Jump to content

Moto Zajednica

Gostovanje u emisiji 'Oko' na RTS1, danas u 18:25

Recommended Posts

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Gosn Rebic - tipicni policeman iz vica. Nevjerovatno. Nije valjda da se on nesto pita?  ??? :o

E moj Mile, takvi se pitaju ovde  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3036 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Odlican izbor gostiju, Pablo je bio odlican. Pokrio je osnove onog sto nas muci, a nije dao da g. plavi zamaze demagogijom i hvalospevama novog zakona, oci gledaocima. Ljuba, legenda, odlican.

PS. Sta vozi Okanovic?

• Svrati ponekad, 208 postova

Jbg... kasno sam video... ali svakako je dobro da se što više javnost i ostali učesnici  u saobraćaju podsećaju na

na to koliko smo ugroženi na drumovima Srbije...  Inače Vlade Rebić je jako kvalifikovan... jbg ne leži svakom da

bude ispred kamere... Pablo je bio dobar mada je trebalo malo više da drži slovo... Ljuba dobar... vidi se da se nisu

baš ekstra spremali za emisiju..  Ali je dobro što se ipak nešto pokreće u našu korist... A nadam se da će i rubrika

"Crna hronika" imati manje postova..      Bravo za Pabla i ostale učesnike...  

PS... Trebalo bi svakog meseca snimati po jednu emisiju dok traje sezona...  

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Pablov nastup je samo vidljivi deo jedne sire strategije ophodjenja prema problemima motociklista u saobracaju i mislim da je veoma uspesno iskazao sustinu pojedinih stvari. Naravno da je ostalo jos toga da se kaze ali bice vremena, jednostavno se nije stvorila logicna prilika u ovoj emisiji.

Treba imati u vidu da je sve izreceno ipak sastavni deo jedne kompleksne misli kojom nastojimo zajednicki da resavamo probleme bezbednosti u saobracaju, ali i motociklista u saobracaju koje im mogu drugi stvarati a da nisu direktno vezani za nesrece. Izmedju ostalog ova emisija je sada izvesna hipoteka da onim sto radimo ne ponistavamo ono sto je izreceno. Do kasno nocas smo studirali Zakon da bismo izolovali "crne tacke" za motocikliste, pa otud i ona prica o nasilnickoj voznji. Veoma je bitno sto je predstavnik MUP-a eksplicitno razjasnio da se provlacenje i zaobilazenje pri malim brzinama nece tretirati kao nasilnicka voznja, upravo isprovociran Pablovom primedbom. Pretpostavljali smo da nece, ali trebala nam je i javna i zvanicna potvrda.

Ostalo je da lebdi u vaduhu ono sa procentom krivice kod motociklista prilikom udesa, ali naprosto ne bismo sad postigli dobar efekat otvaranjem takve diskusije. Mislim da je sve bilo kako treba.

O izboru sagovornika smo saznali uglavnom preko najave RTS-a i nismo imali uticaja na njihov izbor.

PS: Damir verovatno jos uvek vozi skuter, ako nije promenio to u zadjnih par meseci

• Drug član, 2143 postova

Pablo, Damir Okanovic i Ljuba: odlican 5.

Vladimir Rebic-krut,nes (p) retan i nespreman u celosti. Koristio neprecizan podatak o broju saobracajnih nesreca u kojima su ucestvovali motorciklisti Stojadin Jovanovic na zalost nije mogao danas da bude u emisiji, zbog sluzbenog puta van Beograda.

Sve u svemu, solidna emisija sa velikom gledanoscu na nacionalnoj TV, nadamo se da ce se nesto pomeriti i pokrenuti sa mrtve tacke.

Autor emisije Zoran Stanojevic mi je upravo rekao da ce u Septembru biti jos jedna emisija "Oko" sa istom tematikom.

;)

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Sada sam gledao, super je bilo. Steta sto emisija nije duze trajala. Definitivno, ovakve emisije bi trebale mnogo cesce da budu na svim televizijama.

