Hacky 930 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Gremlin 02. Gremlinka 03. Lancia88 04. MaybeMira 05. scuba 06. tetkascuba 07. zlajabgd 08. cecabgd 09. VuleTigar 10. Floyd 11. Dosja 12. six 13. sixica 14. Misa-pei 15. Ljilja-pei 16. djole 17. thelord 18. dimac 19. BOBan_skuter50cm3 20. zec 21. Zakarus 22. Peki 23. Pekica 24. Dr.Bane 25. M a R k o 26. Djomla 27. 3OPAH 28. Čeh 29. dulesotona ?+1 ? 30. mrle 31. mrleta 32. Djeneral 33. dark rider(Miljan)-samo subota. 34. doktor 35. lord_oblivion (i jedva cekam Smeško ) 36. Joska 37. Zuza 38. rezervisano za Artura,endurasa u dusi koji vozi sv650 39. Deki59 40. Deki59 tj. suvozac 41. Kocha 42. Neskebg 43. Zokki 44. Bigneda 45. Sergio 46. Milke 47. arsa_arsa-rebel 125 + saputnica ? 48. Zippo+sapatnica 49. spike 50. xrunnerx 51. xmarinax 52. Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena: Avalski put je pod radovima, tacnije asfalt je sastrugan od Banjice pa odprilike do motela Hiljadu ruza, mozda i dalje. Nije strasno, moze da se prodje ali je ceo taj deo prekriven rizlom i gomilom uzduznih brazda koje znaju da budu neprijatne kada upadne tocak. Kazem nije strasno ali cisto da ne bude iznenadjenja sto se toga tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena: Avalski put je pod radovima, tacnije asfalt je sastrugan od Banjice pa odprilike do motela Hiljadu ruza, mozda i dalje. Nije strasno, moze da se prodje ali je ceo taj deo prekriven rizlom i gomilom uzduznih brazda koje znaju da budu neprijatne kada upadne tocak. Kazem nije strasno ali cisto da ne bude iznenadjenja sto se toga tice. Razmotricemo manju promenu rute na sastanku u Cetvrtak. I ja sam video prosle nedelje kad sam isao u izvidnicu i Jagnjilo da su poceli da asfaltiraju taj deo puta. U svakom slucaju hvala na sugestiji, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I "Bubanj potok" se radi, sad je neki makadam jutros sam prosao tuda. Mozda bi bilo bolje da Auto-putem dodjete do "Bubanj potoka" tu se iskljucite i pravac preko Avale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Gremlin 02. Gremlinka 03. Lancia88 04. MaybeMira 05. scuba 06. tetkascuba 07. zlajabgd 08. cecabgd 09. VuleTigar 10. Floyd 11. Dosja 12. six 13. sixica 14. Misa-pei 15. Ljilja-pei 16. djole 17. thelord 18. dimac 19. BOBan_skuter50cm3 20. zec 21. Zakarus 22. Peki 23. Pekica 24. Dr.Bane 25. M a R k o 26. Djomla 27. 3OPAH 28. Čeh 29. dulesotona ?+1 ? 30. mrle 31. mrleta 32. Djeneral 33. dark rider(Miljan)-samo subota. 34. doktor 35. lord_oblivion (i jedva cekam Smeško ) 36. Joska 37. Zuza 38. rezervisano za Artura,endurasa u dusi koji vozi sv650 39. Deki59 40. Deki59 tj. suvozac 41. Kocha 42. Neskebg 43. Zokki 44. Bigneda 45. Sergio 46. Milke 47. arsa_arsa-rebel 125 + saputnica ? 48. Zippo+sapatnica 49. spike 50. xrunnerx 51. xmarinax 52. Hacky 53. mrxfon + saputnica 54. Jos jedan prijatelj sa saputnicom Gledamo se u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 27, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nameravam da kampujem, to jest ako se snadjem sa svim onim sipkicama i kanapcicima Mozemo sa Banjice, pored Trosarine, da se popnemo u Kumodraz, pa odatle da se spustimo desno, direktno do 1000 ruza ? Ulica je vrlo uska i nepregledna, ali nije duga, manje od kilometra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo sa Banjice, pored Trosarine, da se popnemo u Kumodraz, pa odatle da se spustimo desno, direktno do 1000 ruza ? Ulica je vrlo uska i nepregledna, ali nije duga, manje od kilometra... To sam bas i ja sad hteo da predlozim ja idem tim putem svaki put kad idem da se provozam do Tresnje, mnogo je bolji put i kraci je za par km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju treba povesti malo računa zbog uže ulice i velike nizbrdice o razrijeđivanju kolone... Čisto predostrožnosti radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan tu je asvalt dobar a ponovno zgusnjavanje kolone moze kod pumpe 1000ruza pa nastavak puta... ...ili varijanta 3 sa banjice ka rakovici, pored crkve svete petke resnika i opet dolazimo do 1000 ruza ?! tu je svuda sirok i pregledan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav, ta treca varijanta ima samo jedno mesto za usporavanje, negde odmah iza iskljucenja za Resnik, li je dosta kratko to mesto. Ici ce se, najverovatnije, u nekoliko uzastopnih grupa, bas iz tehnickih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php i ovo http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 27, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan prognoza mi se ni malo ne dopada ako stvarno bude ovako kao sto su najavili, bojim se da cu da otkazem moje prisustvo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kisurina mislim da cemo se prepoloviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 27, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Taman da testiram Metro kisno odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Taman da testiram Metro kisno odelo A ja Ixonovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji verovatnoca da budem i ja tamo, al cu ici kolima ako budem isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi toliko mi je zelja da idem, od prvog dana kad sam procitao u temu o tom dogadjaju, imao sam veliku zelju da idem tj imam i sad ali me muci jedna stvar, nesto mi nije u redu sa motorom, mnogo trosi, danas sam ga testirao 8 km sa 1 litar, sto je mnogo mnogo je, a nisam prelazio 5 hiljada obrtaja sa motorom, strasno, ako budem iso vise ce motor da mi popije nego ja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se obistini ova zlonamerna prognoza bojim se da ce u mom sluchaju biti " na levo krug" . Shteta :( :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A u bre, pa to je samo 50 km od BG, sta ste se uplasili od kise, mozda je nece ni biti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Da propustim Radisu i Merimu zbog neke letnje olujice??? Nikada ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza od pre par sati kaže da će noćas 27. na 28. biti kišice u Bg a sutra najverovatnije razvedravanje tokom dana. Za subotu verovatno neće biti kiše ali će biti nešto svežije nego danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan najnovije slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo kishica_ onda nije problem ali pichenje kishe satima je vec bljak! Svezina je ok , narochito za ovu moju "chekicaru "od svih 150 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Svezina je ok , narochito za ovu moju "chekicaru "od svih 150 ccm Ma i ako opiči sunce, čekićara uvek mož' da se "odradi" sa ledenim napitkom od HMELJA (ako šofer na čekić ostavi koju kap) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vrucinu-ladovina i hladno pivo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...