mrxfon 1495 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam danas procitao u Blicu. Da li neko zna nesto vise o tome? Motociklista Vladan Tomić (27) poginuo je preksinoć u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Branimira Ćosića i Milorada Panića Surepa u šabačkom naselju Čavić. Do nesreće je došlo kada je Tomić izgubio kontrolu nad motociklom marke „jamaha”, sleteo s kolovoza, udario u ogradu i uleteo u kuću porodice Vukašinović u Ulici Milorada Panića Surepa 70 koja je sedela u dnevnoj sobi. - Sedeli smo i gledali TV kad smo začuli turiranje motora, a potom i snažan prasak. Svi smo skočili, pokupili decu i izleteli na balkonska vrata. Kada samo sin i ja otvorili vrata od dnevne sobe, videli smo gust dim i prašinu. Pošto se slegao, videli smo našeg komšiju Vladana da leži u hodniku kuće. Bio je obučen u šorc i majicu, a na nogama je imao japanke - priča vidno potresen Života Vukašinović. On kaže da je nastradali davao znake života. Vukašinovići su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju koja je stigla za nekoliko minuta. Tomić je prevezen u Opštu bolnicu u Šapcu gde je od težine povreda ubrzo preminuo. Od siline udara, ulazna vrata na porodičnoj kući Vukašinovića su izbijena, odvaljen je deo zida, a porodicu su od sigurne smrti spasla vrata dnevne sobe koja su bila zatvorena. - Na trosedu naspram vrata od dnevne sobe i hodnika u kom je završio Vladan sedela je moja ćerka Ana, a pored nje spavao moj osmomesečni unuk. U toj sobi bila je i moja žena, snaha, sin i drugi unuk koji ima četiri godine - priča Života. http://www.blic.rs/hronika.php?id=102475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno.... http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-20-07-2009/poginuo-u-komsijinom-predsoblju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Majica + sorts + papuce + bez kacige, savrsena kombinacija za smrt,.....ko li je sledeci,.....tuga do neba, sucesce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan moj skolski drug. strasno sta se desilo velika tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 20, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14626 Napisano Jul 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan citram u novinama i ne znam sta da mislim, naravno da mi je zao kao i svakog zivota nasilno prekinutog, ali papuce, sorc i majca? pride izgubio kontrolu u naseljenom mestu i pri tome uleteo u kucu? skoro da je nesretan slucaj kao da je nekom opalio pistolj koji je sam sebi uperio u glavu. svima nam je toplo i svi volimo da nas vide na motoru ali navlacimo kacige i jakne. koliko toliko postujemo ogranicenja barem u gradu. i dalje ne znam sta da mislim. stalno kukamo kako nas beru automobili a ispostavi se u vecini slucajeva da smo sami sebi najveca opasnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Ma braco, nemam reci....................Ma motor se nikome nedaje,jer ja bas imam jedno lose iskustvo sa tim.Moje iskreno saucesce :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno,sta reci drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Jul 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno! :( Saucesce prijateljima i porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je to dobar momak,stvarno velika steta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo, i krajnje neodgovorno! Zao mi je, i besan sam! Sreca je da nikoga iz te kuce nije poveo sa sobom, narocito neko od dece, ali je nesreca to, sto nije imao priliku da nesto nauci iz ove tragicne gluposti, kojom je unesrecio sve bliske ljude! Svako ko na ovakav nacin pogine, ostavlja u amanet to, da se bar jedna glava opasulji, i da ne radi takve stvari! Jedno sepurenje viska, i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan :'( Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...