Jump to content

Moto Zajednica

Ponovio sam se!

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Dakle, u petak, posle predjenih oko 600km, doterao sam kuci, u auto prikolici, Hondu Afriku, 650 kubika, 1989 godiste, solidno stanje. Motor je vec odjavljen i skinute tablice, danas idem da ga prijavim i pokupim BG table. Vozio sam ga po okolnim puticima 20-tak km i na prvu loptu sam odusevljen, iako deluje... pa najbolje odgovara rec zastrasujuce, mnogo veci nego na fotografijama. Da naglasim da mi je ovo prvi motor :))

Primetio sam da treba da se promene plocice na oba tocka, a kupicu i obe gume (gde se moze kupiti Anakee?? U Bgd sam nasao Metzeler Enduro 4, oko 6000 prednja, oko 7000 zadnja, kakve su za voznju po asvaltu, posto me to pretezno interesuje? Dalje, dobice i Motul 5100. Ono sto bih voleo da uradim je da (danetova ideja) pregledam i podmazem lezaj volana kao i sve sajle. Nabavicu do proleca i novi akumulator.

Imate li ideju sta bi jos trebalo uraditi preko zime? Ne samo oko zimskog sna vec i kao servis motocikla za kojeg ne znate u kakvim je rukama bio? Sta treba uraditi kao jedan detaljan servis?

Pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Još jedan Hondoèasnik :wink: Èestitam na izboru (pogotovu prvog) motorèiæa!!! Korektna cena za Enduro-4 gume, Anakee su oko 200E al su malo bolje! Sa Endurom-4 nikakav problem, èak i oštra, vožnja po asfaltu... 8)

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
Još jedan Hondoèasnik :wink: Èestitam na izboru (pogotovu prvog) motorèiæa!!! Korektna cena za Enduro-4 gume' date=' Anakee su oko 200E al su malo bolje...[/quote']

Anakee su bolje po mokrom, po suhom i ne bash ...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Dobrodašao u tim HRC.. :)

Enduro 4, vrhunska guma za svaku namenu. Imao sam ih na dva zadnja motora i ekstra sam zadovoljan. Adekvatna zamena za njih ti je Dunlop Tourance, a obzirom da ide zima uzmi TKC80 pa da možeš i po snegu da se voziš, a i extra je za prave offroad avanture :D

Svrati do nas da vidimo i da zalijemo skelu :)

ps. za sve o motoru pitaj Dane@ta, on je the doctor za Afriku

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

A da, ima jedna legenda vezana za Africu...

Nekom baji poène nešto da cakæe u mašini na oko 100.000 km, i on se smori, naravno. I pošto, jel, motor ima ubrzo da crkne, on odluèi da više ništa ne dira, ni ulje, ni vodu, ništa... pa kolko predje-predje.

Došao je do nekih 250.000km, i još uvek cakæe :D:D:D

• Zainteresovan, 554 postova

Cestitam na izboru, zelim ti srecnu i lepu voznju, ne diraj nista (ni ono sto cakce a ni ono sto cuti)!!!

Daj neku slicicu da vidimo tu curu!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja