jager 3446 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Hondu Shadow VT600C. 1993. godište, vlasnik, uvežena u martu ove godine. Registrovana do 03.2010. Prešla 15800km. Motor je izuzetno očuvan i veoma malo vožen. Gume dobre, produžene nožne komande, montiran naslon za suvozača. Motor je u perfektnom stanju, a razlog prodaje je prelazak na enduro. Ispravnost motora i njegovu pouzdanost i izgled može da potvrdi veći broj članova foruma, budući da smo više puta zajedno išli na vožnje. Dolazi u obzir (čak i poželjna) i zamena za očuvanog Transalpa u dobrom stanju. Motor je u Subotici, ali za Transalpa dolazim i na kraj sveta ;D [move]Cena: (EUR) 2500[/move] Zoran, 065/664-6612 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: 2700 EUR Našao sam Transalpa koji bih da kupim, ali mora za keš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ne mogu da verujem da niko nije zainteresovan za očuvan i perfektan Shadow Živo me zanima da li će nova cena išta uraditi po tom pitanju. NOVA (i ujedno poslednja) CENA JE 2500 EUR za keš. Ni dinar niže. Ispod toga ostajem na čoperu. Ništa mu ne fali i ne želim da ga se otarasim tek tako budzašto. Skrivenih mana NEMA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano Jul 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Džegeru, mašina je kao bombona! Sa srećom prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan `Fala Bogu da je bar neko komentarisao oglas ;D Arakise, hvala na lepim zeljama, a nadam se da se na sledecoj voznji obojica druzimo na TA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6475 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3042 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce tebi TA, kad Shadow ide po makadamu bolje od mnogih terenaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze ja da imam para ne bih se ni minutu razmisljao, samo par sekundi i voziiii...Ma prodaces ti to samo se strpi malo da se oglas "procuje". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce tebi TA, kad Shadow ide po makadamu bolje od mnogih terenaca Pa ... ako su u pitanju "3-4 km makadama" onda još i može...hehehe... ali za ove heavy ture po Fruškoj gori .. ;D Pitaj samo moju ženu ;D ako smeš ;D Ma druze ja da imam para ne bih se ni minutu razmisljao, samo par sekundi i voziiii...Ma prodaces ti to samo se strpi malo da se oglas "procuje". Za ovoliko para i ja verujem da ću prodati. Ne da je poklon, nego samo tako. Mene je, bez farbanja i praznih priča, koštao preko 3000. A za strpljenje je pitanje koliko ga imam ;D .... nema još tako mnogo od sezone... A 10-tog idem na odmor, a baš bih voleo da to bude jašući TA ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ti ''Afrika'' vise pristajala, s obzirom na tvojih 100- tinjak, i na gospodjinih, 50-60 kg,.....pa ako na to dodas jos stvari.....probaj sa ''zamenom''...... i dobro dosao u ''sektu''...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pa nisam ja gadljiv ni na "Kontinent" ;D Videćemo šta će da se desi, neki novi motor će svakako biti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dosta dugo dvoumim izmadju Viraga 535 i Shadowa, ali na kraju sam odlucio da kupim Viraga jer koliko cujem Shadow ima samo 4 brzine. Inace motor je prelep, narocito zbice koje su dosta gushce postavljene ....samo lagano, vidi se da si dosta ulagao u njega, sacekaj da dodje pravi kupac koji ce umeti da ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ti ''Afrika'' vise pristajala, s obzirom na tvojih 100- tinjak, i na gospodjinih, 50-60 kg,.....pa ako na to dodas jos stvari.....probaj sa ''zamenom''...... i dobro dosao u ''sektu''...... Hvala na dobrodošlici poslušao sam te! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39186.0 Što će reći da zamena više nije interesantna. Cena ostaje fiksno 2500 evrića. Ko voli nek izvoli. Nigde mi se više ne žuri ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 21, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, ljudi... zar je moguće da se nikome ne vozi Shadow? Malo mi je mnogo imati dva motora... Za par dana ću i servis na Shadowu da uradim (ulje, filteri..) Registrovan do marta, ima da se vozi ihaaaaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...