g-tec 9 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moze li mi neko reci sta me ceka.Juce sam prosao pored rampe na naplatnoj prema Beogradu i iza Beograda,tek posle sam video da su postavljene kamere koje ti snimaju ledja,jebiga ranije su bile samo sa prednje strane.Ako neko zna nesto da se unapred pripremim Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne verujem da ce preterano da se smaraju, u krajnjem slucaju poslace na adresu da se nesto plati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina robije... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan prelazio uvek i nikad nista nije doslo... mada nisam na adresi koja je prijavljena zivela Srbijaaa:)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14722 Napisano Jul 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan au uhapsice mi zeta ;D ;D ;D jedno 50 puta :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan sasvim namerno sam pitao gospodju blagajnicu na naplatnoj rampi sta se desava u takvim slucajevima.. kaze nesto ovako : da mora to da evidentira kao "nelegalan prolazak"(tako neki izraz),"jer senzor detektuje prolazak i meni se ovde ocitava da je neko prosao, a ja nisam naplatila" i da onda nesto kao zapisnik da policiji.. bla bla mada , iskreno, da ce murija da te smara za maksimum 760 dinara tj maksimalno kolko mozes da ustedis neplacanjem putarine u Srbiji, nesto ne verujem ... meni je jedino zao,u toj situaciji, tih mucenika koji rade u tih 1/2 kvadratna metra..a o cenama i tako tim stvarima ne bih na ovom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Jul 15, 2009 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Senzor detektuje prolazak kad je rampa podignuta, kad neko prodje automatski se spusta, kad je rampa spustena mislim da senzor ne reaguje. Ja sam se jednom presao, prosao sam kroz podignutu rampu, pa se liku kome se otvorila rampa, a nije odmah krenuo rampa spustila. Od tada vise nikad nisam prosao kroz podignutu rampu, a da nisam platio, jer je radniku na rampi to bas problem, ne moze ponovo da podigne rampu dok ne otkuca racun/potvrdu. Kad mi tada nije stigla prijava (ima kamera) mislim da nikada nece. Verovatno im je problem da pregledaju 8h snimljenog materijala da bi nasli br. tablice, pa da prijavljuju itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosao par puta kroz zatvorenu rampu i nikad mi nije nista stiglo. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Senzor detektuje prolazak kad je rampa podignuta, kad neko prodje automatski se spusta, kad je rampa spustena mislim da senzor ne reaguje. Ja sam se jednom presao, prosao sam kroz podignutu rampu, pa se liku kome se otvorila rampa, a nije odmah krenuo rampa spustila. Od tada vise nikad nisam prosao kroz podignutu rampu, a da nisam platio, jer je radniku na rampi to bas problem, ne moze ponovo da podigne rampu dok ne otkuca racun/potvrdu. Kad mi tada nije stigla prijava (ima kamera) mislim da nikada nece. Verovatno im je problem da pregledaju 8h snimljenog materijala da bi nasli br. tablice, pa da prijavljuju itd. meni gospodja tako rekla..nema razloga da joj ne verujem.a pogotovo sto sam bio u kolima..znaci nije morala da me laze da bih platio:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan javno preduzece putevi srbije,evidentira sve prolaske bez placanja bilo kog vozila , nekad je bilo dovoljno da radnik na naplati drumarine zapise broj vozila,sada vise ne,koristi se snimak kamere,mup samo daje podatke o vlasniku vozila cija je registracija snimljena, a pravna sluzba pokrece kod opstinskog suda postupak za naplatu + troskovi +takse =oko 10.000 dinara. p.s prosle godine stigao mi poziv za sud za auto koji sam prodao pre 2 godine,ali nije prenesen,novi tj.sadasnji vlasnik je dosao i platio kaznu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao par puta i nista nije stiglo, nadam se da nece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma možda te pozovu i na kaVu, misIIm.. kaVanje i to . Ma opušteno samo... Mada, trebali bi da napravimo foru kao kolege iz hrvatske da se skupimo u što većem broju i da SVI plaćamo što sitnijim METALNIM APOENIMA da dobiju nervni