vlada185 57 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan imam je godinu i nesto i uzeo sam je zbog dizajna i un.suncanog vizira,moja je mat crna i cini mi se vrh kombinacija. veliki vizir,vrlo pregledna,udobna. ali vec preko sto susti ko luda i to je potvrdio i neki lik koga sam pitao na ulici. kazu da je ona malo skuplja bolja,ne znam model,al ebg. odskora me zeza vizir,kad ga dignem do vrha,teze ide dole,krcka i pucka,uvija se ulevo kad ga spustam uz pomoc onog pipka levo. skinem vizir,obrisem prasinu kod srafa,valjda nastalu od trenja,bude bolje 3-4x pa po starom. kad dignem 1 ili 2 zuba onda je ok. a un.suncani vizir cim dignem unutra se omasti o nesto,al samo kao par tracica na sred vizira i to bas smeta po suncu,brisem to al mi treba trajnije resenje. moze li ko pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do Guevare da pogledam,mozda ima nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I meni se pojavio taj problem sa tezim spustanjem vizira, ali od kako sam montirao anti-fog vizir. Taj vizir, btw, radi odlicno posao-ne magli uopste i skuplji je samo 3E od standardnog. Kupljen u Louis-u. Sta je razlog za otezano spustanje ne znam, mrzilo me da istrazujem, ali bih volio da cujem kako si ti to rijesio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja imam tu kacigu ...samo moja je nasarana crno crvena je ...od kako imam novi motor bas susti !!ako ides negde dalje probao sam one dve rupice zalepiti selotejpom i super je nema vise onog duvanja oko usiju ...jedino sto ne znam gde d auzmem vizir koji ne magli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 27, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam oko 2 godine. Nemam tih problema kao ti ni sa obicnim ni sa suncanim vizirom. Moja primedba je da je zaista bucna, ali samo ako je na motoru (viriru motora) strujanje vazduha takvo da udara u kacigu. Druga stvar je malo losija ventilacija pa leti zna da bude vruce u njoj. Ja uskoro narucujem novi antifog vizir i mehanizam za vizir, posto se od jako mnogo koriscenja pohabao mehanizam pa mi na 83km/h (nije zajebancija, zaista na toj brzini) ako mi je vizir podignut, onda lupi dole. Jednostavno se potrosila plastika i nema snage da se odrzi gore. Ipak dogodine, kada budem kupovao novu, prelazim na drugu marku, znam vec tacno sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ja nemam tih problema a i moja je malo i nosena a ventilacija je leti meni super mada sta znam svakom je drugacije neko bi vise neko manje ...sad bih neku full al ne moze sve jer sam vec kupio dosta opreme...suomy ima dobru ponudu jako !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni se pojavio taj problem sa tezim spustanjem vizira, ali od kako sam montirao anti-fog vizir. Taj vizir, btw, radi odlicno posao-ne magli uopste i skuplji je samo 3E od standardnog. Kupljen u Louis-u. Sta je razlog za otezano spustanje ne znam, mrzilo me da istrazujem, ali bih volio da cujem kako si ti to rijesio. jel ima slike neke kako taj vizir izgleda jel isti kao do sad samo ima one kao dve bradavice sto se kaci taj za maglenje ?jel cim je malo hladnije magli pa moram malo d adizem vizir !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7889 Napisano Mart 9, 2010 MotoDJIR.com, 1444 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; BMW F800GSA; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu kacigu vec godinu dana....presla oko 10000km Odlicna... Nemam problema sa vizirom,ne susti i nije bucna.... Mat crna,kupljena u Luisu.... Moja preporuka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4307 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ipak dogodine, kada budem kupovao novu, prelazim na drugu marku, znam vec tacno sta cu Podeli sa nama ideju, ja upravo treba da kupujem flip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je ok imam je vec skoro pola godine malo magli kad se vozi na minusu al jbg to je osnvni tom flip up kacige bila je ona od 220e koja je verujem mnogo bolja. Sto se tice sustanja nisam imao toliko problema a kad se predje preko 80km/h nisam imao problema sa magljenjem osim ako ne duvam bas u vizir (pri skoro minusu) takodje ne magli do nekih 4-5 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 11, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam stavio anfifog vizir i takodje imam problem sa uvijanjem i krckanjem kod spustanja. Nije mi jasno sta se desava. Nekoliko sam puta rastavljao ali ne nalazim razlog. Kada se malo popustie srafovi za zatezanje sa strane to se ne desava ali onda nastaje problem da se srafovi od vibracija odvrnu skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u mozda problem u tome da je taj novi vizir malo predebeo za neku desetinu milimetra pa to zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...