sergio 2328 Napisano Jun 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolicemo i Svete Sile da budu blagonaklone prema lezajevima- nisu jos za zamenu!Amin AMIN! ;D Sto se mesa tice, turi gi u firz, nadam se da nece dugo da ceka! Bas sam danas bio u Leskovac al' sve nesto na brzinu i ne stigoh da obavim ritualno zdranje rostilja, tako da cu sledeci put morati da nadoknadjujem .. ;D a za fond je i guja imao slicnu ideju ali.. uh .. najvise bih voleo da ne moram nista da menjam, da samo zamenim ovo sto sam planirao i da se voooooozimmmmmmmmmmmmmmmMMmmMM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas od mene za rodjendan ,u vidu sponzorstva, pice za sve koji dodju na rostilj bez ogranicenja broja ljudi ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoooooo tooo Uki Lave! laaaaaaaako cemo bre ljudi za klopu i pice, daj prvo da ovo moje cudoviste sredim onda cemo da pravimo gozbu da traje k'o Ivkova slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam shvatio samo je pitanje dana kad ce "sveti Ilija750" ponovo da zagrmi !!! Nego da mi polako založimo vatru da ne gubimo vreme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od početka (nisam u klanu al sam ljubitelj) i sad nisam mogao da odolim a da ne lanem. Au bre LAFovi sa ponudama za sponzorstva svaka VI čas' stvarno, ovo se ne viđa kod "europejaca" i zbog ovakvog ponašanja nas sigurno neće ni primiti u EU ;D Moj doprinos zbog SEKE će bude u celonoćnom bajanju i bacanju pasulja za dobrobit ležajeva pa da Sergio turi pozadinu na K vrlo uskoro.... Šifeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to u Topoli, posto stalno tuda prolazim, pa da svrnem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, ako ti svrnes mi cemo da ostanemo gladni ili da trazimo jos nekoliko sponzora za meso ;D :D Salim se .. selo se zove Krcevac, znaci od one raskrsnice za Arandjelovac i Orasac se nastavlja pravo (ne skrece se desno) i posle jedno 10tak kilometara imam vikendicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi mapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan evo, evo X marks the spot ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Ajde više popravljaj tu Hondu. Ova tema preti da preraste u špansku seriju. Pozdrav svima i da jedemo taj roštilj i to prase, jagnje, salatu, tortu, sitne kolače itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna Honda koja je napokon spremna za puuuuut..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 25, 2009 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au bre toliko mi se vozika i jede rostilj da sam spreman da ti sponzorisem popravku.... Ako ti bude trebalo bilo sta ili ti zafali parica za delove slobodno me pozovi pomocicu ti koliko mogu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan U bre ljudiiii ... nemam reci stvarnooo! Sto neko rece, da neko iz evropske unije vidi ove postove i drugarstvo na delu, proglasili bi nas ludacima jer ovo nigde ne moze da se vidi! Hvala MarioZ! Sad sam se malo rastrcao da prodam iPod, smanjio cenu pa ce se neko javiti valjda... onda cu uspeti da platim spaner koji stize za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako svi, treba ja da se vratim iz Slovenije. Pratim odavde sta se desava, nemoj neko da je organizovao skupljanje pre povratka!!! Sergio, ako sredis makinu za ovaj vikend NE PRIJAVLJUJ da je gotova. ostavi za sledeci. ;D POzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 25, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko pominjao krkanluk ovdi? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte bre da mi offtopicujete temu! ;D bice 'rane, sve u svoje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte bre da mi offtopicujete temu! ;D To najmanje treba da te brine. Nema OFF-a jer nije moguć, prijateljima je sve dozvoljeno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Eto dogovora za benzin, hranu, pice, delove, ajde sad budi vredan! Nece jos dugo biti kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hehe Prekosutra je zakazano rasklapanje ostatka agregata i montiranje novog lanca radilica-bregasta, u reziji Scapolo i Sergio ;D Glava je juce odnesena na slajfovanje siceva ventila i zamenu gumica na ventilima. Karike stizu za koji dan (a postoji verovatnoca i sutra) tako da onda ostaje "samo" da se sklopi! eto .. moja neka gruba procena je da ce biti gotova do sledeceg vikenda, tj. za nekih 10 tak dana ali ajd' da ne izmalerisem nesto... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neko pametno da iskoristi ove kisne dane P.S. Nadam se da radionica nije u podrumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da je nebo presusilo do kraja sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna Honda koja je napokon spremna za puuuuut..... ;D ;D sad videh da si hondu na avataru... znaci ti su pazario tu hondu ;D jel to ona sa marvingovim izduvom... sorry za off ali boldor je motor koji bi voleo da imam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 26, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neko pametno da iskoristi ove kisne dane Smeško P.S. Nadam se da radionica nije u podrumu? Na svu srecu nije, radionica je iznad povrsine zemlje tako da nema rizika od poplava ... a i da je u podrumu, sklapao bih je pa makar u kupacim gacama i gumenim cizmama ;D :D Ja se nadam da je nebo presusilo do kraja sezone Opušten Gledao sam prognozu ovih dana, taman ce da prestane da pada kad sklopim moju azdaHu, imam deal sa majkom prirodom ;D sad videh da si hondu na avataru... znaci ti su pazario tu hondu Zelenko jel to ona sa marvingovim izduvom... sorry za off ali boldor je motor koji bi voleo da imam Zelenko Bicu slobodan da odgovorim u Arsino ime Mislim da je to ta sa marvingovim izduvom. Znam samo da mi se sledi krv u zilama kad je upali, ima zvuk da se us*res ;D isli smo po nju cak u Suboticu ali vredelo je! Imas dve vrlo lepe honde CB750F u oglasima, jedna je Bokiliceva, druga je Negrova pa moz' da biras! 'ajde kupuj pa da te uclanimo u sektu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se traze ove honde. ??? E pa evo imam i ja jednu u ponudi u garazi 81g u delovima...crna, 4 auspuha ....neispravni lanci ,spaneri...registrovana.. ;D ;D :D ;).. Sergijo zna bolje ...a i cenu ............ :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 26, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 10.000,00e fixno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...