napad, a o redovima i da ne pričam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mija prijateljica radi na rampi i rekla mi je da oni imaju frku zbog toga jer moraju to da pravdaju a da nema nikakve frke da se moze proci ali ne preko senzora......jbg. pravite ljudima frku bez veze mislim da nije uredu..ali ako je grupna zajebancija zovite i mene ako idete hehehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan jbg. pravite ljudima frku bez veze mislim da nije uredu..ali ako je grupna zajebancija zovite i mene ako idete hehehehe Pa to i nije upućeno njima niti je zajebancija u pitanju :-[. Oni svi (valjda) sede na svojim radnim mestima i rade svoj posao pa ne vidim zašto bi bili u frci zbog toga-ili možda što bi trebali da broje sitniš, pa će se Bože moj umoriti...? To bi bio legalan pritisak na vlasti da pokušamo da ih na taj način nateramo da ipak malo LazmisLaju o spuštanju putarine za dvotočkaše kao što je to u njihovoj ljubljenoj EUropi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas registrovao motocikl i platio sam 18000 dindji mislim da je to preskupo a u toj Evropi se motocikl moze registrovati kvartalno..bolje je povesti onda akciju da mozemo na kvartale da registrujemo pa da tu cifru prepolovima a ne ovako nas deru kao da smo ovce za sisanje...a da nekazem da me je bolid danas na salteru u supu tri puta slao na neke provere i budalastne..kakva nesposobna prostacina nemam reci..em je bio nekulturaj a jos i neprijatan..a ja jedva hodam jer sam zavukao burek u cetvrtak a on tri puta nevidi sta treba...starsno kakav nesposobnjakovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ta akcija je pokrenuta odavno, pretraži po forumu ne mogu da se setim gde je (izlapetis). Naplata putarina je nešto sasvim drugo ali i podjednako bitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas registrovao motocikl i platio sam 18000 dindji mislim da je to preskupo a u toj Evropi se motocikl moze registrovati kvartalno I ja juche puko 24000+1000 zeleni kurton...a sad masturbacija pored kompujtera poshto nemam ni za gorivo A putarinu ne placam vishe...chuo sam da neki ljudi prolaze vec godinama i nishta...ma oni li che se smaraju da vracaju trake da gledaju ko nije platio...da be Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. ocigledno da akcija nije urodila plodom na zalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kamere evidentno postoje, ali mislim da za motocikle to ne vazi. Naime, kada naidjes autom da uzmes karticu, kamera ti snimi broj tablice i na onom displeju se lepo vidi tvoj broj. Kada dodjes na naplatnu rampu, isto na displeju se vidi broj tablice i izbaci cenu kostanja putarine. A sta da snimi na motoru? Ja se fino spakujem iza auta koji placa putarinu, kada krene auto krecem i ja i prodjem kao gospodin covek, i to je to! ;D Necu bre da im placam harac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vise akcija. Meni to nije bitno. I ovako mi je dobro ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta je to tablica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako kad prolazis rampu stanes paralelno sa automobilom i kad on krene ti prodjes niko te ne registruje i ne pravi ti problem jer te senzor nigde nije zakacio i radnici u kucici nemaju manjak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kad prolazis rampu stanes paralelno sa automobilom i kad on krene ti prodjes niko te ne registruje i ne pravi ti problem jer te senzor nigde nije zakacio i radnici u kucici nemaju manjak Pod uslovom da ima mesta da stanes paralelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 16, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ...i da imate isto medjuosovinsko rastojanje, ili da tempiras ''isto'' medjuosovinsko rastojanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prolazim svaki dan kad idem na posao i do sada nikada nisam platio niti mi je ista stiglo, neki put proletim kad je podignuta a neki put stanem paralelno(kad ima mesta) znam da im je problem kad im shebem rampu ali i oni su goveda -iskacu kroz prozor da vide tablice ko da sam im iz usta uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...