jasminko VIR 1487 Napisano Jun 4, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam narucio iz Luisa nekakav set za poliranje koji se sastoji iz tri okrugla platnene dela koja se postave na busilicu i prinese delu koji se polira itd., ali imam i neka dva" kamena" koja sam dobio uz to kao verovatno vazniji deo ovog kompleta, ali za sta sluze i kako se koriste, jbga, nemam ideju ( a i one ideje koje mi padaju na pamet nemam hrabrosti da primenim) ? Paaa, ako neko zna o cemu se ovde radi i kako se sa ovim radi, molio bih da me prosvetli ? Pozdrav i unapred HVALA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 4, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 4, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da probam : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 4, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ta dva kamena su u stvari pasta za poliranje, a kako se koriste verovatno pise u uputstvu koje si pretpostavljam dobio uz komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 4, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto i ja predpostavljam, ali ne znam kako se koriste, upustve je na nemackom, tako kao da ga i nemam( ako ga uopste imam, ako sam ga dobio)...... Valjda je ovo neko koristio pa zna iz iskustva, znace neko...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan prvo koristis grubu cetku a onda finu, sa cetkama kombinujes i pastu,znaci ukljucis busilicu sa cetkom naslonis na pastu ,kada se skine deo paste na cetku onda sa tom cetkom poliras deo uglavnom aluminijum. crvena je gruba pasta bela je zavrsna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam ovaj set,ok je za te pare inace oko koriscenja wice ti je rekao sve sto trebas da znas poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da te guja ujede da probash da polirash brusilicom,napravicesh rupu u limu,mashina za poliranje se vrti na mnogo manjem broju obrtaja od brusilice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo su ti paste za ( Verchromen ) hromirane delove imas grubu i finu ja mislim da ti je gruba pasta cigla boje ali tamo ne pise nista a bela fina pasta ja radim sa specijalnim pastama za poliranje metala ali tamo su tamne boje na pasti grube paste a svetilje finije .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg koliko sam ja chitao na kutiji pise da su za aluminijum,cak je i prikazano polirano alu deklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan imas pravo nisam procitao upozorenje na kraju HINWEIS: Nicht zum Polieren lackierter oder verchromter Teile verwenden! znaci nije za lakirane i hromirane delove............ izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 4, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nesto sam predpostavljao, ali ovo oko nanosenja paste na brusnu cetku nisam bio siguran, predpostavio sam da je ovo neko radio i da je izucio zanat. Jos jednom hvala puno svima na objasnjenju. Ako ima jos mozda neka cakica oko poliranja, slobodno dodajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan cetku stavis u bormasini ili busilici zatim je ukljucis i naneses sloj paste na njoj a zatim trljanje posle zavrsenog poliranja sa grubom cetkom obrises finom pamucnom krpom da nije slucajno ostalo negde grube paste pa ponovis postupak sa finom cetkom.........ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 4, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad za vikend pokusam sam da nesto ispoliram, siguran sam da ce iskrsnuti jos mnogo pitanja, za sada neznam vise sta da pitam ! Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada sve zavrsis,prebrisi pamucnom krpom i krecom u prahu ,on jako dobro ppokupi masnocu od paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...