Jump to content

Moto Zajednica

opet na pocetku,xm!!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Zovem se Dragan,iz Beograda sam posto imam 43 godine izgleda da se vracam ponovo u mladost....1980-te godine proslog veka sam vozio Tomos automatik, 1982-e takodje proslog veka vozio sam Tomos T15, pa 1983-eTomos elektronik 90ccm,1984-e sam skupio pare za MZ-250, i to mi je bilo malo i sporo i 1986-e sa 20 godina sam kupio Yamahu rd 350, vozio godinu dana, i posle skoro 30 prijava za voznju bez dozvole i i skoro 5 godina zabrane polaganja A kategorije (tako je bilo u titovo vreme)prodao sam motor i reko da vise nikad necu sesti na njega, i nisam do pre mesec dana,xaxaxaxa, kupio sam skuter 50ccm, i posle par dana mi je proradio adrenalin, trazeci servise po netu za skuter, naleteo sam na vas sajt i malo po malo se zainteresovao, sta ,kad,kako....ovo je divno druzenje , kuckate se svaki dan, odmah se sazna sta je novo a u neko moje vreme se znalo da mogu da nadjem ortake ili na uscu ilil kod SKC-a...(ako ima starijih Beogradjana znace o cemu govorim)....i istorija se ponavlja. krenuo sam sa 50 ccm, i vec merkam za sledecu sezonu neku apriliju rs125, ili mito 125, ili tzr 125.......pa videcemo a skuter cu da ostavim cerki za koji dan polaze psp...nadam se da nisam preterao.....!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

hehehehe prijatelju vozio si RD 350 hehehe ova danasnja deca neznaju kakav je to motocikl......a da je zajeban i prepun snage jeste.....posto si iskusan treba ti ozbiljna masina jer je zasluzujes.....

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Dobro dosao, generacijo :) Ne brini, ima nas ovde vise sa slicnom karijerom...i mogu ti reci, ne zalimo se ;)

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Hvala na dobrodoslici, a sto se tice dozvole nju i dalje nemam, jedino prazno mesto u dozvoli, ali se malo promenio ugao gledanja , posto sam zavrsio saobracajnu skolu, sada sam vozac instruktor za B,C i D kategoriju, tako da cu malo da se promuvam preko veze.............za A, ipak sam ja u godinama.......gledace mi kroz prste,nadam se??!!??!!!!!

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Pozdrav i dobrodosao. I ja sam od  1991 pravio pauzu 15 god. i zadnje tri sam se preporodio - odtada ne silazim sa motora. I jedan mali savet - zaboravi 125-cu. i potrazi neki 400, 450, 500.  125-ca ce ti za mesec dana biti slaba pa ces osetiti potrebu za jacim motorom. Razmisli dobro o ovome i posavetuj se sa nekim ko je vec u bajkerskim vodama - sobzirom na tvoje iskustvo svako ce ti ovo reci. A terao sam i sad pod stare dane 125 i da bi nam pruzile zadovoljstvo moraju se mlatiti po gasu ( mnogo teze se voze od neke 4t masine)

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav Dragane, tacno znam kako ti  je...tu smo negde godista, imam iste dileme kao ti i iskreno se pitam da li sam normalan da sad kupujem motor....a s druge strane.....gde god vidim neku masinu okrecem se k'o klinac....jos sad na moru, gazda apartmana gde smo bili ima parkirana dva komada Suzuki Intruder 250 i Hondu Magna ....ulepsase mi odmor...kakva plaza....  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja