Roki-Roki 10 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se potpuno neplanirano. Neva i Detlef su uzeli apartman u okolini Bozena i ja dobih poziv da im se pridruzim 2 dana . Nerado ali morah prihvatit ( greota je da mi se naljute ). Odmah je pocelo da mi se vrti u glavu pri pomisli na Passo della Stelvio, Passo Pordoi, Sella. Gardena, Costalunga.... i ostala brdasca. Krenuo sam u nedjelju ujutro i prvu kafe-pauzu napravio u Regensburgu koji ima jedan od najljepsih starih trgova u Njemackoj a onda dalje autoputem kroz Austriju i popodne dolazak na odrediste odakle se pruza odlican pogled I u ponedeljak konacno pocinje krivinanje ( tako to nazva Space_Director ), odlazak na Passo dello Stelvio iliti Stilfserjoch A onda je Neva proklizala (prvi put a bilo je kasnije jos jednom) u jednoj krivini ali joj se, srecom, nije desilo nista Na nesto moram obavezno skrenuti paznju. Navigacioni sistem ne nosite nikako sa sobom. Previse je OPASNO jer kad se na njemu pojave ovakve slike oce srce da iskoci iz grudi a vizir zamagli potpuno koliko covjek zabali :dance: :dance: :dance: Hotel na 2575 metara n.v. A onda spustanje Via d`Umbrail prema Santa Mariji (bez dela saluto) u Svajcarskoj ALPSKO BIJELO cini mi se da sam cuo kako ovima cvokcu zubi :shock: A Svajcarska strana potpuno bez snijega, nevjerovatno NASTAVLJA SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Jun 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Super !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh, hrrrk, .... jos mjesec malih kratkih dana pa eto i mene. Nadam se da ce se do tad jos malo ugrijati ta stratosfera tamo. ;D Ponedeljak bi trebao biti najbolji. Weekendom je prilicno puno, pogotovo krajem jula... Posto su putarine tamo gdje se placaju (za motore)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Novi dan - novi vrhovi LIJEVO ili DESNO A onda malo i obilazak kulturno - istorijskih spomenika ( doduse vise istorijski nego kulturni ) a onda, svakoga gosta 3 dana dosta, preko Passo Pena ka Breneru i nazad kuci I, tako, zavrsi se i ova putesestvija. Sve u svemu : za 4 dana 1920 kilometara i 9 predjenih vrhova kroz Dolomite. Bilo i ponovilo se ( a oce sigurno ) i uvijek preporucujem kao destinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno. Samo vam je vrijeme bilo malo "vlazno". Koliko se krecu cijene spavanja po hotelima/gasthaus-ima tamo po tim brdima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno. Samo vam je vrijeme bilo malo "vlazno". Koliko se krecu cijene spavanja po hotelima/gasthaus-ima tamo po tim brdima? Ne znam ti reci jer su moji prijatelji imali ferienwohnung koji je dnevno kostao ( za 7 dana) 75 € ali u principu imas gasthausa i hotela mali milion tamo pa ces lako naci smjestaj. U SVAKOM SLUCAJU NECES ZAZALIT AKO ODES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislis "AKO ODEM"? ;D Polazim 17.07. petak. (osim ako nesto ne iskrsne, onda najkasnije 18.07 ;D ) Dok dodjem dole, nedelja ili ponedeljak. Idem preko Eifela i Crne Shume. 0 km autoput. ;D (osim komadic kroz raaavnu Holandiju, da je sto prije napustim ) Nemam nikakav detaljan plan ili rutu. Znaci samo globalno Eifel, Shuma, Shwitza, Alpi, Alpi, Alpi, Slo, Cro, BiH, ZG, BG, MNE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislis "AKO ODEM"? ;D Polazim 17.07. petak. (osim ako nesto ne iskrsne, onda najkasnije 18.07 ;D ) Dok dodjem dole, nedelja ili ponedeljak. Idem preko Eifela i Crne Shume. 0 km autoput. ;D (osim komadic kroz raaavnu Holandiju, da je sto prije napustim ) Nemam nikakav detaljan plan ili rutu. Znaci samo globalno Eifel, Shuma, Shwitza, Alpi, Alpi, Alpi, Slo, Cro, BiH, ZG, BG, MNE... I JA BIH S TOBOM ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 15, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre mesec dana, posle skupa u Umagu u Dolomitima, spavao pored Cortine, presao Predil pass, Passo di Mauria, Giau, Pordoi...Jednom recju razglednica! Ko jednom ode uvek se vraca! PS. nikako da skupim vremena da postavim putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... I JA BIH S TOBOM ??? Kao sto rekoh, ja sam bez plana i otvoren za kombinacije. Ionako planiram sad ovaj ili onaj weekend do Eifela / Nurburga, kao mali trening ....pa se mozemo naci na soku/frustuku ;D Jesi ti tu negdje u okolini? Bio sam pre mesec dana, posle skupa u Umagu u Dolomitima, spavao pored Cortine, presao Predil pass, Passo di Mauria, Giau, Pordoi...Jednom recju razglednica! Ko jednom ode uvek se vraca! PS. nikako da skupim vremena da postavim putopis A ne sjeti se ni da napomenes koliko si platio spavanje....tztztz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan ala neki ljudi umeju a i mogu da uzivaju... ma svaka vam cast! i sin bi, tata:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i trepcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Hladno,al standard! ;D Odlicne fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 16, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat: doktor 15.06.2009. 21:54 Bio sam pre mesec dana, posle skupa u Umagu u Dolomitima, spavao pored Cortine, presao Predil pass, Passo di Mauria, Giau, Pordoi...Jednom recju razglednica! Ko jednom ode uvek se vraca! PS. nikako da skupim vremena da postavim putopis A ne sjeti se ni da napomenes koliko si platio spavanje....tztztz Ispred Cortine na 3-4km, platio 35E. Toliko se otprilike krece B&B u Dolomitima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Č.O.V.E.Č.E......prediivno, predivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Eee Roki-Roki, 'oces da po'mremo ovde. Prelepo. Hvala na sjajnim fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci...Stvarno predivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve dostupnije i dostupnije, jedva cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kadgod gledam putopise kroz alpe srce mi stane.Pored slika reci su suvisne ,samo kada pogledam te puteve i serpentine :o :o dodje mi da godinu dana u opste nevozim motor ve samo dotle da dodjem. Prelep putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneyu01 0 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta reci!?!?! S U P E R !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 22, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh kakve slike i predeli, cim ukinu vize krecem u obilazak Alpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Uhh kakve slike i predeli, cim ukinu vize krecem u obilazak Alpa i neces se pokajat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Svaba sa foruma nas je stalno cimao da idemo al ubi nas sengen ,hebiga.Inace lepo ze sve pare ,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Super.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis i jos lepsi bmw! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...