bajatg 10 Napisano Octobar 29 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 Prijavi odgovor kao problematičan @sinisa66 Hvala ti na odgovoru! Evo još par pitanja i obećavam da ću prestati da te smaram Sem tog nultog, servisi koliko su česti i koliko uzimaju para za servis? Čuo sam da vole da venčavaju kad su u pitanju promene ulja filtera i ostalo... Što realno većina nas radi sama, a u obavezi smo da odvezemo kod ovlašćenog kada je u pitanju nova stvar. Toliko od mene za sada, javljam se ponovo u temi ukoliko postanem vlasnik ove mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Octobar 29 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti pitaj, to zanima i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega,zatamnjeni puig vizir.U delti su to imali i odlican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 10/29/2024 at 7:00 PM, bajatg said: @sinisa66 Hvala ti na odgovoru! Evo još par pitanja i obećavam da ću prestati da te smaram Sem tog nultog, servisi koliko su česti i koliko uzimaju para za servis? Čuo sam da vole da venčavaju kad su u pitanju promene ulja filtera i ostalo... Što realno većina nas radi sama, a u obavezi smo da odvezemo kod ovlašćenog kada je u pitanju nova stvar. Toliko od mene za sada, javljam se ponovo u temi ukoliko postanem vlasnik ove mašine. Servisi su na 10k ili godinu dana. Nisam platio nulti ali nacuo da su od 250-300e.Sad sve zavisi da li hoces da ispostujes garanciju koja je 5 god.ili sam u garazi ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 634 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na prvom servisu (1.000 km) pre 2 dana. Oni taj servis zovu BMW Running In Check. 16.112,00 din u Raduloviću NS. Inače, potpuno je suludo (po meni) ispustiti garanciju od 5 godina, kolika je kod BMW-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 634 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sinisa66 je napisao: Hvala kolega,zatamnjeni puig vizir.U delti su to imali i odlican je. Hvala na odgovoru. Da li znaš da li je Touring ili Touring Plus? Da li mogu da te zamolim da ga slikaš. Naravno, kad ti bude odgovaralo, kad budeš bio pored motora Pogotovo me intresuju donji krajnji delovi levo i desno, koliko su zavijeni prema unutra. Ne mogu da procenim na slikama na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Novembar 2 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio da vidim, nisam hteo da uzmem na test. Svidja mi se, oseti se tezina na vrhu, vozio se po krugu tamo, podešavanje vesanja, svasta nesto od opreme ima, kao sto rekoh daleko je to za sad od mene, Kad dodje dan da se menja opet cu da razmislim, mozda bude i neki polovni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajatg 10 Napisano Novembar 2 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 pa ti si išao da ga vidiš odmah posle mene. Ja sam išao ubio krug do Avale i nazad juče. Mogu ti reći da mi se sviđa upravljivost. Mnogo bolje se upravlja sa njim u poređenju sa mojim TDM-om. A bogami ima i mnogo više snage, iznenadio sam se obrtnim momentom. Evo mali snimak kako izgleda, i kako se čuje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti si mu ispraznio rezervoar A nisam hteo da se vozim, znam da je drugacija voznja u odnosu na moj, Svidja mi se ovako kako izgleda, jos kad se stavi kres bar i maglenke odmah je jos lepsi i zajebaniji. Zvuk je u mestu super, upalio sam ga i pogledam da nije neki Akrapovic kad ono fabrika. Cackao sam modove, svidja mi se kad se spusti pa ko covek drzis noge a one lezece ne oseti Jel mi se cini ili nema napred podesavanje vesanja da je to sve sto ima samo za pozadi? Promenio Novembar 2 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...