Blajbinger 3 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Zorgeta za predsednika!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Blajbingera za ministra za sport i omladinu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikibaba 2 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ljudi to jedenje pijenje suncanje...tesko je to izdrzati... potpuno vas razumem....zato da bi se operacija uvezbala do automatizma,mora cesto da se ponavlja.... a uz rostilj molicu OBAVEZNO luka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,citam sve ovo i nemogu da verujem da sam bas svaki vikend na poslu ??? Ja cu izgleda imati termine kad padne sneg... Zorge,ti si stvarno kralj,sta da ti kazem...... ;D ;D ...u bolovima..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A zasto mene niko ne zove u te akcije !? MENE STE svi ZABORAVILI?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Боје се да ти не спадне кабл за ЦДИ-ја. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...