AndrijaD 3 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko ugradjivao CDI sa promenljivom krivom, da li se dobija na snazi.Ja bi to mozda stavljao pa samo pitam.Moje misljenje da nas CDI na raptoru je djubre jer se ne menja ugao paljenja ali je zato pouzdan (bar bi trebalo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 30, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan E narode, da li neko zna kodove NGK svjecica za Raptora 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7RHIX bi tebalo.Jel bi ih sigurno stavljao na regala,javi rezultate jel bi i ja to radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima i vlasnicima raptora. Sto se tice svecice za raptor ide ngk cr7hsa. Danas sam palio mog raptora. bilo je jutros minus 23. akumulator mi je skroz otisao jos od prosle godine tako da sam morao da ga palim na gurku. naravno problem je sto je svuda u ulici led, bilo je samo malo asvalta, jedno 7, 8 metra duzine i 30 ak cm sirine. trebalo mi je da ga gurnem jedno 7, 8 puta na toj duzini da upali. sobzorom da je bilo opasno hladno super je upalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da pitas za iridijumske svecice.njihov kod je cr7hix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deltablack 0 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Regal raptor 125 je odlican motor,imao sam isti,a za ljubitelje vece kubikaze mogu samo da kazem da se necete zeznuti ako ga budete posedovali jer konstitucija samog motora i zavrsna obrada je odlicna,da napomenem,da na njegovom ramu ima mesta da se ubaci veci agregat bez varenja i kojekakvih gluposti,meni je preporuceno bilo agregat od Kawasaki en 500,ali nisam imao te mogucnosti da to uradim,inace bi dobio na tome veoma ozbiljan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choky 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvu ! Odmah problem - pazario Raptor 125 vidi - ide ........ a ispostavilo se da je otisao lezaj bregaste elem - gde i posto nabaviti bregastu komplet , a valjalo bi i ventile - celo jednog izduvnog je dobilo po repu zvao danas servis Sprinta u NS , ali izgleda vec pobegose ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 27, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kupovina Potraži na netu, ima prodavnica i u Paraćinu, koja prodaje Sprint motore i delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choky 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dok cekam sutra prepodne .... pade mi na pamet da prestruzem krajeve bregaste i ubacim kuglicne lezajeve , umesto kliznih odlucice cena novog sklopa ; najbolje bi bilo da kupim novi sklop a stari upotrebim za prepravku , pa sta bude usput - nadje li ko ikakav posten service manual za tu masinu ili exploded wiev sve sto nadjoh je mizerne rezolucije 125cc-DD244MI water cool.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choky 0 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan info - u Masstechnic u NS imaju bregastu - celih 1500 din na postojecoj su krajnici 21,92mm koliko i racunam da ce biti posle poliranja ( da se skine ono malo sto je preslo od caura ), a kad odem do NS i premerim novu bregastu odlucicu da li vracam staru ili stavljam novu u obe varijante , umesto caura , stavice se iglicasti lezaj bez unutrasnje kosuljice , 28x20x13mm izduvni ventil - celo sredjeno dijamantskom turpijom ako se ( malo verovatno) ispostavi da se celo i dalje ostecuje , lako je kupiti set novih ventila - manje od 1Kdin su po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosn markoni 0 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, dali neko mozda zna neko resenje za bisage kozne ili plastificirane za raptora 125, .i ne samo bisage vec i nosace istih koznih ili plasticnih..dali ima da se kupe original ili dali je mozda neko improvizovao i pravio po nekom svom nacrtu..nov sam na forumu i slabo mi ovo sa postavljanjem slika, inace posedujem jedan raptor 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupe orginal nosaci i bisage za Raptora u Novom Sadu gde se mogu nabaviti svi delovi za njega poruci se i dodje postom za dan. Najbolje nazoves i raspitas se za cenu i dali imaju na stanju. Broj imas ukucas Sprint delovi i na njihovom sajtu ces naci broj... Eto ako sam ti mogao pomoci. Ako nemozes da nadjes broj ti mi pisi pa cu ti ja poslati. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Septembar 12, 2015 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima lepše od jednog Regal Raptora? https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1011371_598836576807788_1608735969_n.jpg?oh=fb114c7f725bf70be2f3f00f9e3335de&oe=566DF489 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosn markoni 0 Napisano Septembar 20, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, jedno pitanje u vezi raptora i hladjenja to jest ventilatora, kolika temperatura treba da bude da bi se ventilator ukljucio da radi....to jest dali se nekom ko ga poseduje do sad ukljucivao... ? I da li ispod rezervora postoji neko crevo kroz koje ide voda... dali je neko skidao rezervoar od istog, i dali je procedura komplikovana za skidanje a isto tako i za vracanje na mestu.