mrxfon 1495 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je uradio, ajd neka neko isprica, nisam bio tad sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, gurao se u kolonu, sekao nas, preticao nas u krivinama, guzio se da prodje iako to nije mogao...i tako kilometrima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, gurao se u kolonu, sekao nas, preticao nas u krivinama, guzio se da prodje iako to nije mogao...i tako kilometrima. Pa sta ces, naduvao se covek, pa se istripovao da se vozi u tenku po bojnom polju, pa je "neko" morao da mu pruzi potpun ugodjaj.... pa kad uziva, da uziva do kraja, pa ga je onako naduvanog zaustavio i naduvao jos malo ;D ;D ;D al je onda nekim cudom hemija prestala da ga radi, valjda se nesto preplasilo dete, pa mu je i govno u dupetu umrlo tako je barem izgledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saxice, sto ova Jeca dobro slika...moram da je uzmem kod mene za honorarca... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Saxice, sto ova Jeca dobro slika...moram da je uzmem kod mene za honorarca... ;D ;D ;D ;D ;D Slazem, jer za one koji su se olesili i ne znaju dal su neke stvari sanjali ili proziveli, Jeca ce da ih nahvata i ispod astala i trenutak ovekoveci Bez nje vise ne idemo nigde, vodimo je i na kraj sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saxice, sto ova Jeca dobro slika...moram da je uzmem kod mene za honorarca... ;D ;D ;D ;D ;D Slazem, jer za one koji su se olesili i ne znaju dal su neke stvari sanjali ili proziveli, Jeca ce da ih nahvata i ispod astala i trenutak ovekoveci Bez nje vise ne idemo nigde, vodimo je i na kraj sveta By the way, nemamo ni jednu sliku od ispod stola...Jecooooo ? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Jun 1, 2009 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooo prevrnuste sator!! Moram da proverim sa Stevanom iz organizacije dal jos uvek oce da se bratimimo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je neko i slikao Inače sam lika opomenuo nekoliko puta da iskulira i ne pretiče u koloni (vidi se na slici gore kako pričam sa njim), a on kao pa požurite malo šta se vučete koji k.... ( a jugić samo što mu nije prokuvao od silnog jurcanja), a onda sam ga obišao i vozio ispred njega da ne bi više preticao kolonu Sledeci put svakom redaru po Desert Eagle & license to kill ;D ;D ;D Ovo bi trebali da uzmemo u obzir na sledećem sastanku redara ;D ;D ;D Pzi, slikao ;D ;D ;D Imam ceo video zapis -zlu ne trebalo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Saxice, sto ova Jeca dobro slika...moram da je uzmem kod mene za honorarca... ;D ;D ;D ;D ;D Slazem, jer za one koji su se olesili i ne znaju dal su neke stvari sanjali ili proziveli, Jeca ce da ih nahvata i ispod astala i trenutak ovekoveci Bez nje vise ne idemo nigde, vodimo je i na kraj sveta By the way, nemamo ni jednu sliku od ispod stola...Jecooooo ? ;D ;D ;D ;D ;D Bilo bi i takvih slika da neki nisu taj isti astal polomili.. ;D ;D A o kolikoj dnevnici je reč Gremline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vi stvaaarnoooo niste normalni...pa s kim sam se ja uhvatio u kolo...a lepo su me upozorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vi stvaaarnoooo niste normalni...pa s kim sam se ja uhvatio u kolo...a lepo su me upozorili Dala baba dinar da udje u kolo a sad bi tri da izadje, al` ne moze ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vi stvaaarnoooo niste normalni...pa s kim sam se ja uhvatio u kolo...a lepo su me upozorili Dala baba dinar da udje u kolo a sad bi tri da izadje, al` ne moze ;D ;D ;D ;D Pa tako je vazda bilo, ulaznica se lako kupuje, al se izlaz tesko pronalazi tako da je dobro sto su stradali samo stolovi @ Jecooo kad je tvoj umetnicki dojam u pitanju i brza ruka na okidacu, ne pitamo sta kosta, samo da trenutak slave i uzivanja bude ovekovocen objektivom tako da pare nisu problem......... para nema ali zato te vodimo na neku ludu zurku da isperemo usi i umijemo glavu od kafanske muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vi stvaaarnoooo niste normalni...pa s kim sam se ja uhvatio u kolo...a lepo su me upozorili Dala baba dinar da udje u kolo a sad bi tri da izadje, al` ne moze ;D ;D ;D ;D Pa tako je vazda bilo, ulaznica se lako kupuje, al se izlaz tesko pronalazi tako da je dobro sto su stradali samo stolovi @ Jecooo kad je tvoj umetnicki dojam u piatnju i brza ruka na okidacu, ne pitamo sta kosta, samo da trenutak slave i uzivanja bude ovekovocen objektivom tako da pare nisu problem......... para nema ali zato te vodimo na neku ludu zurku da operemo malo isperemo usi od kafanske muzike ako mene zovete ja sam uvek ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, gurao se u kolonu, sekao nas, preticao nas u krivinama, guzio se da prodje iako to nije mogao...i tako kilometrima. Smirio se na kraju mada sam ja ocekivao da ga naucimo pameti makar malo,takvima treba bar uzeti dozvolu ako ne i auto. U jednom momentu sam mislio da ce da zakaci redara u preticanju a tada bi mu bilo zao sto se rodio makar ga ja sam lemao. Ma triput ura za miliciju koja hvata ove jadnike sto nisu vezali pojas ...'bem ti drzavu smrdljivu. U svakoj normalnoj zemlji bi ga na osnovu svedoka i slika drzava razvalila od kazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ipak ukapirao da smo brojniji od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, gurao se u kolonu, sekao nas, preticao nas u krivinama, guzio se da prodje iako to nije mogao...i tako kilometrima. Smirio se na kraju mada sam ja ocekivao da ga naucimo pameti makar malo,takvima treba bar uzeti dozvolu ako ne i auto. Hm, nemojte me pogrešno razumeti ... ali ako kolonu motora sustigne neko drugo vozilo i to vozilo izrazi dovoljno jasnu nameru o potrebi da istu obidje, onda je podjednako nasilničko ponašanje i motorista ako mu to ne omoguće. zadatak redara u ovakvim vožnjama nije, niti sme da bude, da zaustavlja druge učesnike u saobraćaju kao ni da ih ometa u njihovoj vožnji, već da aktivno učestvuje u vožnji učesnika same kolone. tako da ako je već neko krenuo u preticanje, dužnost je ostalih učesnika da mu to omoguće, a pak redara da kolonu organizuje u skladu sa novonastalom situacijom i omogući bezbedan izlazak iz te situacije za sve učesnike. ima puno učesnika u saobraćaju, nisu svi naviknuti na nas niti na načine kojima se krećemo. ima ih i koji jednostavno prkose svojim ponašanjem i nameću svoj stil vožnje, pritom ugrožavajući ostale učesnike u saobraćaju, ali primarni cilj nam bi trebao biti da bezbedno izadjemo iz te situacije, pa makar to značilo i defanzivnu vožnju. i molim sve učesnike, da bez obzira na bunt koji postoji u njima, ne objavljuju javno broj registarske tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, gurao se u kolonu, sekao nas, preticao nas u krivinama, guzio se da prodje iako to nije mogao...i tako kilometrima. Smirio se na kraju mada sam ja ocekivao da ga naucimo pameti makar malo,takvima treba bar uzeti dozvolu ako ne i auto. Hm, nemojte me pogrešno razumeti ... ali ako kolonu motora sustigne neko drugo vozilo i to vozilo izrazi dovoljno jasnu nameru o potrebi da istu obidje, onda je podjednako nasilničko ponašanje i motorista ako mu to ne omoguće. zadatak redara u ovakvim vožnjama nije, niti sme da bude, da zaustavlja druge učesnike u saobraćaju kao ni da ih ometa u njihovoj vožnji, već da aktivno učestvuje u vožnji učesnika same kolone. tako da ako je već neko krenuo u preticanje, dužnost je ostalih učesnika da mu to omoguće, a pak redara da kolonu organizuje u skladu sa novonastalom situacijom i omogući bezbedan izlazak iz te situacije za sve učesnike. ima puno učesnika u saobraćaju, nisu svi naviknuti na nas niti na načine kojima se krećemo. ima ih i koji jednostavno prkose svojim ponašanjem i nameću svoj stil vožnje, pritom ugrožavajući ostale učesnike u saobraćaju, ali primarni cilj nam bi trebao biti da bezbedno izadjemo iz te situacije, pa makar to značilo i defanzivnu vožnju. i molim sve učesnike, da bez obzira na bunt koji postoji u njima, ne objavljuju javno broj registarske tablice. