Jump to content

Moto Zajednica

Dim. Tucovića, Beograd...

Recommended Posts

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Zamalo i ja danas da budem tema u ovom podforumu ili onom gorem... Morao sam i ovo da vam predočim kao opciju šta još može da nas čeka na ulicama.

DakleM, idem iz pravca grada Cvijićevom koja posle nadvožnjaka u Ruzveltovoj menja ime u Dim. Tucovića. Išao sam negde oko 70-75 jer nikoga nije bilo ni ispred ni iza mene. Taman sam prolazio ispod nadvožnjaka, sa kosine koja se spušta sa istog i uliva u Dim. Tucovića se pojavljuje glupača koja hoće da skrene levo (naravno zabranjeno) u smer ka gradu. Naravno, kočnica prednja, doziranje zadnje i nekako prođem jer je ona već "zagazila" dobrano u moju traku. Da napomenem, na nekih 100 metara odatle (u smeru u kom sam se ja kretao, a trebalo je i ona) je semafor gde je dozvoljeno polukružno okretanje gde bi ona (glupača) mogla bezbedno da ostvari svoju nameru.

U prilog situacije stavljam i skicu.

post-4952-12879038075517_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Pa ustedela bi 200 metara goriva i vremena, kako ne shvatas...

Imao si srece, uff uff

ps. 'glupaca' je blag izraz...

• Drug član, 3130 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Znam da si stari džentlmen, ali, jesi li joj na "džentlmenski" način ukazao na njenu glupost? Odlično si prošao, jedno jače i naglo kočenje... Sjajno.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Tu prolazim skoro svaki dan, sva sreca uglavnom u popodnevnom spicu, tako da potencijalni kreten u kolima ne bi imao prostora za ovako nesto. Ovo mi nikad ne bi palo na pamet da ce neko da uradi  ???

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Mene isto malopre isece jedan klinac u jugicu..`ladno covek skrece na parking (iz njegove u moju traku) i gleda skroz na drugu stranu..ja ne znam sta pre da stisnem,da l` sirenu il` kocnice..i nekako sve odjednom i ukopam skuter...on kao slozi neku facu  :o ...ja rekoh sebi,ma zaboravi.....

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Cuti, dobro si prosao ..

Na tom mestu veoma cesto ljudi imaju obicaj da seku i rade to sto je htela da uradi ta devojka ..

prijatelj je imao udes na tom mestu ...

cuvajte se tog nadvoznjaka!! Ja uvek sviram kad prolazim tuda, bas iz tog razloga da me neko ne bi isekao ..

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Pazi Sergio, ja ovo prvi put vidim, a od '91-e svakodnevno prolazim tuda idući vraćajući se sa posla. Na drugoj strani (kod Tihosa) sam viđao da rade polukružno (iz smera ka Gradskoj u smer ka centru), ali da neko silazi sa nadvožnjaka i da hoće da se vrati pod njega- to još nisam video! Mada ovo mi je još jedno saznanje više, da bih znao čega sve čovek mora da se čuva. A da je devojka- i nije više liči na neku tetka-babu.  ;D 

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Prosto si imao srece do sada. Stanujem 200m dalje odatle i to je gotovo svakodnevna pojava. Bar jedan dnevno pokusa to isto. Zato kad izlazim ispod podvoznjaka, idem skroooooz levo, skoro na ostrvo i naravno otvaram cetvore oci i spremam se da kocim. Pre par godina, zima je bila, kolima umalo nisam raspolutio jednu budalu u onom starom kombiju od fice Zastava 850k. Ista situacija kao ovo tvoje. A o haosu kod Tihosa da ne pricam. I cuvajte se novog sermafora u Igmanskoj i D. Tucovica. Ima dosta nervoznih koji nece da ga cekaju.

• Drug član, 1193 postova

6 godina sam drzao radnju u dim.tucovica 12 i da vam kazem to sam vidjao bar jednom dnevno.

(jer iz ruzveltove ne mozete u cvijicevu u smeru ka gradu)

pa se pametnjakovici dosetili "precice"

post-4571-12879038129684_thumb.png

• Çelebi, 2415 postova

@zlajabg

A tek kad mi iznad tvoje radnje izleti neko iz Boska Palkovljevica u Dalmatinsku i to jos u suprotan smer na levo... kukuuuuu

• Çelebi, 2415 postova

Aha! Opet govor mržnje!

Samo bi opaljivao. Muška šovinistička stoko! Možda je žena imala baš preku potrebu da tuda okrene a Miško kolo nije morao baš tuda da ide. Verovatno je vodila mobilnim važan razgovor o donjem vešu u Ziri dok je popravljala šminku u retrovizoru. A bre kaki ste, Miško bi joj naneo štetu na kolima, Neške bi je opaljivao...

Nije sve tako crno u Avganistanu. Tamo se zna red kad je reč o volanu i ženama  ;D ;D ;D ;D ;D

p.s. ne smem da kažem šta bi joj ja radio, uhapsiće me Nataša Kandić i Sonja Biserko

• U prolazu, 27 postova

Tih "glupaca" je pun grad,pogotovo one koje voze malo bolje automobile e one su naj zajebanije jer voze kao nenormalne,nabijaju se u dube i kolima i motorima (njima je to valjda isto),ne **bu nista znakove,pravila,prednost.Mene je bas u Dimitrija Tucovica jedna takva toliko iznervirala da sam hteo na semoforu da je pljunem kroz prozor ali reko ajde da ne budem divljak na motoru a trebao sam jer mi se na 100-110 kmh nabila u dube i kao juri me i svira da se sklonim da bi je danas opet video kako i Milana Rakica (inace uska ulica)pretice kolonu od jedno 7-8 automobila sa jedno 50-60 kmh i svira da joj neko izleti iz poprecnih ulica,obratite paznju zlatna Alfa 147 BG table klinka do 25 god.

• Drug član, 1430 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Meni pre neki dan izlete neki kreten u Kia Ceed-u sa zatamnjenim staklima kod Delte. U bulevaru koji ide pored kineza blok 70, ima sporedna ulica sa desne strane(kad ides prema gradu kuda sam i ja isao) i izlazi baja iz te ulice , ne gledajuci da li ima nekog sa njegove leve strane i odlazi u skroz levu traku preko celog bulevara, ja sam zalegao na kocnicu, i pali se zuto svetlo na semaforu, a ja vec na sred raskrsnice pa sam morao da dam gas i da produzim a taman sam se nameracio da stanem i da mu j.. sve po spisku pa makar imao i 120kg.

Stalno po gradu gledam kako ljudi, ali uglavnom zene, razglabaju telefonom u autu, gasi im se auto na semaforu, zatvaraju put nekom ko ima prvenstvo, totalno se pogube, sviraju im ali NE prekidaju razgovor.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Holandezi bi tu podigli tor i ovce onda vise ne bi mogle da prolaze.

Produzili bi to ostrvo ili bi stavili stupice.

E sad, to sad mozda u ovoj temi zvuci idealno, ali kad svuda postave tor, onda lagano pocinjete da se osjecate kao ovca.

Covjek je prokleto bice.  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja