Django 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima od Djanga iz Vrsca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 20, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju i dobro dosao u Druzinu Milan B.N.S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRODOSAO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Maj 20, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Moja zena je Vrscanka , lep gradic ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Maj 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Django Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV OD CLANICA MK. GVOZDENE-SABAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Django druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. J li ti u funkciji onaj bajkerski kafe u dvoristu (bio sam kod tebe preosle godine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Django 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Vlade,evo i moja adresa mozete me dodati i na facebooku djangovs@gmail.com pozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Vlade,evo i moja adresa mozete me dodati i na facebooku djangovs@gmail.com pozZ Odavno planiram da dodjem kod vas ,a pogotovo razlog vise posto se Buco vratio iz Juzne Amerike. Pa Boze zdravlja mozda jedan vikend i dodjem. Pozdravi mi Buca i Dejana iz AMSS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava Vrscu iz Lajkovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...