Rade koenig 1052 Napisano Jul 26 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Srećan put i ne brini, pouzdano je to magare Pouzdan svuda osim na tehnockom. Nista od mog puta. Poludeo sam …. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jul 26 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dal vredi da probaš na drugom mestu da uradiš tehnički,znam da su mene jebali uzduž i popreko na tehničkom za neku carinsku i datum prve rege,otišao u AMSs i ništa to nije moralo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano Jul 26 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Samo idi na drugi tehnicki, prolazis garant, ne pominji nista, pravi se lud.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 26 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam drug na 4 , prebacujem sa Kš na Bg i zato proveravaju svi valjda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 26 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bojan82 je napisao: Dal vredi da probaš na drugom mestu da uradiš tehnički,znam da su mene jebali uzduž i popreko na tehničkom za neku carinsku i datum prve rege,otišao u AMSs i ništa to nije moralo Upravo to meni traze sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 26 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan primerak je u supu, a drugi kod vlasnika. Što ti nije predao pri kupovini , samo on zna ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 26 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan USPEO SAM Iskopao sam cetvrtog vlasnika unazad i nasao papire. Uradjen tehnicki sve po ps-u 2013gpd uvezen ne treba ams uverenje samo ova carinska deklaracija. Krecem za sat vremena na put. E sad sam mnogo srecan, e tako 7 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 26 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Srecno jos 1x 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 27 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cao braco motoric me uspesno dovezao. Sve ok. PITANJE: Prilikom voznje uocio sam u pocetku cudan rad nema sanse da je to normalno, knegle i tako neki zvuk kao kad auto radi na 3 cilindra. E sad posle nekog vremena kao da se preporodi motor ide neverovatno dobro, ubrzava bas lepo. Nabaci mi osmeh na lice a onda opet krene kao da se muci, ide ob ali bas onako oseti se razlika. Sta moze da bude uzrok? Nekako sumnjam ali na karbjrator da proguta i krene ili na steuju kao da izljuci npr 1 svecicu i posto on ima 4 i dalje ide fino ali ne kako treba to jest kako je isao sinoc u par navrata sve dok ga ne ugasim i kad ga upalim opet ide losije sat vremena pa opet se probudi… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 28 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uspesno me vratio kuci. Sipao lose gorivo u cg, krenuo u 07 jutros sad stigoh. Sve vreme stuca, trza i kao na 1 klip da je radio dok nisam istrosio svo to felericno gorivo i sad na milos velikom ga zgazim svih 140km/h sto mu je i maksimum ni km preko nece i evo ga sad radi ok. Potrosnja oko 9 sve vreme 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano Jul 28 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Drug, To nikako nije dobro, prvo, ta potrosnja je nenormalna, drugo, taj motor ide kao praćka do 160kmh, nakon toga je natezanje do 180kmh i to je plafon...ali kazem, to je bas jedva, sa lancanicima 15-48.Karburatori ti ne valjaju, garantovano.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 28 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim to. Moram da se pozabavim sa njima, koliko prekisutra ako @bokilic ima mesta eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 25 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 25 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me bocni nosaci i koferi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 3 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupih mitas 120/90 17 i sad koja unutrasnja ide dimenzija bas fabricka i gde je kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako posle nekoliko meseci voznje ja ne mogu nikako da se naviknem na transalp. Eto molim vas da mi kazete da li je moguce da je normalno da motor ima 3.246 zvukova od kojih se 2.345 menja svakodnevno. Cuje se lanancanik prednji a nov i nov osigurac. Sredio sam karburator sad ide kao mecava ali izludeh od zvukova, ulivaju mi osecaj nesigurnosti. Nemam hrabrost sa njime krenuti dalje od 50km od kuce. Kako stvari stoje uskoro cu zakaciti snimak kako ga lomim macolom celog svaki delic ( jedan auto tako prosao) jer kad me jebe nesto sto sam ljucki platio i to bez cenkanja onda se odlucim slomiti materiju pre nego predhodnog vlasnika... Moram probati neciji transalp 650 da vidim da li je isto sranje kao i moj. Eto hebo me pas i hebeni transalp. Vozio sam hebenog kineza od 250ccm i nije imao milion zvukova i struganja. Kad budes imao dobri @Arakis vremena da probas ovo moje govno od motora da vidis da li je moj problem ili su svi takva tandrkala ako jesu ide na oglas. Sve sam izmenio i uradio kazu u top stanju. Sta u top stanju crko dabogda sa sve top stanjem... Ili sam se razmazio sa diverziom 900 i cbr 1000f pre njag kpji su bili kao pticice osim zvuka auspuha - fabrickog ni jedan jedini drugi zvuk... @Dale_KG @Sveta 5. Promenio Septembar 4 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano Septembar 4 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Drug, Dodji kod mene u Vranje, probaj moj, tvoj motor je izuzetak, ne znam sta bih ti rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 4 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Dale_KG je napisao: Drug, Dodji kod mene u Vranje, probaj moj, tvoj motor je izuzetak, ne znam sta bih ti rekao... Nemam brabrosti sa njim do vranja doci. Vidi mozda je moj tip top ali ne normalno da se tako cuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 4 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ozmerio potrosnju na 210km gradske voznje potrosio 13L , to mu dodje nesto manje od 6.5 l to je ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1805 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rade koenig je napisao: Upravo ozmerio potrosnju na 210km gradske voznje potrosio 13L , to mu dodje nesto manje od 6.5 l to je ok? Nije,6 godina vozio deauville sa istim agregatom,potrosnja oko 4,5 u svim rezimima voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 4 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje 6,19 na 100km i to je za grad normalno za 90% karburator motora preko 500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Septembar 5 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i Hondu NTV 650 i Deauvilla 650 i Transalpa 650. Taj agregat kad je dobar radi kao sat, nema cudnih zvukova, ne trosi gram ulja.... Naravno nije isti zvuk i rad kao kod 4 cilindra ( Diversion i CBF 1000 kao sto si spominjao). Sto se potrosnje tice i NTV i Deauville manje trose od TRansalpa, dal zbog kardana ali duze su im brzine nego na TRansalpu. Tako da na istim brzinama se vrti na dosta manje obrtaja i zato manje trosi. Deauville mi je trosio od 4.5 do 5.5 litara normalne voznje do 120kmh , dok transalp za litar vise u svim rezimima. Cak sam na Transalpa stavio prednji lancanik za zub veci i spustio mu malo obrtaje ali se opet vrteo na vecim obrtajima nego NTV i Deauville. Posle toga je potrosnja bila od 5,5 do 6L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 zuba prednji si mu bio stavio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Septembar 6 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Oborio je oko 350 obrtaja u petoj brzini na oko 100kmh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 9 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ovo nam treba Pinion for Honda - step 15/525 - Superpinion 130/15T KKBIKE.IT Superpinion is the innovative pinion for your Honda, patented, made in Italy - Africa Twin XRV 650, Transalp XLV 600/650/700, VT-C Shadow 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...