Zokki 32 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba uvesti zakon da mogu slobodno da pricaju na moblini dok voze i onda iz inata nece pricati jer oni sve rade iz inata! Ako mu kazees NE on ce namjerno reci DA, ako mu kazes DA on ce opet iz istog inate reci NE! tako je to kod nas! :) :) Istinu zboriš ionako svi znamo kako Srbin kaže neću... "oću boli me ....." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja Nolan 103 + BT recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ovi sa mobilnim telefonima i cigaretama su amateri: Novi Sad... Lik na skuteru (citaj: papuce i naocare za sunce) vozi Bulevarom lize SLADOLED sa velikom dozom uzivanja Da sam ga dozvao sa jednim socnim 'Majmune!' garantujem da bi pao (ja sam fino i lepo vaspitano dete, pa to nisam uradio). Hahahah istina.Ovo ja nekoliko puta dnevno vidjam.Na Bulevaru Oslobodjenja i kod pijace na Bulevaru Cara Lazara. Nicu budale ove godine, ne trebas ni zalivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 24, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ovi sa mobilnim telefonima i cigaretama su amateri: Novi Sad... Lik na skuteru (citaj: papuce i naocare za sunce) vozi Bulevarom lize SLADOLED sa velikom dozom uzivanja Da sam ga dozvao sa jednim socnim 'Majmune!' garantujem da bi pao (ja sam fino i lepo vaspitano dete, pa to nisam uradio). Hahahah istina.Ovo ja nekoliko puta dnevno vidjam.Na Bulevaru Oslobodjenja i kod pijace na Bulevaru Cara Lazara. Nicu budale ove godine, ne trebas ni zalivati Cuj zalivati, to ti raste kao korov... ni total otrov ne pomaze za uistenje.... sto vise unistavas to vise njih raste :D zalosno ali tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne reagujem, vec izbegavam kada vidim da neko u saobracaju drzi telefon na uhu ,a pogotovo zene. Ja na motociklu ima GPS koji je povezan sa kacigom i telefonom i nemam tih problema, sto je i jedino pravo resenje ako nemozete bez telefona i na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iako se potpuno slažem sa vama oko (NE)korišćenja mobilnog u toku vožnje - prosto nisam mogao da izdržim a da ne forvardujem ovaj link: http://cbrforum.com/forum/showthread.php?t=95360&referrerid=33020 Slika me je fascinirala - posebno opuštencija koja naprosto odiše... p.s. - da nisam video ovu sliku ne bih verovao da Katana može toliko da se obori... p.p.s.- ako tema ne može da se vidi ne ulogovani posetilac - javite pa kačim sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 29, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se. I mogu ti reci da je zaista fascinantna :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Iako se potpuno slažem sa vama oko (NE)korišćenja mobilnog u toku vožnje - prosto nisam mogao da izdržim a da ne forvardujem ovaj link: http://cbrforum.com/forum/showthread.php?t=95360&referrerid=33020 Slika me je fascinirala - posebno opuštencija koja naprosto odiše... p.s. - da nisam video ovu sliku ne bih verovao da Katana može toliko da se obori... p.p.s.- ako tema ne može da se vidi ne ulogovani posetilac - javite pa kačim sliku... Aman bre jel normalan ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre jel normalan ovaj? Ajde taj još i kako tako... ali OVAJ??! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je lud definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre jel normalan ovaj? Ajde taj još i kako tako... ali OVAJ??! ??? ??? ??? Ako je ovaj normalan onda sve one iz "Laze Lazarević" treba pustiti !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nije otvorio link da pogleda... By lalajko1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan To ce da radi tako dok ne opamprci na beton i oguli se od gleznja do temena. Posle ce takve gluposti da radi samo u bolnickom krevetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan stojim ja sa murijom kad sam imao skorasnji incident i nailaze dva lika sa motorima,staju pored nas da vide sta se desilo! mi im tu objasnimo kad se ja malo bolje zagledam,a lik ima nesto u kacigi kod usta! pridjem mu ja i pitam ga sta mu je to (reko to neka nova kaciga) kad lik izvadi dve nokije n95! :-\ pitam ga sta radi sa njima,a on mi odgovara "pa razgovaram"! sto se mene tice neka radi ko sta hoce ali da ne ugrozava druge u saobracaju! U mom selu Kovinu mozes da vozis kao onaj lik na autoputu sa video clipa i nista nece da ti se dogodi! PROVERENO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja121 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre jel normalan ovaj? Ajde taj još i kako tako... ali OVAJ??! E ovaj je za*ebao sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre jel normalan ovaj? Ajde taj još i kako tako... ali OVAJ??! E ovaj je za*ebao sve! A baš vala... 5 puta sam pogledao klip, nebi li video neki zajeb, ali ne! Tip zaista leži na motoru, tipka SMS i boli ga uvo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taj još i kako tako... ali OVAJ??! Pa ne verujem sta sam video. Sve to deluje simpaticno, ali taj tip je kamikaza koja bas vas moze da pogodi. Ustvari, srecom je previse daleko, a takvom voznjo i nece daleko da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...