N e g r o 354 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi kolega razlikuju nam se drasticno mere. Hahahah @Lemi123456 Kredu u ruke, obelezis na gumi crticu, na betonu crticu, gurnes motor jedan krug, opet crtica na betonu, metar u ruke pa izmeri... 110/70-R17 vs 120/70-R17 Tire Comparison - Tire Size Calculator | Tacoma World WWW.TACOMAWORLD.COM 120/70-R17 tires are 0.55 inches (14 mm) larger in diameter than 110/70-R17 tires and the speedometer difference is 2.3% Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano Mart 27, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U pravi su... Moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemi123456 0 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i najbolje. Gledam juce onu semu i cini mi se da ce biti muke oko vezivanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano Mart 27, 2021 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam na banditu munjio koso sa snimka sam tako,pocetnacifra mi je bila kreda - crta - crta - metar, uneo to, pa onda se vozao sa GPSom i uporedjovao, i fino nastelovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemi123456 0 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je i najbolje... nego gledam ovo povezivanje samog sata, muka me hvata. Ne mogu da se nakanim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 28, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije problem, sednes i redom spajas. Nego kod tih Koso satova najveci je problem povezivanje i tacno pokazivanje obrtomera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...