Jump to content

Moto Zajednica

Kakva curka!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Ako nisi ispravan nemas pravo da kritikujes druge iako su krivi!

Nisi nosio kacigu-cinjenica, nema izgovora.

Nisi bio spretniji od "curke" da bi predvidio njenu reakciju.

Isao si 60 ?

A koliko je ogranicenje?

Zasto pogrdno nazivas i suvozaca, druga devojka nista nije kriva?

Stajao si u levoj traci a pozurio desno da je stignes! Znaci prekrsaj, mogao si i ti da naletis na nekoga!

Ona je nesumljivo kriva ali zbog nje si i ti mogao da nastradas svojim postupcima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

SO FUCKING WHAT, sto nije nosio kacigu, pa jel to znaci da svakoga ko nije na bilo koji nacin ispravan ima pravo da ubije bilo koji kreten!?

Brate ako si je zaslajmario, neka prica ko sta hoce, tebi je srce na mestu!  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 316 postova
  • Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7

SO FUCKING WHAT, sto nije nosio kacigu, pa jel to znaci da svakoga ko nije na bilo koji nacin ispravan ima pravo da ubije bilo koji kreten!?

Brate ako si je zaslajmario, neka prica ko sta hoce, tebi je srce na mestu!  ;D ;D ;D

Trebao si da joj zapakujes i jednu za poneti da se dugo seca tog trenutka! ;D

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Naslov i post u temi, kao i korišteni ''bogati'' rečnik, otslikavaju jedan poseban nivo kućnog vaspitanja i veoma me potsećaju na jednog starog forumskog ''povratnika''... Elem, opravdanje za nenošenje kacige ne postoji, tj. da je kaciga bila na glavi, do svega ovoga ne bi ni došlo!  S jedne strane, iskreno, ne mogu da smislim poganiji, a legalniji način da naudim dotičnoj, dok s druge strane takve situacije (mi) se dešavaju nekoliko puta dnevno, pa bi takve reakcije vrlo brzo dovele do kraha, lečenja u ustanovi i sl...

Naravoučenije, kacigu na glavu, da do ovakvih situacija NE DODJE!!! Svaka čast svim ''bajkerima'' koji podržavaju ovako ''moderan'' način komunikacije u saobraćaju, u 21. veku! Što reče Scuba, nju ni metkom nećeš naučiti pameti...

P.S. E, već polivanje nekim senfom/kečapom/majonezom, at-uljem, bi imalo smisla... ::)

• Drug član, 932 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Po meni potpuno ispravna reakcija. Jos da dodam i svaka ti cast sto si se upseo iskontrolisati i izaci iz cele situacije kao pobednik a da nisi napravio neko sranje i nakacio policiju sebi za vrat.

Sto ja nepodnosim te "Grand wanna-be" zenskice.

Ja se u slicnim situacijama jako tesko kontrolisem jer pocne adrenalin da pumpa i tada slabo koristim mozak.

Mislim, pazi ti taj vrh arogancije. Prvo te pokusa oboriti, pa ti je*e sve po spisku, pa onda jos malo vredjanja pa jos ti i kaze da pusis k*rac. Pa sta je ona ocekivala, da ces je stici motorom i dati joj cvece? Naravno da ces reagovati. Da je bio muskarac za volanom naravno dobio bi batine.

Jos nesto. Nisam za generalisanje tipa "Zene su ocajni vozaci, ne treba ih pustati iz kuhinje". Meni licno su u saobracaju daleko veca sranja pravili muski idioti za volanom.

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Ne kazem ja da covek nije u pravu. U PRAVU JE STO POSTO!

Ali je svojim ponasanjem mogao da dovede u opasnu situaciju druge ucesnike u saobracaju, prestrojio se levo a isao desno gas,znaci brzo.

Da je nekoga bilo u traci za pravo i desno mogao je i on nekog da isece!!! Jednostavno propisi se postuju ne zbog policije nego zbog nase sigurnosti, vazi  i za njega koliko i za nju.

Da je on nekog isekao onda bi taj jurio njega ...

Svadjajuci se sa vozacima oko sebe  ugrozavamo i sebe i druge jer nismo skoncentrisani na desavanja na putu

Mislim da je trebao da je zaustavi ne krseci pravila  ili da jednostavno nastavi svojim putem.

Kontrola reakcije pre svega, nevalja za srce kad se covek nervira

• U prolazu, 7 postova

Bravo!

Deksteru, za tebe evo 5 bambija, pogodio si ko prstom u ... panj! Jeste, ja sam, JA! zeljko_srb!!! Neces me se nikada otarasiti i ocerati sa foruma!

Buhahahah!!!!

8)

e da. vozacica je bila crnka, suvozacica je bila plavujka.

A ovi sto ne podrzavaju moju reakciju. Recite mi sta sam trebo da uradim? Da cutim i nastavim dalje, da me izvredja, isece, i da je pustim? Sta?

A da sam nosio kacigu, ili bi joj otkino retrovizor nogom, ili bi je sutno u vrata. Mada opet bolje mi izgleda ovo sto sam uradio.

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

;D ;D ;D ;D ;D eeeeeeextraaaaaaaaa!!!!!!!

Neverovatno kontrolisana reakcija sa tvoje strane i veeoomaaa bolna za njen ego PRED drugaricama sa njene strane  ;)

Nisam za nasilje i svako je kriv za svoje ponasanje i greske, tako da svako treba i da ispasta za iste.

Neki spominju kacigu... Kakve veze ima kaciga sa tim sto je "curka" uradila to sto je uradila i na koji nacin?? Mogao je i u srednjovekovnom oklopu da vozi pa ga ni to ne bi spasilo da se desilo ono najgore. Samo sto bi morali da koriste mnogo otvaraca za konzerve za skidanje oklopa  :D

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

zeljko svi smo znali da si to ti cim si postavio SV na prodaju...

ali stvarno ljudi, decko je postupio kako treba, zamislite vi da se nadjete u tako nekoj situaciji i da vas jos vredja tako neka sto je garant dobila dozvolu "preko veze" ako me razumete.

to ce je boleti vise nego da ju je udario ili nesto drugo ucinio. mada nikada zensko ne treba udariti.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja