Squirrel 93 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme tamo? Nije lose.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na odlicnom skupu. Vreme vas je odlicno posluzilo. BRAVO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Braco po motorima,misljenu i MASu pokazali ste da ste jaci od prirode i pobedili ste dosadnu kisu.Petak popodne i subota ujutro su mi cas proleteli i za to kratko vreme mogu samo reci hvale da iznesem.Posebna zahvalnost Radetu i pored mnogo obaveza covek je stigao na sve strane i sa nama provodio dosta vremena. Ovaj skup,iako nisam bio u subotu popodne,mogu da pridruzim Sarajevskom motoskupu i dodam u najbolje organizovane skupove koji su odrzani u organizaciji brace iz bratskih klubova MASa.Svaka cast. Slike su iz telefona i losijeg su kvaliteta,ali uzdao sam se u Radetov aparat,tako da kad se on malo oporavi postavice gomilu sigurno. Kavez je izdrzao sva iskusenja iako smo sumnjali u majstore Rade(squi) i Pedja,posle ove fotografije Pedja je na zaprepascenje njegove supruge odigrao ples "laka-laka" ali u srpskom prevodu "nemoj me sad dirat bona..." Pedjo care plakao sam od smeha ali,nazalost ne snimih ples Otac Brana je postao redovniji posetilac skupova tako da smo sad jos malo utvrdili neke stare zapocete teme ... Neizostavni Alen iz Maratonaca i decko iz suprotnog kluba u Doboju ali mu zaboravih ime.... "Glasovi razuma" su odradile svoje,tako da smo ja i Vudu bili samo "nemi" posmatraci kaveza i zverki koje su igrale pored nas jer je Krce doneo kavez na 25 cm od naseg stola da bi nas verovatno jos malo oraspolozio hahaha I naravno flasica koju htedoh da "ponesem" ali nisam znao da je pod alarmom i da Rade drzi non stop oko na njoj,samo me sekira.. ali kad tad bice moja.... DEKI FAMILIJA,IVKE i ekipa su resili da aktivnosti moto kluba prosire i u Uzicu,ipak jos jedan vid finansiranja nije na odmet U subotu ujuto smo krenuli u osvajanje pecine,medjutim nazalost ili na srecu bila je zatvorena... Polovina pristiglih bajkera kada je videla koliko su duge stepenice ,odmah je odustala hahahah ja odustadoh na polovini stepenista i veci mi je problem bio da sidjem nego sto sam mislio i tako dok su me cekali da krenem "u lepom raspolozenju" ja sam ih slikao,vezivao pertle,telefonirao i skakao im po zivcima.... Svaka vam cast braco jos jednom i vidimo se dokle god budem mogao da vozim vas sam gost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra,ERE hvala na druzenju i mnooogo lepom skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zao ne dodjoh..... Bio sam sprecen na deonici Kosjeric-Pozega.... naime imao sam pad. Na srecu sve je proslo ok, ako se tako moze reci. Malo ugruvan, malo povredjen ponos.... i veliki ZAL sto ne DODJOH. JBG, tako blizu a tako daleko ..... Poz. svima ... vidimo se kad sredim makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja sam posao u subotu u 8 h bio sam u balosavi kod gagija zamenio ulje i krenuo sa jos jeddnim drugarom ali takva kisa i takav grad nas je ubio ko granom da smo sa mi vratili kuci ali budite pozdravljeni od nas iz raske culi smo kako je bilo pa se vidimo neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, sta reci, pa nista posebno vec samo jednom rjecju: FENOMENALNO. ;D ;D ;D Forumasi ;D Fenomenalna lokacija kampa i sadrzaji u njemu. Defile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup, samo reci hvale! Svaka cast organizatorima! Rade, nisam ni sumnjala u vas. Pozdravcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Van Gog odradio posao za 10+, a i djevojchice nisu zaostajale u tempu. ;D ;D ;D Kazu "Jutro ce promjeniti sve", ali NE utisci ostaju isti.Vidimo se dogodine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zao ne dodjoh..... Bio sam sprecen na deonici Kosjeric-Pozega.... naime imao sam pad. Na srecu sve je proslo ok, ako se tako moze reci. Malo ugruvan, malo povredjen ponos.... i veliki ZAL sto ne DODJOH. JBG, tako blizu a tako daleko ..... Poz. svima ... vidimo se kad sredim makinu I meni je zao druze moj sto nisi dosao bitno je da ti nemas ozbiljnih povreda. Vvidimo se ako ne pre onda na mom brdu u avgustu ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!Jedina rec za opisati ovaj dogadjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim.... Pa makar i skuterom ako ne popravim azdaju..... poz. cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Petak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke za odlicno organizovan i veoma dobro posecen moto skup, uprkos losem vremenu. POZDRAV za MC ERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast bilo je extra vidimo se i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je bilo katastrofalno. Ja i moja ekipa smo 4 puta oblacili i slacili kisna odela, ali nismo ni u jednom trenutku zazalili sto smo krenuli. Ekstra organizacija i ekstra druzenje. Samo tako nastavite braco ERE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan evo par slikcica od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ERE sve je bilo super,gostoprimstvo,organizacija.Svaka cast i vidimo se opet! ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 6, 2009 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan ERE svaka čast, odličan skup, provod, muzika. Rade veverac, hvala na srdačnom dočeku, vidimo se opet Bože zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 38 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Sve je vec receno, bravo ERE, sve je bilo odlicno, od domacinskog doceka na ulazu, pa na dalje. A Rade, pored svih obaveza je stizao da svakom gostu posveti vremena, svaka cast Evo malo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke organizatorima skupa. Vidim da je bilo fenomenalno. Ove godine sam bio sprecen da dodjem ali sledece dolazim sigurno, boze zdravlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... pa dobro ljudi ako sam ja prezauzet i preumoran... šta je sa vama :o gde su te slike... video klipovi Čast pojedincima Evo ja nastavljam sa slikama... "Momci" sa velike kapije... Dragi nam prijatelji iz MK MAČULE... "Momci" sa male kapije... Smederevo EXTREM... ;D Gonzalesi... Valjevo ili ti lampek ekipa... ;D Siscija... Vesele forumdžije sa predmetom obožavanja.... ;D Gradonačelnik sa zamenikom sa našim predstavnicima.... Brčko.. ;D "HAJLENDER" Zlatibor... Kafe klub ERE na otvorenom... ;D Kršne Zlatiborke... ;D Šta je ovo... svi gledaju koncert niko ne obraća pažnju na mene.... Slušaj djete... turi ovo preko bubrega da ne navučeš neke jade noćas... :D A onda je počeo koncert... najbolji pogled je bio sa.... A u Van-Gogu su najviše uživale vesele pionirke i napupele omladinke... ;D I poneki vražček... Bez komentara... ;D Delirijum... ;D Toliko za danas sutra nastavljamo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan super ako ima jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Drinski Raj. Pasce i 14. kilometar ali nece Kadinjaca. Izlet u subotu. Veseli ČaČani, ilegalni moto klub. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/dn/JDPv5_84466359.jpg/ I jos veseliji Sremci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 38 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih ovu jednu za motorasa A evo i jedan video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...