dimac 987 40 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E tako, cekamo vas u Mladenovcu pa idemo zajedno! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 29, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan E tako, cekamo vas u Mladenovcu pa idemo zajedno! ;D ;D Ponesi neku sajlu/uze za vuchu! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E tako, cekamo vas u Mladenovcu pa idemo zajedno! ;D ;D Ponesi neku sajlu/uze za vuchu! :D Imam krutu vezu, ne moras ni kocnice da koristis :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu krutu vezu namenjenu iskljucivo za Dimca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan aj sad na brzinu: gde da pazarim kabanicu za svaki slucaj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan aj sad na brzinu: gde da pazarim kabanicu za svaki slucaj ? Pogledaj u Metro-u, trebalo bi da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 29, 2009 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno da li pada kiša ili sija sunce, dolazimo da povećamo kolonu! Evo,kako cika-Dimac kaze 01. Gremlin 02. Gremlinka 03. Lancia88 04. MaybeMira 05. scuba 06. tetkascuba 07. zlajabgd 08. cecabgd 09. VuleTigar 10. Floyd 11. Dosja 12. six 13. sixica 14. Misa-pei 15. Ljilja-pei 16. djole 17. thelord 18. dimac 19. BOBan_skuter50cm3 20. zec 21. Zakarus 22. Peki 23. Pekica 24. Dr.Bane 25. M a R k o 26. Losmi-beverly 27. 3OPAH 28. Brrka 29. Jos jedan prijatelj 30 Jos jedan prijatelj-saputnica 31. mrle 32. mrleta 33. dark rider 34. doktor 35. lord_oblivion 36. Joska 37. Zuza 38. Artur 39. Deki59 40. Deki59-suvozac 41. Kocha 42. Neskebg 43. Zokki 44. Bigneda 45. Sergio 46. Milke 47. arsa_arsa-rebel 125 48 arsa_arsa-rebel 125-saputnica 49. Zippo 50 Zippo-sapatnica 51. spike 52. xrunnerx 53. xmarinax 54. Hacky 55. mrxfon 56. mrxfon-saputnica 57. Zili 58. Zili - saputnica 59. Kele 60. Kele - saputnica 61. Beba-ako nema kishe 62. kivuz matori 63. kivuz matori-saputnica 64. Kaja 65. Kaja-saputnik 66. Sinisa 67.deyan76 + jeca 68.Skols (boban_skuter50cc i ja cemo da vas usporavamo) 69. Sasha 70. Vesna (suvozač) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima sanse, male, ali postoji, da zavrsim sutra do 13.00, pa vam se mozda pridruzim na licu mesta. Da li organizujete povratak istog dana ili se vraca svako za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 29, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan najnovija vremenska prognoza suncano sa kracim oblacnim intervalma, suvo, bez kise, vetar umeren N-NW, max. dnevna temperatura do 27 stepeni celzijusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima sanse, male, ali postoji, da zavrsim sutra do 13.00, pa vam se mozda pridruzim na licu mesta. Da li organizujete povratak istog dana ili se vraca svako za sebe? Nece biti organizovan povratak, ali svako moze da se sam organizuje sa nekim da ne bi putovao sam. Verujem da ce skoro svi uvece da se vrate kuci na spavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 29, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slihtam prvoj vecoj grupi koja krene nazad!`de cu sam sa Jang Ce Minom u onoj nedodjiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 29, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mozes samnom, sporo vozim a nacicemo jos nekog ko ne zuri... Pitanje za ostale : da li neko planira da kampuje satorom ili sam ja jedini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan najnovija vremenska prognoza suncano sa kracim oblacnim intervalma, suvo, bez kise, vetar umeren N-NW, max. dnevna temperatura do 27 stepeni celzijusa Pozlatila ti se tastatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nije kasno +1 drugar Vanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram nazad za Beograd u neko doba prije 5-6 sati popodne. Ko želi može da se pridruži, pa da se organizujemo i zajedno vozimo. Takođe, ako se neko iz pravca Zrenjanina dovlači u Bg po kome se ne snalazi, neka mi se javi na 063/394-369, pa da se organizujemo za ujutro da ga pričekam na prvoj OMV pumpi na zrenjanincu sa desne strane puta, pa da idemo zajedno na Banjicu. Cijenim da je čekanje do 09:15 ok, kako bi na Banjici bili do pola 10... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ja planiram da krenem nazad oko 6-7 ... ali sve zavisi od atmosfere koja ce biti tamo uostalom, lako cemo da se dogovorimo sve sto treba kad stomak bude pun ;D vidimo se ujutro na Banjici odo' sad u zivot malo, zasluzio sam .. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi u koliko sati dolazite u Jagnjilo,mozda se dokotrljam ako budem slobodan i ako ne bude jaka kisa,kisica je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi u koliko sati dolazite u Jagnjilo,mozda se dokotrljam ako budem slobodan i ako ne bude jaka kisa,kisica je OK. Oko 12h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan najnovija vremenska prognoza suncano sa kracim oblacnim intervalma, suvo, bez kise, vetar umeren N-NW, max. dnevna temperatura do 27 stepeni celzijusa Gde si ovo nasao??? Gde god sam gledao, svi predvidjaju slabu kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda bas najbolje http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:YIXX0005&q=Belgrade%2c+Serbia Zuza je vec odustala.Ako ujutru ne bude padala kisa drugar i ja krecemo oko pola osam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto u nedelju javljaju lepse vreme ja mislim da ce sutra poslepodne biti bez kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 29, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan najnovija vremenska prognoza suncano sa kracim oblacnim intervalma, suvo, bez kise, vetar umeren N-NW, max. dnevna temperatura do 27 stepeni celzijusa Gde si ovo nasao??? Gde god sam gledao, svi predvidjaju slabu kisu. Tetkascuba mi tako rece. Trazim banovanje iste zbog dezinformacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 29, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan -1 ja idem u Mladenovac sa mojim coperasima, mozda se sretnemo kod 1000 ruza, a mozda se vidimo i u Jagnjilu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam vanrednu situaciju, odjavljujem se. Pa,doktore ?? Nece valjda izmedju nas da se ispreci par cirkularaca od nekih gastera ;D ;D ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio i ugovorio malo vise gulasa za nas (oko 150 porcija) tako da ima repete !! Cekam vas na ERINOJ pumpi od 10h !! POZURITE !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...