vlilis 72 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam svoj SM 640, motor na koji nisam imao ni jednu zamerku, osim sto je singl. Sada treba uzeti pravu zamenu. Najvecu kilometrazu pravim po gradu, ali hocu da ponekad popnem gazdaricu na motor i povedem je na put. I zato se dvoumim izmedju gornja dva motora. Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5826 Napisano Jul 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje pitaj Lazu i Komu, mislim da su najstručniji za tu problematiku. Ma bilo koji da kupiš nećeš pogrešiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za 990 SMT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Uh druze slatke li muke! Meni se opasno svidja SMT. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za 990 Adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje pitaj Lazu i Komu, mislim da su najstručniji za tu problematiku... Naravno da bih voleo da cujem njihovo misljenje, ali i svih ostalih, i poznavaoca i ljubitelja, ali i onih drugih... Evo mog trenutnog razmisljanja: SM je prava gradska baraba koju mozes da upregnes i na neki duzi put. Bez zastite, ni na trenutak te ne odvaja od pravog osecaja voznje, drzi u granicama normalnih brzina i tera sa autoputeva iscekujuci stalno krivine... Adventure hrani osecajem da mozes krenuti bilo gde i bilo kad, ali asocira na autobus...U trenutku kada se pojavio, SMT mi se ucinio kao odlican kompromis, ali sam, vremenom, sve dalje od njega: kompromise cuvam za zenu, decu i sve ostale ljude. Molim vas da napisete svoja obrazlozenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Adventure, zato sto je jedina adekvatna zamena za Africu ;D ;D Briga te koliko je dug, i u kavom je stanju put. Sipas i vozis! Udoban i sposoban za duza putovanja u dvoje. E sad dal ce da zalegne ili nesto drugo kao SMT, to su za nas amatere nijanse koje ne znace mnogo. Jednostavno je, simbol slobode ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan samo cu navesti jednu recenicu ,negde sam je procitao,a kaze da ako postoji neki motocikl koji je jako blizu onom sto vecina ljubitelja zamislja kao idealan motor onda je to smt. da imam para ne bih razmisljao ni trenutak . pozdrav i srecne ti muke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Jul 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan JA bih radje da probam taj SMT ;D ;D ;D Mada ako budes navracao ko i dosad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da sacekas da izade jos univerzalniji paraglajdertouringSMcross ;D univerzalne stvari obicno nisu dobre nizasta,zato ADV ili 990SM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da sacekas da izade jos univerzalniji paraglajdertouringSMcross ;D univerzalne stvari obicno nisu dobre nizasta,zato ADV ili 990SM. Imam neko slicno misljenje na ovu temu, ali to je opet zbog licnih afiniteta i prohtjeva. Za dosta putovanja i avantura, da, onda je stvar jasna, Adventure, ali ako se voznja svodi na grad uz povremeno putasestvije, 990 SMT (SM) se namece kao bolje rjesenje. Ono sto ja prije svega preporucujem je da odmah skoknes do KTM-a i sjednes na oba motora (imaju ih u salonu oba tj. bili su prije neki dan kada sam prosao). Koliko god oni "univerzalni" bili ipak su razlicite koncepcije, bilo bi dobro da nam jos detaljnije objasniz svoju viziju motora sto se prekticne strane tice, izgled i onaj osjecaj kada ugledas nesto od ovoga je vec nesto licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Adventure je kao sto Kepo rece jedina adekvatna zamena za Africu, udoban pouzdan i sposoban za putovanja u dvoje. dolazio mi ortak iz inostranstva pa sam imao prilike da ga provozam i stvarno je extra!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Adventure je kao sto Kepo rece jedina adekvatna zamena za Africu, udoban pouzdan i sposoban za putovanja u dvoje. dolazio mi ortak iz inostranstva pa sam imao prilike da ga provozam i stvarno je extra!!!! Zovi sledeci put kad dodje, ako nista bar malo da sedim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A Superenduro? Meni se on najvise svidja. Imas temu negde, potrazi, ako se dobo secam vlasnik je iz beograda mozda mozes da ga kontaktiras pa da ti prenese svoje misljenje. Moj sledeci motor ce biti ktm (cvrsto sam resio ), sto neko rece onaj osecaj mi proradi trenutno samo na njih. Adventure nije za grad, ali nije ni Afrika pa je ljudi voze, ali sto bi se mucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je SMT najlepsi motor koji se pojavio u skorije vreme. Ogibljenje, kocnice, zastita od vetra, sve j eperfektno. Sve je stvar sta hoces. Ako hoces na makadam onda i ne razmisljas o SMT a ako si adventure decko onda ide i Adventure motor. Ta dva motora su dzip i ferari, svaki ima svoju namenu ali su oba dobra za dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Prekrati muke i uzmi SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prekrati muke i uzmi SD Na ovaj mislis? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj mislis? ;D ;D ;D Da, ali orange ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj mislis? ;D ;D ;D Da, ali orange ;D e jbg... ce ga ofarbamo ako treba ali se meni ova boja najvise svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti pomogne to da se po testovima isto kotiraju kad je u pitanju touring, oba imaju 4 od 5 zvezdica,a smt u kategorijama sportska i gradska voznja ima isto 4 0d 5 zvedica dok adventure ima jednju manje, tj. po 3 u druge dve kategorije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zovi sledeci put kad dodje, ako nista bar malo da sedim ;D ;D Vazi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Najveca nepoznanica na SM-u mi je sediste, preciznije: kakva je udobnost na njemu kada je tu i suvozac, da li dozvoljava duze ture? ADV se, kazu, vozi k'o mali motor, ali da li se zaista onako impresivna figura lako provlaci kroz neverovatne beogradske guzve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti pomogne to da se po testovima isto kotiraju kad je u pitanju touring, oba imaju 4 od 5 zvezdica,a smt u kategorijama sportska i gradska voznja ima isto 4 0d 5 zvedica dok adventure ima jednju manje, tj. po 3 u druge dve kategorije..... Uvek ce SMT biti lepsi, udobniji, brzi po asfaltnim putevima nego Adventure. Ja cim vidim njivu skocim u nju i nije za mene smt ali bi da nisam takav odmah kupio SMT, mislim da ne postoji bolji tourer ( mislim na proveren agregat, najbolje kocnice, vile, zadnji amort, zastita od vetra je odlicna itd) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najveca nepoznanica na SM-u mi je sediste, preciznije: kakva je udobnost na njemu kada je tu i suvozac, da li dozvoljava duze ture? ADV se, kazu, vozi k'o mali motor, ali da li se zaista onako impresivna figura lako provlaci kroz neverovatne beogradske guzve? Na SM-u je sjediste tvrdo i usko za vozaca i uradjeno je iz jednog dijela kao na manjim SM-ovima. Zbog toga oce suvozac da kliza ka naprijed, dok je kod SMT-a napravljen "stepenik". Moze i duga tura ali je na SMT-u definitivno prijatnije. Kod ADV-a i gradske voznje je najveci problem visina... Koliko se sjecam u salonu su imali izlozene i SMT i Adventure R Popricaj malo i sa njima tamo na tu temu, znaju i hoce da objasne i pokazu sve, vjerovatno ce ti i srediti neku probnu voznju od nekoga ko vec ima SM ili ADV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Kupi oba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...