• Enduraš, 6392 postova
  • Motocikl: CRF300L

Takodje sad gledao, emisija je odlicna, ali samo je nacela neke od nasih problema. Drago mi je da AMS respektuju toliko da predsednika pozovu u gostovanje, sad se vidi da sve one akcije nisu bile uzaludne i da je to neko prati i postuje.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pablo svaka cast, bilo je odlicno!!!!

Ja bih dodao da je i gosp.Damir Okanovic dao veliki doprinos svojim korektnim izlaganjem u vezi promlema motociklista u saobracaju.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Emisija dobra , gosti dobri ,Ivan na nivou a stari bajker nam obeleo obraz  ;)

trebalo je samo  voditelj da malo procita forum , a pozornik je promasio emisiju , ipak mu je raskrsnica radno mesto :)

Pozdrav za akciju i sto vise edukativnih emisija u medijima  :)

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

ono sto sam ja video bilo je dobro...

dobro si poentirao i na kraju.

da ne tupim,ucinilo mi se da nisi imao nikakvo obelezje

bjb-a, a mislim da bi bilo korisno da kad se dobije ovakva prilika

to maksimalno iskoristi  za "marketing"...

pogotovu sto ce ljudi kad tad prepoznati znak-simbol BJB na motorima i to

povezati sa onim sto si pricao na ovoj ili onoj televizij i- tacnije sa normalnim  ljudima (dobro ajde znam nismo cvecke ;D)

koji voze motocikle...

samo gurajte,ako treba vucite za rukav samo da se propagira ovo sto

si danas pricao sto vise...

pozdrav!

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Pa ni voditelj nije bio loš,a upropastio je Rebića pitanjem "da li Vi vozite motocikl" i sjebo ga u korenu. Ne znam stvarno čemu takav lik da priča o Zakonu kada ne sprovodi ni važeći i javno pljuje po istom što državni činovnik na tom položaju ne bi ni u ludilu smeo da pomisli??? Valjda su i ovi naši kvazi političari gledali emisiju ili makar "njini" savetnici pa da malo razmisle o dotičnoj službi

• Drug član, 2265 postova

Veoma pozitivna emisija, bar sto se tice naseg ugla gledista, uz ukazivanje na propuste koji su napravljeni .

Naravno, uvek moze nesto da se doda, ali mislim da je pogodjena srz onoga sto je najbitnije.

Jako lepo ispricana prica, sa jako dobrim argumentima svih ucesnika.

Rebić... pa, i  njegovo izlaganje nam je islo na ruku.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ljuba me je prijatno iznenadio, Okanović - očekivano dobar. Rebić zna onoliko koliko zna, i stvarno nam je išlo na ruku njegovo izlaganje. Klasičan primer zabiijanja glave u pesak i žmurenja pred problemom. Čovek živi u nekom drugom svetu i tu nema pomoći, potreban je timski rad stručnjaka i saradnja sa ''svima nama'' da bi se nešto promenilo, ali godine su pred nama...

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Sjajna emisija. Bravo za sve ucesnike a gospodin policajac bi morao malo vise da nauci  o problematici saobracaja!

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Jel ovaj u uniformi prvo seo u auto pa onda naucio da vozi bicikl????

Kakav majmun, neverovatno >:( >:(>:(

Moje misljenje je da su svesni da imaju greske u novom zakonu ali to ne smeju da priznaju i sad po svaku cenu pokusavaju da objasne toboze kako su oni u pravu a svi ostali grese >:( >:( Pa trojica ga ubedjuju da nije u pravu kad je rec o motorima, a on njima objasnjava kako je bolje prvo nauciti voziti auto ??? ??? ??? ??? Iskreno verujem da je doticni gospodin u uniformi nepismen, jos ako je zavrsio 90-tih defektoloski fakultet sve mi je jasno ;)

Q-Q nama sa njima!!!! Nadajmo se samo da ce ovakvi brzo u penziju i da ce doci neki malo skolovaniji i normalniji policajci na rukovodece funkcije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja