SPORTAUTO 193 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vase iskustvo sa ovim servisom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napokon i oni imaju dobrog majstora, Zvonko, radi i kod Kuleta Perisica u timu.Mislim da su i neki rodjaci.Da ne zaboravim ZAMENA GUMA 600 DIN .Neverovatno jeftino!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2771 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2726 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Već ( ili tek) dva dana cekam da mi jave cenu nekog dela. Svakako je isporuka 30 dana. ??? Razmazili me Culetovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao jos potreba za servisom ali su delovi za varadero,kao otrov.Vizir 30 000,retrovizor 8000,nosac retrovizora(kuciste kocioniog cilindra)25 000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja, Varadero Nadam se da si cenu dela zvao Centar S na Autokomandi, servis se, koliko sam mogao da shvatim, odatle snabdeva. Saša, koji radi na rezervnim delovima, je veoma prijatan i predusretljiv čovek, koji ti odmah može reći cenu iz online kataloga. Moguće je naručiti sve, od šrafa i alata, do mehaničkih delova, za Hondin program od 1993. na ovamo. Tamo sam naručio par delova koji mi nedostaju u kompletu alata (španer za lanac itd). Cene nisu paprene samo kod nas, iako su značajno uvećane u odnosu na cene orig. delova koje sam nalazio na netu. Generalno su Hondini originalni delovi bezobrazno skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2771 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 2726 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos uvek nisu javili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...