2 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ulcinj-Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrev za Mc Posejdon iz Budve od Mc Pirates iz Ulcinja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Veeleliki pozdrav MC POSEIDON od ekipe MK ROAD FLYERS iz Muzlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od FREE WHEELSA iz Velike Plane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od mc u pokusaju petrovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dolazim u budvu u sledecih 10-15 dana, jel ima tamo gde da se doteze lanac i slicno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan lanac mos i sam zatec ,ili kod nekog auto mehanicara. ali mozes i doci do petrovca pa cemo ti mi pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 27, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan dolazim u budvu u sledecih 10-15 dana, jel ima tamo gde da se doteze lanac i slicno ? samo se javi na neki od naznačenih telefona i ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV NOVOM KLUBU OD NOVOG KLUBA IZ SRBIJE . NEOLITI Pancevo - Starcevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MK LA Moto Lazarevac, dobre pohovane palacinke sa prsutom u Garden caffe su bile pre par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Septembar 13, 2010 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine mk POSEIDON Budva pravi moto žurku 02.10.2010. Očekujemo dobar bend, helium parti itd.... Dobrodošli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine mk POSEIDON Budva pravi moto žurku 02.10.2010. Očekujemo dobar bend, helium parti itd.... Dobrodošli !!! Cim nadjem shumsko -livadski put stizem ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz jagodine mk balkan boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan MK Poseydon - Budva - sa stalnom adresom Garden Caffe - Budva , planira da u prostorijama kluba (iliti Garden Caffeu) odrzi drugu zurku kojom bi proslavili zavrsetak jedne uspjesne moto sezone. Kao i prosle godine pozivamo sve bikere i ljude dobre volje da nam se pridruze i da svi skupa provedemo jednu dobru,dobru, dobruuuu noc u druzenju i zezanju. Zurka pocinje u Subotu 02.10 u 21:00 na vec pomenutoj lokaciji i zbog lokalnih pravila traje do 01:00 sa muzikom, a pricanje viceva, dogodovstina i dr...dozvoljeno je dok sunce ne svane Ukolilko je neko zainteresovan za smjestaj, ima potpunu slobodu da se obrati bilo kom clanu Poseydona i sve cemo rijesiti na najekonomicniji nacin . Sto se tice muzike imamo u planu da sve prijatelje pocastimo, slobodno mogu reci, jednim pravim Rock koncertom grupe koja nas je sve odusevila na skupu koji je odrzan na Korculi. Svako ko voli ovu vrstu muzike trebao bi nam vjerovati na rijec da u toku prethodne godine nismo bili na boljoj svirci :dance: :dance: i to je jedan ood razloga sto bi to zeljeli da podijelimo sa svima Vama. za sve dodatne informacije naravno moze i kao reply a bogami i kao PM DOBRODOŠLI P.S. kako nas naći? Ovaj put označen oznakom E80 je jadranska magistrala, a ova oznaka je na putu ka Tivtu. Na semaforima kada se spustite niz brdo (ako dolazite iz pravca HN, KO, TV) skrenete desno ili na kraju bulevara na zadnjim semaforima (ako dolazite iz pravca BR, PG, CT) lijevo (ulica 22 Novembra, na desnoj strani fotke), pa onda desno u Mediteransku ulicu ili pratite putokaze koji vas vode u centar. Kada se ulica razdvoji da između dvije trake postoji zeleno ostrvo još nekih stotinjak metara i sa lijeve strane je Garden-Caffe smješten među drvećem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Avgust 24, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braći bajkerima u Posejdonu. Živim na jugu Srbije i vozim Princa 125 tako da ste mi malo daleko, ali čim predjem na jaču mašinu eto me kod vas na piće i druženje a do tada bih rado nosio vaš amblem na svom prsluku. pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slobo_Spirit 3 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Igalo Motocikl: Honda Shadows Spirit 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Igala! Čim vreme "popusti" doćiću do kafića! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jiří Opalecký 4 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Budva Seoce Motocikl: Honda VT 750 "Black Widow" Prijavi odgovor kao problematičan Ahoj všichni motorkáři v Černé Hoře, Budete si muset přeložit mou prezentaci. Jsem z České Republiky a v Budvě žiji třetím rokem. Stále však neumím srbsky. Slyšel jsem o vás od Saši, opraváře motocyklů z Budvy. Pokud mě pozvete, rád vás poznám. Nejsem mladý: je mi 70!!! V České republice jsem již 15 let členem party „Motorkáři nad 60 let“. Jezdíme na srazy, ale taky jen tak poklábosit do hospody u piva. Z členství ve spolku nevyplývají žádné závazky, kromě slušného chování k ostatním členům. Neplatí se žádné poplatky a účast na akcích je dobrovolná. A přesto se nenašel nikdo, kdo by se kvůli titulu, motorce nebo bankovnímu kontu povyšoval nad ostatní. Takže hlavně autem dolů. Opida Promenio Jul 20, 2022 član Jiří Opalecký 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jul 20, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan nesto ti zeza tastatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Za one koje mrzi da kliknu na translate ovo je google prevod: Pozdrav svim bajkerima u Crnoj Gori, Moraćete da prevedete moju prezentaciju. Ja sam iz Češke i već treću godinu živim u Budvi. Ipak, srpski još uvek ne znam. Za tebe sam čuo od Saše, majstora motocikala iz Budve. Ako me pozovete, biće mi drago da vas upoznam. Nisam mlad: imam 70!!! U Češkoj sam već 15 godina član partije „Motociklisti preko 60“. Idemo na sastanke, ali idemo i u kafanu da ćaskamo uz pivo. Članstvo u udruženju ne povlači nikakve obaveze, osim pristojnog ponašanja prema drugim članovima. Nema naknade i učešće na događajima je dobrovoljno. Pa ipak nije bilo nikoga ko se izdigao iznad drugih zbog titule, motora ili bankovnog računa. Dakle, uglavnom dole autom. Opida Promenio Jul 21, 2022 član grafigo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...