Ninja66 2824 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jos ga niko nije vozio ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo jedna bregasta goni 8 ventila ili mi se to cini? ??? Ne chini ti se maki ,jes tako je,moram priznati da sam kada sam video prvi put(bio malko vishe iznenadjen)al onda opet ima logike ,ako se zeli smanjiti broj mehanickih sklopova u engin-u(al jopet,bas da one preko cini mi se izduvne koliko se secam videa ,teraju "klackalice"malo je passe)koji postoji na hondinom home sajtu,imash shematski prikaz redosleda paljenja sve u koloru (preporuchujem,svima koji zele da se upute u nachin rada motora sa unutrashnjim sagorevanjem OTO V)ne mislim na tebe maki,nego na mladje fanove koji vole"buku" ali neznaju bash tachno kako se ona stvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi gonila 8 ventila? Obzirom da je samo dva cilindra u liniji, onda to nije velika dužina, tako da ne vidim nikakav problem. Gomila agregata koristi jednu bregastu, a gomila i dve. Kada kažem jednu, to kod V motora znači dve, ali u suštini jedna po liniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi testovi su tu http://www.nationalpost.com/cars/story.html?id=2112132 http://cmgonline.com/content/view/1831/254/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv deo iz prvog teksta koji je Velimlje postavio: The VFR is simply the best-built motorcycle I have ever seen. Panel gaps are automotive industry even, there are no exposed bolts or clamps and the materials used throughout the bike render VFR the Audi equivalent (by far the automotive industry standard bearer in this regard) of the motorcycle industry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv deo iz prvog teksta koji je Velimlje postavio: The VFR is simply the best-built motorcycle I have ever seen. Panel gaps are automotive industry even, there are no exposed bolts or clamps and the materials used throughout the bike render VFR the Audi equivalent (by far the automotive industry standard bearer in this regard) of the motorcycle industry. Vidicemo cijenu toga savrsenstva. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodatne opreme: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Od onog GPS-a se ne vidi instrument tabla. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 20, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je interesantno da u ta dva clanka postavljaju razlicitu konkurenciju za ovaj motor . U prvom , ja mislim realinije , uporeduju ga sa BMW K1300S , a u drugom sa K1300GT Ja mislim da je tek dolazeca varijanta ove Honde- turing varijanta konturencija GT-ju , mada ce ako je suditi po ovom motoru biti tezi od BMW-ja , sto mene cudi ... A od onih prica da ce sa istim motorom da naprave konkurenciju R1200GS , mislim da nema nista , takvo cudoviste bi bilo pretesko da bi imalo smisla , bar je takvo moje misljenje . Ako se razmisli , to je verovatno dobra vest za zaljubljenike u Afriku , jer Honda bi bila luda da nesto ne napravi kao konkurenciju GS-u , sa obzirom na njegovu popularnost , a ako ne upotrebe ovaj motor , jos uvek postoji nada da ce da naprave nesto lakse , a jace od GS , sto sa obzirom na boxer motor u GS nebi trebalo da predstavlja problem . Ova slika , koja kruzi netom , kao moguc izgled trece varijante Honde sa ovim motorom mislim da je samo patka da se zavarava neprijatelj ( BMW ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koferi na novom VFR-su mali ,ali zato veoma ruzni. :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 20, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U principu su svi fabrički koferi relativno mali, mislim za sve motore, pa otud i potreba za kupovinom od firmi poput Givija. Fabrika jednostano neće da ugrozi performanse i bezbednost stavljanjem velikih kofera, a Givi to mora da uradi da bi prodao svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Blago je reci da sam razocaran dizjnom posle V-teca... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Octobar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da bi me posle malo duže vožnje na onom sedištu saputnica odvalila od batina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise gledam ovaj VFR sve vise volim mog Stroma ;D Ali,ona varijanta Varadera mi je zapala za oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo najnovijih vesti , ipak je Acim izgleda bio u pravi jer u drugom linku pominju voznju ovog modela sa duplim kvacilom i izricito kaze da nema rucice kvacila ni menjaca .... na ovom linku mozete da cujete i kako zvuci ... http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2009/October/oct2209-video-vfr1200-first-ride-teaser/ http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides--tests/2009/October/oct2209-VFR1200F-first-ride-blog-Dual-Clutch-Transmission-/ http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides--tests/2009/October/oct2209-VFR1200F-first-ride-blog-first-impressions-of-the-VFR1200F/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 22, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar video ... http://www.youtube.com/watch?v=rSqyIPE12L0&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=o8lcgqpHBRI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i bele verzije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga uopste zanima ova informacija, covek na prvoj slici sa Tokijskog sajma (koje je postavio Acim) je g.din Takanobu Ito, Honda-in predsednik. Odlicna dva nova videa koja su postavili Velimlje i Acim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Više me zanima koliko je visok, obzirom da mu je motor knap... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko 1.80 visine je negativno,,,,,MAli bajk za niske ljude..Ali garant ce izbaciti Varadero....Bice za sve po malo.c.cccc...Cim neko izbaci nov agregat on ga implementira u nekoliko vrsta motora da bi pokrili sve segmente trzista.Tako to biva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Vidite da je chika Japancu taman...a on nema verovatno vise od 170... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 26, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno stižu i prave slike, ne ove iz salona, dakle evo belog primerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se sve tri boje za sledecu godinu, mada mi je crvena (Candy Prominence Red) najlepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj dečko sa slike je malo grbav... Zgrbavio se rmbajući da zaradi za ovo vozilo... Pošto nije mnogo grbav, zaključujem da je cena ipak ispod 15000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...