Alex018 415 Napisano Jun 28, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan takodje, jinlun250, tj sprint challenger. ja ga imam i u toku je prerada. postavicu slike kad bude gotov prvi deo posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide takodje za 250ccm,nek se strpi malo nakupi jos malo kesa.Isplatice mu se sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu ti ja moj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu ti ja moj ;D Sta bi sa tvojim ? Da i ti ne prelazis u Japance kao bivsi vlasnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima na odgovorima,cale sutra polaze,pa cemo videti kako ce se razvijati situacija,,,,za sada vozi kineskog skutera dok ne dobije dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan vozio sprinta tj probao ga, kingroad nisam pa ne mogu da tvrdim nista o voznji, al zato keeway superlight vozim vec tri god... Iako je 150 ccm lagano krstari 90kmh i to samnom i sa suvozacem, provereno isproban i na ture od 200tinak km kombinovanog terena(i auto put i brdskoplaninska voznja) motor se ne zamara sa opterecenjem od 95 mojih i 8oi kusur kg od suvozaca+ pune bisage i full oprema koja se nosi i ide uz motor (nesto ispod 200kg) Mislim i da je malo bolji od ponudjenih ti modela sto se tice mreze servisa i cini mi se da je nesto bolji i u finaloj obradi... Takodje kroz grad je relativno okretan i ima zivahan agregat... i najlepsi zvuk od svih ponudjenih, takodje ima i kurblu, pa ako nece na anlaser, oce na kurblu a ako nece ni tu...e to mi se jos nije desilo... e sad cena... valjda je jos uvek oko 2000e (drzi cenu vec tri godine) pa i to kazuje ponesto o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan + zaboravih da kazem u opremi je i daljinsko paljenje, alarm, vizir i bisage (jes da su od skaja ali mu stoje do 00) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu ti ja moj ;D Sta bi sa tvojim ? Da i ti ne prelazis u Japance kao bivsi vlasnik? Sve za koji kubik vise, ovo mi malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene,posle duzeg vremena juce smo uzeli kinroad xt 150,izeli smo ga u sanduku,pa cemo ga sami sastavljati sastavili smo veci deo juce,dans ga je sale malo probao ,za sada je ok,jeste plastikaner,ali koliko para toliko i muzike,masina lepo radi,nadam se da ce lepo sluziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zasto te ne bi lepo sluzio?Dobri su to motori,jos ako ste sve natenane i ljudski sklopili,nema cega da se bojis.Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala,nadam se jbg cale to cuva,ima i kineski 4 t skuter,presao je 4oookm a jos ima fabricki najlon na sedistu ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo da okacim par slicica i veliki i mali ali nazalost mali ce morati da ide na prodaju... vidi se kako izgleda posle 4000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam wice, nek vas lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Crveni komad jos nisam video, zuti DA ali crveni nikako! A sto se tice malisana, jednog ISTOG sam posedovao i jedan jedini problem sa njim nisam imao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala u pravu si,mali je strasno pouzdan za 4000km samo je zamenjen akumulator,i naravno redovni servisi,i ide pa peva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. Nego da li malisa to ima dvoklipna prednja kljesta ili mi se cini :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...