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 26, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan ventilator je boljka regal raptora... moj savet ti je da stavis veci i da stavis da ga mozes paliti na dugme sam hladnjak nije toliko veliki niti bog zna kako vrsu funkciju..ako se ne varam od plastike je pravljen..tako da je pitanje koliko dobro spusta temperaturu...zato bi se ventilator morao paliti relativno cesto. moj se ukljuvicao redovno...ali je originalni ventilator riknuo ubrzo posle kupovine. u pitanju je bila daytona..ali verujem da je isto resenje i na manjem bratu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosn markoni 0 Napisano Septembar 26, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja verujem u to, jeste plastican je, hvala na savetu i pozdrav bratu na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja sam proleto pazario Raptora, decko od koga sam ga kupio je vadio katalizatore i sve lepo snimio: https://youtu.be/Mlz9UKmB974 Inace ja sam trenutno u potrazi za xs650 ili nesto u tom stilu pa da u januaru bacim na doticnog Raptora, U svakom slucaju ako sve odradim kako sam zamislio javicu vam ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan @amos011 Jesam li dobro shvato? Hoces na rapotra da stavis XS650 masinu umesto originalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan "Ja ne znam, ali znam ko zna". Dragi moji, sapatnici, "kinezolozi", pomagajte. Na Raptoru su vrisnuli zadnji amortizeri, a sezona se bliži punom zamahu. Zvanični distributer traži 10.500 dinara za jedan. A trebaju dva Postoji li neka alternativa, neke starije Honde, ili nešto tipa zateznih ekstenzionih opruga i slično? Svaka sugestija je dobrodošla. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А колико су дуги предметни "ароматизатори"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti tačno reći, jerbo je "Johnny Pag" trenutno daleko od mene oko 70-ak km. Nekih 20-tak cm su dugi, nego je hendikep što su izvedeni u "softail" varijanti (tipično američki da liči na HD). Ne sabijaju se, već se razvlače (hod jedva 2-3 cm). Unutra se nalazi, kinesko, ulje, membrana i opruga malo jača nego u "hemijskoj" olovci (tako da skoro kompletnu apsorpciju udara vrši pritisak ulja). Nije problem u ceni novih, ali sam malo skeptičan kada je kvalitet u pitanju. Hteo bi neku malo bolju varijantu, ali da ne premašuje cenu kompletnog vozila. Eh, iz ovog tupog ugla gledanja, ugradnja većeg agregata (osim Daytone ili SPT-a), teško da dolazi u obzir, ako se ne ojačaju "aromatizatori". Ako me "ufati", ludilo, radiće brusilica i adaptacija vešanja u "Softail bobber frame". http://www.custom-choppers-guide.com/softail-bobber.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Срето, ето теби зајебанције... Потражио сам по Нету да видим на шта они личе и и коштају и видео. Двадесет једну хиљаду за пар у принципу једноставних/јефтиних, али "наопаких" амортизера је баш претерано. Нешто ми је "синуло" у моменту, са неким полужним системом, али са "нормалним" амортизерима, но не бих да лупам пре него буде другог решења. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 3, 2016 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U petak, kad me "puste" iz Kovina, ću da uradim adspekciju rama, pa da vidim kako savija "makaze" (sistem liči na klik-klak mehanizam kreveta). Ispred zadnjeg točka, na poprečnom limu, ima zašrafljen ublaživač udara (naravno plastični), a sa obe strane po jedan šraf ("naprazno" zavrnuti u poprečni lim). Drugi mali mozak mi šapuće da je to mesto, verovatno, predviđeno za "solo bobber sic". Čika Grunf će već nešto došapnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево тог "ароматизатора". Потражио сам на "Таобао" и тамо коштају 40-50 евра по комаду. Димензије су му мање-више нормалне, око 30 сантима, па би можда могао да се "изгрунгује" некакав полужни систем и поставе широко доступни амортизери који раде на сабијање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. To je taj, kao sa videa, koji sam okačio. Kada se sabere sve što uz to ide, na cenu proizvoda se dodaje: cena transporta po Kini, usluge agenta (30% cene proizvoda + cene transporta po KIni), bankarska provizija x 2, međunarodni transport. Tako da je modifikacija neminovna. Blagodarim na brigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...