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Izvini, ali nisam mogao a da ne primetim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, nemoj sad ti mene pogresno da razumes. Ako lik vozi nadrkani krsh (sto nije presudno ni bitno, ali doprinosi opstem utisku o doticnom) i upada u kolonu k'o kamikaza i pretice delove kolone kroz nepregledne krivine nervoznom metodom voznje, sta drugo da se misli i radi takvoj osobi? Sigurno mu se ne poradja zena u bolnici pa zuri da stigne na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Chovek je dileja i treba ga (njemu slichne , takodje) "prevaspitati" na neki nachin , imam video snimak (kraci- dodushe ) gde se vidi da to njegovo"obilazenje" kolone koje nema veze s mozgom i pravilima .. jednostavno recheno - lik se kornishonisao ( ne mogu drugi izraz da upotrebim jer, prvo , nije lepo a drugo- oslikava dimenzije ventila ispod pupka dotichnog pavijana ) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd postavi link, bas bih hteo to da odgledam. Ako je protiv pravila foruma, posalji mi na mail... Ako je neko slikao kolonu u pokretu, neka postavi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Izvini, ali nisam mogao a da ne primetim: ne sprdaj se sa mojom tablom mislio sam na broj tablice vozača gorenavedenog automobila upada u kolonu k'o kamikaza i pretice delove kolone kroz nepregledne krivine nervoznom metodom voznje, sta drugo da se misli i radi takvoj osobi? ništa ... treba misliti na bezbednost kolone i kolega u saobraćaju, dakle upozoriti ostale kolege na istog, i omogućiti mu da bezbedno obidje kolonu i nastavi svojim putem. šta ćete dalje misliti o bilo kome to je vrlo induvidualna stvar Chovek je dileja i treba ga (njemu slichne , takodje) "prevaspitati" na neki nachin , imam video snimak (kraci- dodushe ) gde se vidi da to njegovo"obilazenje" kolone koje nema veze s mozgom i pravilima .. jednostavno recheno - lik se kornishonisao ( ne mogu drugi izraz da upotrebim jer, prvo , nije lepo a drugo- oslikava dimenzije ventila ispod pupka dotichnog pavijana ) ;D evo ovo je npr nečije mišljenje , mada mi je totalno nerazumno da posle 'nakve pijanke i nakvih cica na stolovima iko može da razmišlja o dimenzijama ičijeg ventila ali ok ... verovatno je to tako u svetu gde je mišljenje jednog ventila bitnije od zdravog razuma ... ako imaš video snimak, i ako osećaš potrebu, prijavi dotičnog vozača i priloži sve evidentne dokaze organima reda koji se time bave. njihov je posao da to reše, a ne ostalih učesnika u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ja dobro secam, a secam se dobro, po pravilima sobracaja ZABRANJENO JE preticanje kolone vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ja dobro secam, a secam se dobro, po pravilima sobracaja ZABRANJENO JE preticanje kolone vozila. uh ubiće me Gremlin, offovao sam mu temu :-[ hajde da uzmemo u obzir SVE odredbe koje se tiču ovakve situacije u saobraćaju, a ne samo one koje nam naizgled odgovaraju i hajde da ih nazovemo pravim nazivom. prvo morate da shvatite da zakon i propisi ne prepoznaju ni u praksi pojam kolone motorista i da pojam kolona motorista nije isto kao i kolona vozila. motori, bicikli sa pomoćnim motorom i bicikli ukoliko se nalaze propisno u saobraćaju ni po jednom propisu ne mogu napraviti kolonu vozila, niti samim time onemogućiti drugim učesnicima u saobraćaju da ih obilaze ili pak pretiču. zaboravljate na činjenicu da smo uži od 1.3m i da samo kao takvi u obavezi da vozimo desnom strano puta u tih 1.3m, što u saobraćaju svima daje za pravo da nas obidju (obilaženje nije ista radnja kao i preticanje), preteknu pa čak i preteknu za vreme trajanja pune linije i znaka o zabrani preticanja i obilaženja . dakle ukoliko vozimo po pravilima saobraćaja svako vozilo koje naleti na našu kolonu nas može obići i naša je obaveza da mu to omogućimo, a zadatak redara dalje iz toga proizilazi sam po sebi. inače kolona vozila je takodje tzv. privremeno stanje u saobraćaju, kada vozila (šira od 1.3 metra) stoje ili se pak kreću ujednačenom brzinom u istom pravcu i učesnicima kolone se toleriše ne poštovanje razdaljine do sledećeg vozila. ukoliko pak vozite u koloni, i napravite razliku to više nije kolona i učesnik u saobraćaju iza vas ima pravo da vas obidje ili pretekne. obilaženje ili preticanje jednog do tri vozila u koloni, ukoliko je ispunjen uslov o bezbednom vraćanju u traku iz koje je započeto preticanje ili obilaženje se smatra ispravnom radnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...