sstruja 115 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan To su kožne papuče, to se ne računa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo, jes napisao izveštaj za bapske priče? nemo vrdaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Bez File ne sedam na motor. Samo sedaj tako na motor bez naocara, pa kad ti upadne nesto u oko, djavo ce ti biti kriv! Ma to mu i ja kazem,ima bangave debele prste,nece nikad izvaditi to sto mu upadne pod nokat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Maj 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez File ne sedam na motor. Sigurno ti niko nije rekao da ne valja farbati u zatvorenom prostoru? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bez File ne sedam na motor. Ja bez FILE (to je nominativ) nisam mogao da nađem vagu... tako da je definitivno tajna u njima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 16, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E sstrujo, gde nadjes FILU vecu od 46? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E sstrujo, gde nadjes FILU vecu od 46? Sto, oces i ti jedne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 16, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto, oces i ti jedne ;D Ja ne volim nista sa brojem 46! Trazim 47. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod braće Kineza naravno, gde bih drugde? Pre upotrebe ih držim par dana u buretu od kiselog kupusa da istera karakteristični miris njihove robe i da malo omeknu... posle se same razgaze i srastu sa nogom P.S. Moje se zovu "FILE", to je valjda novi model za nas informatičare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod braće Kineza naravno, gde bih drugde? Pre upotrebe ih držim par dana u buretu od kiselog kupusa da istera karakteristični miris njihove robe i da malo omeknu... posle se same razgaze i srastu sa nogom P.S. Moje se zovu "FILE", to je valjda novi model za nas informatičare Sstrujo, nisam te najbolje razumeo, el ih drzis zajedno sa kupusom ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez FILE (to je nominativ) nisam mogao da nađem vagu... tako da je definitivno tajna u njima! Mada kako ja vidim stvari, za dobro prijanjanje vaznija je gola guzica, imam utisak da malo klizis! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Fila broj 42, ali brate smrde kao br. 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, da ja sednem na moje boksere u paputchke, odma bi imao reširane prste. Ovako u patike imam papke u sopstvenEm saftu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo, nisam te najbolje razumeo, el ih drzis zajedno sa kupusom ili ...? U po noći, kad je mesec jošte mlad na drugu nedelju od trećeg dana pomrčine stave se na vr' najveće glavice al tako da ogrezne.... Papuče kupujem u kasno proleće i tada ih stavim u kacu, kupusa jošte ima na dnu al' se od vrućine već smuljao i nije za jelo ali ja vrh aromatičan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za PEKI-ja svaka ti je ka Njegoseva pitanje uz izvinjenje kolegi farbach da li bi voleo da si normalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 20, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pao sam iz kolevke na glavu i doktori kazu da je odlicno kako je moglo ispasti. Naravno da bih voleo da sam normalan kao vi, ali sta ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo, nisam te najbolje razumeo, el ih drzis zajedno sa kupusom ili ...? U po noći, kad je mesec jošte mlad na drugu nedelju od trećeg dana pomrčine stave se na vr' najveće glavice al tako da ogrezne.... Papuče kupujem u kasno proleće i tada ih stavim u kacu, kupusa jošte ima na dnu al' se od vrućine već smuljao i nije za jelo ali ja vrh aromatičan.... Hvala ti na receptu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne smem ni da pomislim sta bi se desilo da slucajno padnes sa motora ovako obucen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan ne smem ni da pomislim sta bi se desilo da slucajno padnes sa motora ovako obucen Ih tcčovecče kakvo je sad pa to pitanje!!! Pa farbach je to, legenda, oBarvo bi se i iZpoliro časkom i ondak jovo nanovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na novi momenat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan AU 'bem ti sunac, kad se sad nisam šlogiro - ZIFA br. 34!!???!!! Garant bazdiše k'o 52-jka ;D Te su prave, 'beš Filu . Jel ima možda br 44 da uzNem i ja neke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,Farbash,care!!! ;D Juce drugar slikao motor na Micheluku pa upao i ja u kadar,snimite papuce! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu papuče al su FILA "vanabi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jul 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,Farbash,care!!! ;D Juce drugar slikao motor na Micheluku pa upao i ja u kadar,snimite papuce! ;D Hosh prodat papuce,kupio bih ako nisu puno presle. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan legendi skidam kapu i svka cast, ali nisam siguran da to prolazi samo sa farbanjem i poliranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...