panthocrator 44 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju doticni model, proizveden 2003, prva registracija 2004, kupljen u ProMoto BGD. Presao 15000km, u odlicnom stanju. Uradjen veliki servis ( lanac, lancanici, fileri, stelovanje...). Motor se nalazi u Beogradu. Nije registrovan. Cena 4300€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Jun 28, 2009 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lep je kao lutka, moja neostvarena zelja (jos uvek) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde Aco znas da ti i ja mozemo uvek da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Jun 28, 2009 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bice jednom u daljoj buducnosti, a bilo bi ti mnogo da istom coveku dva puta prodas motor, mada me je ovaj predhodni sluzio bez greske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da mu kazu posle da je mnogo naivan ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan i da podsetim,uz motor ide titanijumski akrap koji je bio na njemu,a ne lonac sa slike.a motor se prodaje zato sto sam u inostranstvu i ove sezone voziti necu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan naravno aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ko pazari motor dobija litar 300V za dz! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...