Jump to content

Moto Zajednica

Velika potorsnja fzr 600

Recommended Posts

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Znaci trosi ko da joj sipujes sa kutlacu, da napomenem da je motor bio rasturen komplet zimus, pre  rasturanja je sasvimm normalno trosio, danas sam ga testirao i potrosio mi je na 8 km 1 litar, sto je mnogo mnogo je, pre nekoliko dana mi je bas tesko palio, skinuo sam mu oblogu rezervoara i video da mu je ispala kutija sa filterom sa karbova, zato je i tesko palio, e sad ja sam ga upalio bez kutije i primetio da kad mu dam gas on izbacuje benzin u vazduh iz karbova,vratio sam kutiju i mislio da je kraj mojim mukama, sad pali bez gasa, bukvalno na dodir, ali i dalje trosi ko rastelovana volga. Dali neko ima predstavu sta muci moju makinu?

Unapred se zahvaljujem na svim odgovorima ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Au prijatelju, ti formulu vozis :-)

Ja sam bas pre 15ak dana namestao tu kutiju gde je filter na karbove i palio ga bez te kutije, ali ne baca benzin iz karbova.

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

pogledaj uzubljenje lanca , ventile , paljenje........ali moguce da nije uzubljen cim stvara podpritisak u filteru za vazduh i izbacuje gorivo iz karburatora a moguce da i neki ventil usisni malo nagoreo polako jednu po jednu stvar i naci ces kvar

• Moto servis Lion-s, 126 postova
  • Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

cao.pogledaj kakav ti je filter vazduha da nije prljav-to dize potrosnju,au!druga stvar,posto si rekao da je rasturan,vidi da ti nije ostao napet sauh.pozdrav.

• U prolazu, 3 postova

Drugari,kad smo vec kod Fzr-a,i ja imam Yamahu Fzr 600-1989 godiste pa me zanima donji deo levog oklopa posto imam jednu rupu tu a mrzi me da je krpacim ali pazite radi se bas o modelu tom Fzr iz 1989 godine zbog sara koje taj model ima,znam da je to verovatno tesko naci ali rekoh mozda neko od vas zna da negde mozda postoji slucajno neki rashodovan Fzr 600-1989 godine,znaci donji deo oklopa to je onaj deo sto se odvaja ispod zmigavca,levi oklop,unapred hvala i poZz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja