VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan radio i dosao sa posla i reko aj da odem u jednu voznju.Standardna tura do Vozila Gajic(veliki pravac na odprilike pola puta Palanka - Mladenovac).Dosao do tamo i krenem nazad ka Palanci.Soliram motor ide desna krivina izlazim iz nje kad meni u susret ide kamion koga obilazi neki coper.Obilazi ga pred samu krivinu koja je strasno nepregledna.Iza kamiona kolona pa ne moze unazad a nema vremena ni napred da ga pretekne. Taj deo puta je prilicno uzak.Ja bezim skroz uz desnu ivicu,skoro pa u sanac.Da mi je predji tocak zakacio rupe sa strane puta pao bi pod garanciju.Tu se nekako mimoilazimo.Na coperu ih je bilo dvojica sa bradama i bez kaciga.Posle kad je sve proslo razmisljam sta da im je naisao neki kamion,auto ili kombi u susret a ne ja...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan i meni je danas neki kolega na nekom ljutom R-u izleteo u vrlo nepreglednoj krivini i krenuo da obilazi neko kamionce. sva sreca pa nisam isao brze od 100kmh i uspeo sam da ga vidim, pa sam se brzo pomerio skroz u desnu stranu... sta ces :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih manijaka i sa autima, kamionima, autobusima... Jedino mi nije jasno kako oni na motociklu ne kontaju da je samo njihov zivot na kocki :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 26, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ti nije jasno? Kad bi to kontali, ne bi to radili. Sta je tu nejasno ??? Kreten ce uvek biti kreten bez obzira na vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan radio i dosao sa posla i reko aj da odem u jednu voznju.Standardna tura do Vozila Gajic(veliki pravac na odprilike pola puta Palanka - Mladenovac).Dosao do tamo i krenem nazad ka Palanci.Soliram motor ide desna krivina izlazim iz nje kad meni u susret ide kamion koga obilazi neki coper.Obilazi ga pred samu krivinu koja je strasno nepregledna.Iza kamiona kolona pa ne moze unazad a nema vremena ni napred da ga pretekne. Taj deo puta je prilicno uzak.Ja bezim skroz uz desnu ivicu,skoro pa u sanac.Da mi je predji tocak zakacio rupe sa strane puta pao bi pod garanciju.Tu se nekako mimoilazimo.Na coperu ih je bilo dvojica sa bradama i bez kaciga.Posle kad je sve proslo razmisljam sta da im je naisao neki kamion,auto ili kombi u susret a ne ja...??? A sta bi ti da su njih dvojica bili u nekom dzipu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 26, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Leutenant Gruber in his little tank ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se /na zalost/ toliko navikao na tu "trojku" na drumu, da sam prestao i da je primecujem. Verovatno cu da primetim kad ne budem imao kuda da se provucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan radio i dosao sa posla i reko aj da odem u jednu voznju.Standardna tura do Vozila Gajic(veliki pravac na odprilike pola puta Palanka - Mladenovac).Dosao do tamo i krenem nazad ka Palanci.Soliram motor ide desna krivina izlazim iz nje kad meni u susret ide kamion koga obilazi neki coper.Obilazi ga pred samu krivinu koja je strasno nepregledna.Iza kamiona kolona pa ne moze unazad a nema vremena ni napred da ga pretekne. Taj deo puta je prilicno uzak.Ja bezim skroz uz desnu ivicu,skoro pa u sanac.Da mi je predji tocak zakacio rupe sa strane puta pao bi pod garanciju.Tu se nekako mimoilazimo.Na coperu ih je bilo dvojica sa bradama i bez kaciga.Posle kad je sve proslo razmisljam sta da im je naisao neki kamion,auto ili kombi u susret a ne ja...??? A sta bi ti da su njih dvojica bili u nekom dzipu? ;D Pa verovatno bih gledao onaj sanac pored puta izbliza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, jel neko sa Hondom pre neki dan overio krivinu kod vodovoda u Palanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...